Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
al3csa spune:
cris_mario ti se pare mica 10/6? Mie nu :) Eu am avut-o mereu 9/5 .. Iar de cand sunt gravi o am peste 11 ..
Nu cred ca e o problema .. daca vrei sa ma creasca bea apa multa .. sau cafea (asta nu multa
) .. Si ai rezolvat problema.
26+
Yannis Andrei
cristies spune:
Cris_mario si Alecsa, mersul pe jos e foarte sanatos, dar excesul nu face bine, mai ales cand esti si un pic insarcinata. Lasati rusinea la o parte si asezati-va pe scaunele alea dedicate din autobuze. Nu sunt doar pentru babe si mosi care n-au de lucru pe acasa.
Cris_mario, super ca ti-au iesit toate cum ai vrut tu! Sa ai o cununie ca-n povesti!

Eu acum sunt in pauza (sincer nu prea se vede ce-am facut...) si ma bag si-n discutia despre braduti. Mie imi place mirosul de brad si de aceea mereu cumpar o coronita pe care o pun la intrare, sa simti de cum intri in casa. Insa bradutul e de plastic. Si mie imi plac globuletele. Am vazut niste braduti superbi ornati doar cu globuri albastre sau rosii... mie niciodata nu-mi iese. Toate culorile mi se par frumoase si arata in final tot ca un pom de Craciun
.
30+
cristies spune:
Si cum pauza s-a terminat ma intorc la ale mele. Pun la fiert o ciorba de pui cu taitei si-mi vad mai departe de smotru.
Alexutzzza m-ai imbolnavit. Acum vreau la restaurantul italian. Felicitari pentru bebe in parametrii. 
30+
alexutzzza spune:
FETELEEEEEE 

Voi cred ca deja ma stiti...sau daca nu ati retinut numele cu siguranta ati retinut cantitatea de dulciuri consumata pe zi! Mi-au venit rezultatele la sange. Perfect totul (inclusiv fierul!!!), dar avem o problema inconjurata mare de laborator la glicemie!!!! dar nu in sensul in care ma asteptam. Am HIPOGLICEMIE! e numa 59!!! (limite intre 70-120) 

io ma duc la nebuni. Dr. meu il vad abia in decembrie pe 4, am sunat-o pe matusimea medic si cik pai lu' bb ii creste creieru acum f mult si asta consuma zahar, mananca si tu dulce!!! zic mai matusa..parca nu ai stii ce ai la usa! sarcina nu m-a schimbat, la fel d emulte dulciuri mananc! offff mi-a zis sa fac multe sucuri dulci si mai ales cu SFECLA si sa pap miere ca poate nu neaparat zaharu sintetic il ia bb (cel din cioco). Offf ONITZA!!!
cum faci suc de sfecla? io stiu ca aia e tare, o bagi asa la storcator ca atare sau o bagi un pic la cuptor inainte?
cris.mario 10 cu 6 am io mereu sau 11 cu 7, nu e mica, inainte de sarcina aveam si 8 sau 9 cu 5, aia cred ca era mica...
Lia eu in locul tau m-as duce cu tupeu si cu legea in bratze sa iau rpd prenatalu daca te simti asa rau cu contractiile, cu scandalu nene! ca ei calculeaza cam asa: la UM adauga 2 sapt (data conceptiei) apoi 7 luni si 10 zile si asa le iese data cadn iti dau prenatalu, da dupa lege e un pic altfel acuma. Hai! cu tupeu! ![]()

Bafta!
28+
Yannis
Beatrice1982 spune:
multumesc........multumesc..............multumesc......................
va multumesc din suflet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pai............larisel ala e altul............de pe net, ala din rulada l-am facut eu...........
se poate si orna, dar eu l-am lasat asa...................
by the way.....nu mai e din el...................:)))
mersi de parola larisel
Poze
Bea
30+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
cris_mario spune:
fetelor se vede ca sunt foarte obosita...si neuron de garvi ce sa ami...9/6 am tens..eu am gandeam ca mkr 10/6 dk o aveam era bn si am scrs direct 10/6 

...scz
...al3csa apa beau ffff multa..iar de 2 sapt la 2 zile beau si o cescuta mica mica de cafea...desi nu-mi place.....mai beau seara si un picutz de vin fiert...dar 

...cristies....stiu ce e bun mersul pe jos..dar eu azi am alergat de la primarie la med de fam si invers si la xerox...si apoi aks..toate pe jos..k sotul e la munk...si maxi paan vine...am luat-o perpedes...si numai pot

cristies ms..adevarat ca au iesit cum am vrut 
alexutzzza pai da tu papi cioco si alte tampenii....miere cum zicea si matusica..si sucuri nat..altele mai naturale...
sa fie bn
Andreea
25+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lorex spune:
Cris mario , Casa de piatra!
Ma bucur nespus sa vad ca majoritatea fetelor au bradut din plastic si ca au gasit si solutii pentru mirosul de brad din casa.
Mie Craciunul imi miroase mai degraba a portocale si mai putin a brad...nu mi se pare ca bradul miroase prea mult...doar cand e proaspat, asa mi se pare mie.Ori faza cu portocalele mi se trage din copilarie, de pe timpul lui Ceashca (D-zeu sa-l ierte) cand erau portocale in casa numai la Craciun si rareori cu alte ocazii.
Alexutzza, sucul de sfecla rosie se face ori din sfecla cruda, proaspata, (vezi sa nu fie veshteda, tre sa fie tare) si trebuie s-o amesteci ori cu mar, ori cu morcov ca simpla nu prea poti s-o bei ca nu-i prea delicioasa.Ori, daca nu-ti place si nu-ti place, poti sa il faci si din sfecla fiarta, dar nu stiu cat de zemoasa ramane, eu n-am facut niciodata. Dar pot sa-ti spun sigur ca Sfecla rosie e singurul aliment care nu-si pierde proprietatile prin fierbere!!!
Am baut f mult suc din asta acum vreo 2 ani cand am avut hemoglobina scazuta. E f indicata in refacerea sangelui si cresterea hemoglobinei.
E un aliment f sanatos si mai ales pt ficat!
Din ce stiu eu, dar mai trebuie intrebat la specilisti, nu e indicat sa il combini cu citrice...ca au Ph-uri diferite sau ceva de genul...
si ca in general nu-i indicat sa amesteci citricele cu fructele noastre in sucuri.
24+ 
Nik0le spune:

BEA 

Multumim pentru tratatie, mmmm.
Ce-as bea si eu un pic de sampanie... ![]()
Nico
de
Isabela si
26+ cu
Irina
alexutzzza spune:
cris.mario cik ajuta f mult la tensiune vitamina C. Unde mia pui ca te tine si departe de gripa? Ia si tu de la farmacie neste vit c efervescenta, nu lua chiar de 1000 pe pastila, ia de 500 si bea zilnic! Si inlocuieste vinu fiert cu un paharel mic de vin rosu sec, face minuni si la tensiune si e bun si ptr sangele lu bebe
. Ai dreptate tu cu dulciurile, astept sa imi zica onitza cum fac sucu ala de sfecla si beau...ma opresc in piatza si-mi iau multa sfecla si fructe dulci!
28+
Yannis
alexutzzza spune:
lorex
!! Merciii! asa o sa fac! merci de toate indicatiile, caut proaspata, fac cu mere, asa stiam si io ca nu se combina cu citrice, bine cik nu se combina nici fructe cu legume
...ma descurc eu! Deci zici ca merge proaspata la storcator.
Iar cu mirosul sunt 100% de acord! de cate ori mananc portocale mie-mi mirroase a Craciun!
deci portocalele miros a craciun da? nu Craciunu a portocale ![]()
28+
Yannis