Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 3 *
Raspunsuri - Pagina 14
Ica 1975 spune:
Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca în casele si în vietile tuturor, multa sanatate, pace, iertare si bucurie, “De acum pana-n vecie !”
La multi ani fericiti!
Craciun Fericit!
http://www.trilulilu.ro/petreradu1/1ba8426abe6017
Hristos se naste, slaviti-L; Hristos din ceruri, intimpinati-L; Hristos pe pamint, inaltati-va. Cintati Domnului tot pamintul si cu veselie laudati-L popoare ca S-a preaslavit !
Tethys spune:
HO, HO, HO!!! SOSI MOSUL!!! HO, HO, HO!!!
Si, pt. ca am inteles ca, azi e Sf. Cristina , va invit la mine... la party !!! Sa inceapa petrecerea !!! POFTITI, VA ROG!!! & & &
Si... urez si io "La multi ani!" tuturor celor care poarta acest nume (fete sau baieti, nu conteaza ) !
- Hristina Victoria (Hristina)
- Cristina (mitub)
- Christine (Ica 1975)
- si toti cei care au acest nume si nu stim noi
www.taiereaporcului.ro/imagini/index/masa-de-ignat.jpg" target="_blank">SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez
nicoll_mada spune:
Cryna nu ratam petrecerea indiferent ce ar fi!!!Asa ca mai profit o data de invitatie si iti tinem companie!
Deci,si din partea noastra La Multi Ani,sanatate si numai bine pentru Cristine,Cristiane si Cristiani!!!Sa fiti fericiti!!!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Multam fain Nicoll & ! Sa inceapa petrecerea !!! Enjoy !
"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez
Tethys spune:
Si ceva muzica... pt. party ... enjoy :
V-am -at pe toate!
nicoll_mada spune:
Cryna dezmat mare dupa ziua ta de ieri!!!
Am venit sa dau o sa ne trezim bine.
CAci noi am profitat de liber si am dormit pana la 10,apoi am papat si am mers cu fetele pana la un magazin ceva mai de soi din comuna vecina.
Amu ne-am intors si am venit la prezenta.Dupa care ma apuc de sa prestez ceva prajituri pt sarbatorita mea de maine.
VA ,vb mai tarziu!
MMN
Tethys spune:
Ziua buna la toate mamicile de -i si -e!
Nicoll, multam de cofee ... merge inca una si amu la pranz ca, aia de dimineata isi pierdu efectul ... mey, la noi azi e Sf. Stefan... asa ca, o sa va zic de pe acum "La multi ani!", daca nu va e cu suparare ... asadar:
"La multi ani!" tuturor celor care poarta numele de Stefan sau Stefania!
- Stefania Alexandra (nicoll_mada)
- Stefan Daniel (Giana)
- toti cei/cele care poarta acest nume si nu-i stim noi
&
Maine, asteptam tratatia ... spor la prajiturit Nicoll .
Va pe toti/toate (copilasi si mamici) si va doresc o zi frumoasa si cat mai buna!
emaaimee spune:
Oani a primit o pisica mitzoasa/fluffy kitten. precum a scris in scrisoarea pt Mosu'. si altele.
doar am facut si un tiramisu, sa nu cumva sa slabim
craciun fericit!
noi avem pozici pe facebook, e f comod asa. daca dorit sa ne vedeti, trimite-ti un mes privat ca sa va invit.
va pup.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
nicoll_mada spune:
Buna dimineata!Am venit cu cafeluta .Am intarziat putin,am fost la biserica si am impartasit fetele!!!
Deci[size=3],La Multi Ani Iubita mamei,sa cresti mare si sanatoasa,sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si sa ai si un gram de noroc!Mami te iubeste mult!!!
Uram de asemenea La Multi Ani,sanatate si numai bucurii pentru Stefan Daniel (Giana) [/size=3]
Si acum sa inceapa festinul,va asteptam la masa ,imediat prezentam meniul
Deci avem racituri,taoba,sorici,ureche de porc,salam ceva salate,ciorba de perisoare cu zeama de varza,sarmale,carnati si friptura in sos,cele doua praji de ieri,vin rosu si alb demisec,la alegere,sampanie pt copii si muuulte fructe.
Deci...va asteptam!
MMN
Tethys spune:
Aparuiiiii la partyyyyy !!! Sa inceapa petrecerea Nicoll !!! Ooooo, ce festin ... punem si muzica :
Ema, ... dulce lui Oani si-i dorim sa se bucure mult de pisicuta cea mitoasa si restul cadourilor primite de la Mos . Numai bine va dorim .
la toate mamicile si copilasii! O duminica frumoasa si superplacuta sa aveti! Numai bine tuturor .