Mamici ian-feb 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Ce bine ar fi ! Poate ne strangem mai multe, oricum va dau de stire, da ?

Pupici si o dupa amiaza cat mai placuta,

Andra cu burtica de 23 saptamani si Andrei (4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iamona spune:

salutari tuturor mamicilor gravidute...
eu sunt gravida "doar" in 16 sapta,ani.Peste o luna mergem sa vedem daca avem baietel sau fetita...de la 14 saptamani am scapat de greturi...slava domnului... insa azi m-am ales cu o raceala ZDRAVANA !!!sunt la el 3 lea ceai in ultimele 3 ore ca altfel imi curge nasul siroaie...si azi vine tata din romania sa ne viziteze...abia azi va afla...abia astept
aseara i-am zis si baieteluilui meau de 2 ani si 3 luni ca mami are un bebe in burtica ...imi ridica bluza si zice:"unde e, mami?"vezi baby mami...acuma".
Am luat doar 2 kg...dar v_am zis ca mi-a fost tare rau.......
va doresc din suflet sa nu va ia nici o raceala toata iarna...ma simt cumplit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia spune:

Si eu pe aici... va salut pe toate si va doresc o saptamana feerica
Vad ca bantuie raceala... eu am scapat... oarecum... am ramas cu o usoara tuse pe care sunt sigura ca o sa o car toata iarna....
In rest.... mi-am luat si eu haine "cu burta": o pereche de raiati beige, care la ora actuala imi ajung pana sub sani, o bluza beige si una mov cu floricele care are niste maneci luungi.... depasesc cu vreao 5 cm varful degetelor... trebuie sa le scurtez. Doar atat pentru moment, combinam raiatii cu bluze, fusta neagra ultra-stramta cu aceleasi bluze, ne mai scoatem noi 2 luni...pe urma mai vedem.
Bebeloiul este bine, zburdalnic, are program de bumbacit burta lui mami in fiecare dimineata si seara oarece... aseara mi-a tras un picior/cot/pumn de am sarit in sus, am crezut ca este cotul lui Danut (baitelul meu cel mare..) care statea langa mine...
Si sotul meu si Danut sunt amandoi in extaz (la sot extazul este combinat cu oboseala, ca le face pe toate in casa: spalat, calcat, gatit, curatenie.....).....
Cam atat

Multa sanatate

Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia
mama de Dan Andrei (7 ani) si mitzi mic pe drum - 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaEma spune:

Eu in fiecare zi cand ma trezesc primul lucru, citesc ce au mai facut burticile. Tare greu mi-a fost pana am scapat de , si acum de cate ori merg cu masina imi e rau. Si la voi e la fel?
Am si eu cu 5 kg mai mult acum si burtica e destul de mare. In 15 o sa stiu daca e baiat sau fetita. Abia astep sa il vad si sa va scriu cum a fost.
Inca nu ma gandesc sa fac cumparaturi pentru bb, aici nu trebuie sa cauti prea mult le gasesti pe toate. Mi-e dor sa fac cumparaturi in ro. sa merg dintr-un magazin in altul. Si ce imi lipseste cel mai mult e vremea de acolo. Cand ma gandesc cum era sa te intorci de la servici obosit si sa dormi cand afara ploua si e vreme tare. Aici nu am avut parte de ploaie. Sunt invidioasa ca eu nu am ce aveti voi acolo, si cand ma gandesc ca o sa vina zapada, sarbatorile .
Dar lasa ca eu o sa plec azi la Las Vegas si poate castig ceva bani si plec in ro la ploaie si la toate alea . Dar parca mi-e groaza ca poate pe avion iar si atunci mai bine nu as merge.
Si vreau sa va mai intreb ceva. Am ramas cu pete rosi pe fata dar cele mai multe pe gat din cauza un fel de punctulete, si in jurul ochilor sunt mai rosie nu tot timpul se vede foarte tare. mai are cineva ? oare o sa raman cu ele ?
Va doresc sanatate multa sa aveti grija de voi sa puteti scrie cat mai multe.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna seara la toate burticutzele
Noi am fost azi la cumparaturi si a fost tare frumos.Vad ca ati inceput sa va luati hainute "cu burtica" sunt invidoasa ptr ca eu nu am asa burtica mare cine ma vede mai mult de 3luni numi da desi mam ingasat destul de mult nu stiu unde sau depus kg.
Pupicei

anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Plin de vitamine (parca a intrebat Andruska)!

Fetelor,
Am "furat" de la mamicile de nov.-dec. urmatoarea reteta de facut la blender:
o banana, o para, juma' de pachet de brinzica de vaci si un pic de lapte batut!!! Iam, iam .

Noapte buna, burticutze!
Adriana in 22 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgy spune:

Buna seara burticilor,

Bun venit noilor viitoare mamici...
Dragele mele, noi sambata am fost nasi, am botezat un baietel superb...Eu am stat cumintica pe scaunel, inclusiv la slujba in biserica! Ieri m-a durut tare burtica, poate din cauza efortului...

Pe de alta parte, azi am fost la dr. care mi-a spus ca am colul inchis si nu s-a mai scurtat! Asta este super, dar acest minunat medic nu noteaza nicidata nimic si uita de la o saptamana la alta...Si pe deasupra, lucreaza in spitalul Caritas, care am auzit ca este un dezastru (gandaci, tigani, etc). Concluzie...schimb medicul!

Asadar, fetelor, am nevoie de un medic bun, care sa profeseze in spital civilizat! Ma gandeam la Municipal...Este si aproape de noi si este foarte curat...Dar nu stiu la ce medic sa ma duc! Merge cineva la vre-un medic bun din Municipal?Am nevoie de voi...Sunt aproape de 7 luni si nu-mi pot permite sa mai astept!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna dimineata !!!

Ati devenit ca un virus, zau... nu pot cand vin la birou decat sa deschid subiectul nostru preferat...

Bine ai venit Iamona si ne bucuram sa ne largim familia

Fetelor, voi mai stiti ceva de Scuffy ? Am vazut ca nu a mai scris nimic pe aici. Oare ce mai face ?

Lidia, ce bine imi pare ca ai reaparut si cel mai bine ca esti bine.

Pentru Georgy - eu sunt la un doctor de la Municipal, Badea IULIAN - dansul a avut grija de mine si cu Andrei. Eu sunt multumita de el, ptr ca este foarte calm, imi raspunde la toate intrebarile (eu m-am dus si la cabinet si la ambulatoriu), este finutz (nicidecum grosolan sau badaran) si stiu ca isi face treaba bine. Pe mine m-a ajutat f mult la sarcina cu Andrei - ptr ca am avut iminenta de avort de la 3.5 luni si am dus sarcina pana la 37 saptamani cand l-am nascut pe puiul meu cel scump de 4 ani acum (care atunci avea 3.750 kg). Singurul lucru care l-am auzit despre el, este ca nu prea vine la nastere (poate la cezariene, sper) INSA are cativa doctori in spital care sunt mana lui dreapta si sunt fff buni. El isi lasa intotdeauna gravidele (asta cand nu poate veni el) pe mana unor doctori f buni. Mie mi-a fost f bine cu el si sper si acum cu bb-ul din burtica sa fie la fel. Daca vrei, iti pot da coordonatele lui si vezi ce si cum. Eu chiar astazi ma duc la el la cabinet la control.

Noi bem ceaiuri cu lamaie + miere - sotul a cam racit, si l-am tot doftoricit aseara - multe, f multe si papam fructe fff multe. sa speram ca nu se prinde nimic de noi (ma refer la raceala )

Suntem activi, acum am observat ca mai ales noaptea, dar la cat de obosita este mami, dormim de nu avem treaba - mai greu este cu pipi care ne trezeste de cateva ori pe noapte.
Diseara avem program de pus muraturi - conopida, maine punem gogonele. Aseara am gustat primii gogosari pusi de mami au iesit foarte buni.

Va pupam cu mult drag si va asteptam la discutii,

Andra cu burtica de 23 saptamani si Andrei (4 ani)

Mergi la inceput