Mamici ian-feb 2004 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
ad_risnov spune:
Buna, Tatiana si bine ai venit in clubul mamicilor de ianuarie-februarie !!!
Sper sa te simti bine cu noi si ce se discuta pe aici sa-ti fie si tie de folos.
Eu am intrat pe forum de vreo luna si deja sunt dependenta de intalnirile virtuale zilnice, mai ales ca acum stau acasica in concediu medical.
Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un sanatos!!!
Adrianain 22 de saptamani
Ioana77 spune:
Salutare burtici!
Numele meu este Ioana si voi deveni mamica a doi baietei gemeni (identici spun medicii) la sfarsitul lunii ianuarie.
Am aceleasi probleme despre care ati tot vorbit voi (sunt sub tratament cu No spa, scopantil inca din sapt 5), am stat o sapt in spital pt linistirea unor contractii nedureroase apoi inca o sapt (ieri m-am externat) pt serclaj. Acum mi s-a mai adaugat la tratament Utrogestan (4/zi)si pe langa Centrum-ul pe care-l iau tot din sapt 5, Tardyferon (2/zi).
Acum stau acasa dupa o perioada luna de timp cu servici foarte solicitant dar foarte drag mie(5 ani in aceasi companie). Mi-e destul de greu si incerc sa-mi consum timpul cum pot.
BB-ilor mei li se spune "Arturici", asta pt ca eu nu m-am hotarat asupra numelor finale.
Pentru "lista":
DPN 29.01.04
Dr:Prof Ancar
Spit: Sf Pantelimon
Sper sa ma primiti in mijlocul vostru.
Ioana si Arturicii (23 sapt)
ad_risnov spune:
Buna, Ioana!
Ce frumos sa ai doi gemeni !!! Sa-ti traiasca si sa fiti cu totii sanatosi si frumosi.
Bine ai venit si tu printre noi ! E o mare bucurie sa ne adunam cat mai multe si sa stam la taclale despre ceea ce ne preocupa pe toate.
Daca ai citit mesajele fetelor mai toate avem cate o mica problemuta, ba cu contractii, ba cu col scurt, ba cu no-spa, scopantil si utrogestan. Oricum nici un efort nu e prea mare pt. puiutii nostri si va trece si perioada asta .
Fii curajoasa si cred ca esti pe maini bune pt. ca despre dr. Ancar am auzit numai de bine.
Sanatate multa si rabdare !
Cu prietenie,
Adriana in 22 de saptamani
Helen spune:
Bine ai venit Ioana, si felicitari ptr. gemeni ! Inca nu sti ce vor fi? fetite su baietei? (am inteles ca vor fi din cei identici)
Ma gandesc ca iti este destul de greu cu doi bb ... probabil si burtica este mai mare ... dar totul o sa sa fie bine! Chair ma gandeam ca nu este nimeni cu gemeni in grupul nostru...La inceput, cand am ramas insarcinata, si eu am avut ceva emotii ca as putea avea gemeni ( am antecedente in familia sotului, adica socrul meu are un frate identic) dar am numai un bb... si asa am ceva probleme si imi este destul de greu!
Si la tine este prima sarcina?
Tatiana, deasemena bine ai venit si in continuare iti doresc sarcina usoara!
Va asteptam cu noi vesti!
Helen - sapt 23
Roxana_G spune:
Salutari de la o noua "abonata" burticoasa, cu BB in curs de aterizare in februarie 2004. Si eu va urmaresc de mult, dar de abia m-am mobilizat sa va scriu acum. Si ce bine mi-ar fi prins in perioada in care nu imi era tocmai bine...Acum sunt insa OK si eu si BB (care e o bebelutza!) si sa stiti ca sunt si eu pe aici.
Weekend placut tuturor si sa auzim numai de bine.
Rox
Roxana_G spune:
Tot eu sunt. Ca am si eu un of. Ce sa ma fac cu superstitiile de anu cumpara nimic inainte de nastere? Mie mi-ar mai surade una-alta si cred ca ar trece timpul mai usor umbland prin magazine. Dar mama "nu si nu". Si zau am vazut lucruri care meritau ca pret si altele pe care probabil nu le voi mai gasi atunci.
Plus ca eu sunt tipicara si ma cam ingrijoreaza sa las la mana lor achizitionarea intregii liste, chiar daca dau indicatii in prealabil.
Voi ce ziceti?
Rox
ad_risnov spune:
Buna, Roxana! Bun venit si tie printre mamicile de ian.-feb. !
Cat priveste problema cu superstitia "nu cumpar nimic inainte", eu deja am primit de la doua prietene cateva lucrusoare pentru bb de ziua mea si m-am bucurat nespus. Asa ca, fiind sparta gheata m-am hotarat sa incep sa cumpar incet, incet lucrurile de care vom avea nevoie. Ieri deja am dat o raita prin cateva magazine, am vazut preturile, produsele, mai un ochi pe internet, dar ne-am hotarat sa incepem achizitionarile.
In plus pot aparea promotii pe care nu le vom mai prinde in februarie, poate. De ce sa nu profitam???
Am o prietena care din aceeasi cauza nu a luat nimic inainte. Apoi s-a dat de mama focului pt. ca nu mai putea iesi la cumparaturi, fiind cu bb acasa, iar sotul ei a fost extrem de neinspirat in cumparaturile pe care le-a facut singur. Asa ca mai bine nu! Chiar ea m-a sfatuit sa incep din timp, iar efortul financiar se va simti mult mai putin.
Iti urez o sarcina usoara si un bb sanatos !
Adriana in 22 de saptamani
ane2 spune:
Mai intai bine ai venit printre noi.
Eu am inceput deja sa fac cumparaturi dar nu sunt superstitoasa deloc.Si eu mam gandit la inceput cai prea devreme dar saptamana trecuta nam mai rezistat si iam cumparat primele lucrusoare si am fost extrem de fericita.Asa ca spor la cumparaturi
anita
Ioana77 spune:
Multumesc pentru urari!
Helen,voi avea baietei.
Burta mea e maricica, mi se spune ca arat de 7-8 luni. In spital cat am stat sapt trecuta am tot fost intrebata daca m-am internat sa nasc. Eu nu ma simt asa gigantica dar m-a "incurajat" dr ca mi se va dubla burta in pana nasc. Pana acum m-am ingrasat 7 kg. Voi?
Este prima mea sarcina si m-am bucurat tare mult cand am aflat ca sunt 2 (habar nu am ce ma asteapta ). Nu am in familie gemeni, asa ca surpriza a fost cu atat mai mare.
Roxana,
Superstitioasa sunt si eu, desi cei din jur imi spun sa cumpar. Dar eu nu si nu.
Am o prietena de incredere care-mi stie gusturile si stie bine ce are nevoie un bb. Despre "articolele" importante (patuturi, scaune de masina, etc...) voi stabili cu ea, inainte, modelele si culorile.
Ioana si "Arturicii - sapt 24"
ane2 spune:
Ioana 77 eu nu am burta mare in schimb mam ingrasat 15kg dar nu stiu unde le-am pus.Esti norocoasa ca te-ai ingarsat doar 7kg.
Sa-ti traiasca gemenii si sa fiti cu totii sanatosi
anita