produse de rasfat
![](images/user_woman.png)
Vreau sa ma rasfat cu saruri de baie, uleiuri aromatice, spumante de baie spectaculoase si altele de genul asta, dar care sa fie si de calitate. Pana acum am avut unele de peste hotare (ce aiurea suna!). Nu stiu de unde sa imi procur de pe plan local, si nici la ce firme sa ma gandesc. Aveti ceva sugestii?
Raspunsuri
danitin spune:
Mie imi plac tare mult cele de la L'Occitane. In special, in domeniul "rasfat", crema exfolianta de migdale si laptele de corp cu aroma de ceai de bergamota. Si mai sunt si altele ... De la Body Shop, dar din Austria - luate intr-o excursie, mi-au plact mult niste chestii gen lapte de pus in baie, cu efect relaxant. Probabil ca se gasesc si pe la noi. Mai foslosesc, din cand in cand, chestii - bile efervescente, de exemplu, de la Lush. Acum, depinde si de buget. In general am lucruri de la Yves Rocher, cu arome delicioase, dar nu ocolesc nici magazinele de produse naturiste, de unde procur tot felul de uleiuri parfumate. Si ca o contributie personala, am un storcator de fructe de la care adun "resturile", le combin in fel si chip, si ma rasfat. De exemplu, storc portocale si mandarine, beau sucul, iar ce ramane amestec cu miere si fac un fel de "impachetare". Miroase delicios si am senzatia ca improspateaza si lumineaza pielea. Resturile de pere si mere le amestec cu malai si le folosesc ca scrub.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Tisina spune:
Ce idee grozava cu fructele! O sa fac si eu. Dar pentru baie, de exemplu, de unde luati?
danitin spune:
Pai, dupa cum spuneam: bile efervescente si spumant solid de la Lush, lapte de baie de la Body Shop, ulei esential de lavanda, bergamota sau melisa din magazinele naturiste (astea-s prferatele mele, dar exista o multime de alte arome). Uleiurile le amestec intr-o ceasca de lapte sau le picur intr-o cana mare cu sare grunjoasa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikole/nikole.jpg)
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tisina Ce idee grozava cu fructele! O sa fac si eu. Dar pentru baie, de exemplu, de unde luati? Tisina |
Poti amesteca lapte pudra cu plantele tale preferate date in prealabil prin rasnita de cafea.
In fct. de starea ta de spirit, poti alege lemongrass, musetel,lavanda,rozmarin,menta,depinde si de nevoile pielii tale.
Ori, plecand de la un ulei de baza, (coconut e o alegere buna)poti adauga uleiuri esentiale,si astfel ai propriul ulei de baie personalizat
![](icon_smile.gif)
Atentie la eventualele alergii!
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita
![](gravida.gif)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec