Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 3 *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Buna dimineata tuturor.

VA ROG DIN SUFLET UITATI-VA IN OCHII ACESTUI COPIL SI AJUTATI-O !!!

http://zilepentruluciana.wordpress.com/

MULTUMIM.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Seara buna mamicilor! Va poftesc la o ciocolata fierbinte sau un capuccino cald ! Ce doriti ...

Nicoll, asteptam impresiile de la serbare ! Sigur Mosul o venit booogaaat !
Tinem pumnii pt. vizita de maine a taticului... va dorim sa fie totul bine, fara neplaceri si numai cu urmari placute pt. zanicile tale & .

S-aveti o seara frumoasa cu totii/toatele & ! Si un weekend placut !

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata fetele!Desi la munca,haideti la o ,sa va povestesc despre serbare.
Ei...si fu si serbarea...frumos,foarte frumos,jos palaria si pt cadrele didactice,care chiar de nu au avut program comun(nu prea se inteleg) au muncit cu copii si s-a vazut,jos palaria pt parinti,toti au gasit costume f frumoase copiilor si cel mai important JOS PALARIA IN FATA COPIILOR,care au redat super totul.Si asa de frumos!!!
Ceva nebunie a fost si la noi in momentul in care a venit mosul.Fiecare parinte vroia sa fie aproape sa faca poza copliului cu mosul,cei ce-si primisera deja cadoul nu mai aveau rabdare sa il desfaca,putina harababura la sfrasit.
Dupa amiaza am sa pun si poze,eu am fost incantata de fata mea.A fost o vulpe frumoasa foc(de,fiecare "vulpoaica" isi lauda puiul),am sa demonstrez cu poza,a jucat destul de bine(putea vb putin mai tare),iar la partea a doua a serbarii am fost mandra ca a rostit cel mai tare si mai corect ca exprimare poezia.O poezie super,in spiritul Craciunului.
Si de Stefi am fost mandra,a imbracat-o mami direct in rochita de printesa,a stat la poze inclusiv cu colegele Codrutei,dar s-a zmiorcait putin cand a venit Mosul si avem doar o pozica ceva mai neclara din acest motiv.Una peste alta,am incheiat frumos un semestru scolar zic eu reusit si el.
Acum la faza cu taticul...cred ca va ramane doar o vizita anuntata,pana acum nu a sunat ca ar fi ajuns si...cert e ca nu prea ar mai avea trenuri cu care sa ajunga de aici inainte.Ma rog,bine ca nu am apucat sa le spun fetelor,al 6-lea simt si-a spus cuvantul.
Va ,pe mai tarziu!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Seara buna mamici de -i si de -e!

Gata. Suntem in mod oficial in vacantaaaaa ... si de la gradi si de la facultate ...

Va invit la un capuccino seratic ... sau la o ciocolata fierbinte ... ce doriti .

Nicoll, ma bucur mult ca ati avut o serbare atat de reusita ! Asteptam sa ne arati si niste pozici ! Ca sa vedem si noi vulpita si printesa ... numai bine .

Va doresc la toate o seara de sambata cat mai placuta si mai linistita ! Si, s-aveti si o duminica frumoasa !

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Am adus poze
http://family.webshots.com/album/575888910qXnSpj
Va ,noapte buna!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Buna ziua,ddragelor!

Hop si noi!

M-a scos din barlog Mada cu mandrele ei!
Sunt asa de frumoase si de dulciiiii!
Sa-ti fie sanatoase si sa te bucuri de ele!

Fetele au fost virusate ....regulamentar....acum sunt ok!
Dari ma sperie uneori cu cata maturitate gandeste!
Au inceput sa se joace impreuna...chit ca se mai articuleaza reciproc, eu m-am apucat de o scoala de masaj, si sunt tare incantata...in sfarsit fac si eu ceva ce-mi place!
FAc masaj somatic...de intretinere, de relaxare si anticelulitic...reflexoterapie si recuperare medicala...asa ca se cheama ca sunt iar studenta, ca terminam prin vara cu lucrare de diploma si examen de licenta

Dari n-a fost la serbare din cauza de convalescenta....n-am riscat ca dupa 1 saptamana in care am nebulizat-o la greu sa agate altceva cand abia isi revenise.....oricum serbarea a fost fara parinti...o sa vina mosul acasa....daca e cuminte

Pupicei tuturor....ma duc sa bag de-=o ciorbita ceva si de legume la cuptor cu aripioare crocante!

Mergi la inceput

Seara buna mamicilor!

Nicoll, multumim fain de pozici ! -am dulce, dulce vulpita si printesa ta ! Sa-ti traiasca zanicile !

Irda, mult succes la "studenteala" . Bafta multa la examene si sa iei licenta cu nota maxima ! -am dulce, dulce si zanicile tale, ca sa fie cuminti si sa le aduca Mosul muuulte daruri . Numai bine si sanatate multa .

La noi... nik nou ... poznasul se bucura de vacanta ... asteptam ninsoarea ... cea adevarata, care se si depune... ca, pana amu, doar a fulguit olecutica si atat ... cat despre Mosul, "no comment" ... ca, m-a "terminat" Robert de cand il tot asteapta ... ptiiiii...

Va pe toate si va doresc o seara de duminica cat mai placuta si cat mai linistita ! S-aveti si o noapte plina de vise frumoase si un somn odihnitor ! Pa. &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nicoll, tare frumoase mandrele tale desi f diferite. Si costumele copiilor f reusite.

Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

'Neata buna si o sapotamana minunata!
Dragelor eu ieri v-am citit de pe telefon,nu mi-a mers netul de l aromtelecom nici sa-l bati.M-am certat cu aia de raspund la reclamatii,le-am spus ca cel putin o data,de doua ori eu raman fara net pe luna.Stiu de la echipele ce vin pe teren ca e chestie de cabluri pe retea,de la noi nu au multi net si nu se indura sa schimbe reteaua.Acum astept sa vina sa vaza ce si cum.Iar dupa tel nu am reusit sa ma loghez,nu gaseam rubrica.
Va multumim frumos pt aprecieri.
Irda dulce si minunile tale!Asa este,se mai articuleaza ele,dar momentele in care se joaca impreuna sunt delicioase.Ma bucur ca acum sunteti sanatoase si sunt sigura ca mosul va gasi fetele cuminti,asa ca sacul trebuie sa fie plin.Pentru mami tinem pumnii sa fie o studenta exceptionala,conteaza ca faci ce-ti place.
Ica la voi cum e cu serbarea,mosul ce pregateste?
Cryna va prindem din urma cu intrebarile despre mos,eu sper sa reusesc printre picaturi sa fac bradul pana sambata si sambata sa vina mosul.Este ultima zi cand unchiul care se imbraca in mos este in tara,eu vreau tare mult sa apara fizic.
Va ,vorbim mai tarziu!

MMN

Mergi la inceput

'Neata si de la mine!

Nicoll, multa bafta la impodobit bradul ! Sa vina Mosul superincarcat ! Servici usor sa ai azi .

la toate mamicile si la toti cavalerii si zanicile si va doresc o zi frumoasa si o saptamana cat mai buna! &

Mergi la inceput