Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 3 *

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Nicoll, multam fain pt. felicitari . 'Oi vedea io daca e luat ixamenul de ieri ... maine ma prezint la altul ...
Deci si Codri mai face nazuri la trezit... micii somnorosi ... hmmmhhh, hmmmhhh... inca-s puiuti mici ... hi, hi, hi...
Io ma retrag la , , etc., etc.,... asa ca, va zic deja: noapte buna si vise placute ! Pe maine.

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

'Neata mamici de -e si de -i! Poftiti la -luta!!! Ca, acus' fug la ixamen ... poftiti, poftiti... , , ...

Lasai poznasul la gradi... azi au spectacol ... vine teatrul cu muzica, dans, concurs ... da', de trezit tot nu vroia sa se scoale ... tot cu mieunaturi si zburlituri l-am trezit... hmmmhhh... micul puturosel ... hmmmhhh...

la toate si s-aveti o zi cat mai buna si mai frumoasa!

Mergi la inceput

Ziua buna mamici de -i si de -e!

Hmmmhhh... vaz ca, de joi n-a mai dat nimeni pe aici ... de vizionat fu vizionat subiectul dar, de scris... pauzaaaaa ... eh, in fine ... io, va ofer un capuccino cald sau o ciocolata fierbinte , avand in vedere ca e deja ora pranzului ... cine doreste a servi, e bine venita .

Mno, va doresc un weekend superplacut la toate si... sper... ca nu va disparea subiectul nostru ... v-am -at. O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Cryna cam ai dreptate,vad ca nimeni pe aici...sincer,imi pare rau,nu inteleg de ce atunci cand am solicitat raspunsul fetelor au promis ca vor scrie si apoi...Haideti fetelor,ia urniti-va din loc si aratai ca nu au fost vorbe in vant.
Eu vineri am fost mai mult decat ocupata la munca,ieri dupa scoala am fost iar la munca ,vai de capul meu,dar azi am aparut la raport.
Trebuie sa va spun ca la serbare Codruta va fi o vulpita,in nu stiu ce sceneta...va trebui sa facem costum,dar sincer sunt cam dezamagita...copil care nu pronunta bine toate cuvintele,il intelegi foarte greu,are rol de printesa...
Cryna il pe Robert si speram ca e mai bine.
Vali cand incepi serviciul?
Gata,trebuie sa plec,mergem la cumparaturi si apoi la vot,sa aveti o zi buna,vb mai tarziu!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Nicoll, multumesc . Robert este mai bine .

O duminica placuta si relaxanta la toate mamicile! &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

nu v-am mai citit de mult. acum am dat gat cele 3 capitole.
mi-e dor de vorba dar nu stiu cu ce sa incep. si ma uit si la un film(7 pounds), deh napoleon.
Oani a mea e o scumpa, isi scrie numele si scrie si mama. avea 1.10cm(pe chart la scoala) cand am fost la Halloween concert( junior infants- gradi grupa mijlocie),am plans de emotie. au cantat in cor cupii,au fost super dulci. si inainte de concert mi-a tot cantat si in casa cantecele scary de halloween. si unul in irish. dap, invatam amandoua si gaelic/irish:stim vreo 10 cuvinteinvatam de la scoala. are un folder cu niste carduri cu culori, obiecte( scrise pe spate in irish si in engleaza) Oana stie sa le pronunte si asa invatam amandoua.
am avut emotii mari si in prima zi de scoala a fetei, cand a sunat dna directoare clopotelul.
Ar trebui sa o mai masor ca doar avem chart cu Winnie, iar kg sa le raportam: avea aproape 18 kg. la fel nu am mai cantarit-o de ceva vreme.
si ea mi se suie pe cantar, Andreea(scumpa foc mica bebina iar Tudor), k deh fac acelasi lucru ca si tine uneori vezi ca ne-ati uitat, drul tau era parca promis fetei mele. Mari, nu strica relatia copiilor k esti aprope de noi si ne suparam
noi suntem santier in lucru, sotul a vopsit camera mica roz si dulapul&noptiera albe si apoi vom muta printesa cu tot calabalacul/toys/girlie accesories in camera roz bombon. apoi trebuie sa ii strangem patucul din camera cealalta. am vandut canapeaua coltar din spare room& luam unul pat care se intinde-double de la ikea. k sigur o sa mai tot dorm cu ea.
Mari, condoleante. ma bucur tare ca ai revenit. prawns sunt garizi cred. cica io-s de la mare si ar trebui sa stiu- de la dl sufleor consort
vorbiti de placinte: si noi facem d'alea dobrogene. am facut un tort de ciuca-muddy choc cake, buuun ieri, gata-i azi. si ca o fata cu constiinta m-am si alergat de una singura pe banda pana s-a copt tortul, ca sa am constiinta curata cand ma indes cu dansul-vorba unei prietene din rep. Moldova.
ieri si mamaliga& somon prajit/grill pt mine& prawns&fructe mare calite semilight. o musaca azi.
super filmul si o melodie f frumo de night night:
http://www.youtube.com/watch?v=XdAZxeIHqJ0&feature=related

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

am uitat de maniere: de la emotia de dupe film mi se trage. plus xfactor,dle gemenii din lucan/dublin out. no wonder. erau funny/silly/childish.
uitat sa zic k pup toata gasca, mamici& cupii. vazut si poze.
noapte buna precum zice si melodia de mai sus.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

'Neata! 'Neata!
Poftiti mamici la -luta de inceput de saptamana, ca sa va mearga toate cat mai bine ...

Ema, ma bucur ca ai mai dat si pe la noi ... ca, trecu vreme multa de cand nu ne-ai mai povestit despre Oani . Bravos ei ca, creste mare atat de frumos si stie atat de multe... si mai invata inca . Bravos si lui mami, ca o ajuta . Mult spor la iesit repede din santier , la facut papa bun , la dat kg-ele inapoi jos ... mult spor in toate .
Multumim si de videoclip .

Mno, de la mine nik nou ... lasat poznas la gradi... afara e tare frig si-i ceata... io, cu trebile si cu examenele... mno, ...

la toate mamicile de -e si -i si va doresc o zi buna si o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Valeu,

cu ploaia care bate-n acoperis de zici ca pe mine ma cauta sa-mi toarne 7 pounds in cap si cu melodia de pe youtube trimisa de Anca, mari promisiuni sa bag o lacrima-doua, asa, ca pentru o zi de luni.

Si eu, nu scriu ca nu-i cine stie ce de pus pe ecran, pe alea mai adinci le tin in mine, ca toata lumea, nu? Azi e chiar o zi intoarsa pe dos, am avut o noapte ciudata plina de tot felul de segmnente urite de visuri, mai am si o cunostinta care e in rahat mare cu banii, datorii de 30 000 de euro, maica-mea continua pe traiectoria ei foarte proasta. Am bilete de Craciun in tara, venim cu totii, pe 29 Dec facem pomenire pentru tata de jumate de an.

Am avut sedinte cu parintii pentru Yasmin, nimeni nu m-ar crede ce mi-a spus educatoarea, ca sta retrasa, by herself, cind pe Yasmin toata lumea o stie de nebunatica, zapacita si guraliva. Dar asa e in familie, intre prieteni sau acolo unde e cu noi si infrunta o lume prietenoasa, insa la gradi, in multimea de copii, se auto-izoleaza. "She choses to be by herself", zice femeia, si ma vad eu in Yasmin, dar asta dupa un numar de ani, ca pina la 13-14 eram prietenoasa, desi niciodata in centrul atentiei. O intreb dec e nu se joaca cu copiii si-mi spune ca astia mici nu se joaca frumos, ca unii scuipa sau tipa sau se imping unii pe altii. Asadar, mititica care e tratata ca o printesa acasa, intr-o maniera fair play si cit de democratica posibil, careia i se acorda toata atentia, ca bona ei asta facem joc, distractie, convorbiri personale, citit carti samd, deci dra mea e ca un mic Budha care atunci cind iese din cetatea in care medita doar, se intilneste cu lumea reala, cu suferinta umana...

Din cite vedeti, ar fi mai bine sa nu scriu, nu-s plina deloc de umor si jovialitate. Dar imi revin!
Pupici la toata lumea si capul sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

emaimee, 18 kg? soricelul abia are 14.5- 15 ... bine e si mai mica de statura insa nici nu se omoara cu mancarea.

Cryna succes la examene!

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput