Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 3 *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Ziua buna de la noi!Venim sa va imbiem la o ,sa mai apareti la vorba!
Ca eu mai am cateva min disponibile si gata trec sa invat putin.Sigur si Crynuta este adancita in carti,dar unde sunteti toate?Mey,cine,de ce si pe cine s-a suparat de ati abandonat asa de repede subiectul?Pai nu sunt decat max 6 luni de cand v-ati dat acordul si ati promis ca veti scrie...Va astept sa va respectati cuvantul fetelor.Macar o data pe saptamana,altfel va scriu iar...
pana una alta,ca sa nu va suparati pe mine prea tare.
Sa aveti o duminica frumoasa!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Chiar daca o facem in avans,dar cine stie maine cand ajung,uram de azi
La Multi Ani,sa fi sanatoasa,plina de noroc si sa ai numai bucurii si impliniri frumoasa Matia Antonia,sora de Luca Ioan,bondarica si bondarel de Albinutzza!!!Sa-ti traiasca Albinutzza fetita si baiatul,sa va bucurati cu totii de tot ce e mai bun!!!Si te asteptam mai des pe la noi,o poza,doua vorbe,hai doamna,amintesteti de cat de des scriam candva!
Cryna maine esti de responsabila de party si de capitol nou,pe seara apar si eu,

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata! 'Neata!

Avem party ! Biiineee ! Poate , totusi, se vor mobiliza si celelalte mamici la scris, daca e party ... mno, vom vedea cine si cum apare ...

"La multi ani!" Maria Antonia (Albinutzza)! Sa cresti mare, frumoasa , desteapta foc si sa aduci fratiorului tau (Luca) si parintilor tai numai si numai bucurii, impliniri si muuulta fericire !

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Gata. Am dat drumul si la capitolas nou . Muuult spor la scris va doresc & .

Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 4 *

Si, va las si -luta de inceput de saptamana! Deci: , , , , ceai , ... ce doriti ...

Va pe toate si va doresc o zi frumoasa si o saptamana superbuna! &

Mergi la inceput