Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 20
cris_mario spune:
cristies mie mi le face matusimea
...toate perdelele noastre din ksa sunt facute de ea..isi ia masina de cusut si vine la mine si mi le face......akm astept ink nu cumpar perdea ptr dormitor k s-ar putea sa mi-o cumpere soacra cadou de cununie
...e bn ca te pricepi la masina de cusut...eu st
..asa scurte cum spui tu le pun la hol

Andreea
25+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
evyme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariucasara Geo76 eu sunt convinsa ca imi voi iubi copiii cu aceeasi intensitate dar diferit. ![]() Apropo de nesimtirea mosilor din tramvai imi aduc aminte de o faza de cand eram gravida cu Sara. Acum nu mai merg in Bucuresti decat cel mult o data pe luna cand vin la control dar atunci mergeam zilnic cu RATB-ul. Si intr-o dimineata, dupa ce mersesem sa dau sange pentru analize ochesc un loc liber. Fericire mare, numai ca pana m-am miscat eu cu burtoiul in aglomeratie, un mos isi aseaza sacosele pe scaun. Il intreb politicos daca sta jos si imi raspinde intr-un sictir total: "Nu, stai tu, ca oi fi obosita!" Eu vad toate culorile si ii raspund "Obosita nu prea sunt dar sunt GRAVIDA". Si replica mosului pe care o sa o tin minte pana mor "Da...Gravida la 12 ani!" Tot tramvaiul s-a intors spre mine de imi venea sa scot buletinul Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 28+ Sebastian Petru |
Asta imi aduce aminte de o intamplare asemanatoare cu sora mea. Ea a ramas insarcinata la 20 ani si intr-o zi (era iarna) intr-un RATB, o doamna o intreaba: baietelul cobori la prima?
Era imbracata in salopeta, geaca si avea si o caciula de-aia cu urechi si ciucuri, iar burta era inca micuta, ca avea vreo 5 luni atunci...
26+ 
poze 26 sapt
trusou bebe
lorex spune:
| citat din mesajul lui blue_rain Andrelina, ce frumos e bebe :) I-ati gasit si numele potrivit? Noi inca nu... Citisem ca in Kabala se spune ca de fapt, copilul oricum vine deja cu un nume, are un nume predestinat, doar ca trebuie sa i-l descoperi, si acest lucru se intampla dupa ce se naste |
Da...si la noi in popor se spune ca fiecare copil vine cu numele lui si cu nashii lui.
Spre ex, cumnata mea i-a spus bebelusului ei toata sarcina Matei, apoi dupa ce l-a nascut deodata i-a venit in minte Sabin.Si Sabin a ramas..Trebuie sa simti caare-i numele potrivit..
24+ 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
evyme spune:
Vad ca ati tot vorbit de Craciun... Este perioada din an preferata... Imi place sa ascult colinde, iar cand impodobesc bradul stau o zi intreaga sa-l fac, ca tot mi se pare ca nu-i destul de frumos, si mai schimb un glob de pe o crenguta pe alta
. De obicei il fac in doua culori: rosu si auriu sau albastru si argintiu (prima varianta este mai calda)
Bradut tot din plastic am si eu, dar imita foarte bine acele de brad (nu este din RO)...
26+ 
poze 26 sapt
trusou bebe
evyme spune:
| citat din mesajul lui larisel alexutzzza Cu glicemia asta...parca era cam asha: mananci ceva dulce, ea creste subit, dupa care scade foarte tare si dai in hipoglicemie...nu prea stiu sa expliuc, dar e ceva cu insulina care se secreta aiurea cand apar excese de dulciuri si alti carbohidrati...Mie nu mi se pare ok ca un doctor sa-ti recomande dulciuri...sucuri naturale, salate, proteine da, dar nu dulciuri care nu au nimic folositor pt organism in ele. 33+ Katya Natalia si Sofia Alenaodiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepotzeii mei, viatza la tzara, noi |
Asa este cu glicemia; nu trebuie abuzat de dulciuri, pentru ca ele cresc brusc glicemia, care apoi scade, si nici nu aduc nimic bun organismului... Pentru a va asigura o glicemie in limite normale trebuie sa consumati carbohidrati care se descompun mai greu in sange (fainoasele, fasolea, mazarea, cartofii)
27+ 
poze 26 sapt
trusou bebe
cris_mario spune:
fetele v-ati ratacit...suntem la cap 46
Andreea
25+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lorex spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel aa, v-am luat: glicemia a fost 43 ![]() ![]() ![]() asa ca Miss sfecla scrie pe mine |
:)))))
24+ 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
Beatrice1982 spune:
neata.la amiaza.........
mersi mult si pentru celelalte fete, dar lasati, ca nu e nici o intarziere...............
mersi ca ati fost alaturi de mine, si ca v-am simtit aporoape de inimioara mea......................
aseara vroiam sa zic de alecsa ca e foarte frumusica...............
apoi ca mami nu face brnza din lapte fiert..............
mersi mult pt ideile de mic dejun..................
alexutza.......apoi baga acolo nume la musli, ca sa stiu si eu.....ca-s 7000 de feluri, n-ai frica nu faci reclama.......
ca ai zis ca de ala care nu are zahar..............
na bine mersi ca eu nu am mancat in viata mea cereale din alea....................

pllsssssssssss help!!!
in rest obosita.......................si extenuata.............
cred ca am un pic de lipsa de somn
Poze
Bea
30+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!