Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *101*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Cativ13 LA MULTI ANI!!!
sa fii sanatoasa, iubita si multa fericire!!!
Deja salivez dupa tort
Olishka multumesc

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Cum e rost de excursie, cum apar si eu Inca nu i-am spus la sot dar nu cred sa aiba ceva impotriva. asa ca...draga Novus, trece-ne si pe noi pe lista

Asaaaa...acum sa dau o felie de tiramisu si o bere pt ca azi e ziua mea Sper sa nu aud vesti neplacute nici despre mamici dar nici despre pitici
Mi-am propus sa imi petrec ziua in pijamale si sa nu fac nimic...nici macar mancare pt bebeu...azi e la san exclusiv

mami de Silvia Ioana

LA MULTI ANI !!!!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

De data asta ne trecem si noi pe lista cu excursia, sper doar sa reusim sa inmatriculam masina pina atunci. Oricum, e programatsa o inmatriculam inainte de 1 dec...

Probleme de genul asta cu somnul am avut si eu cu Pisilinca, dar numai pe timpul zilei. Exact la fel facea, daca o lasam din brate se trezea instantaneu, daca o tineam in brate se trezea in mai putin de jumatate de ora, de parca nu putea sa treaca dintr-un ciclu de somn in altul. Cum s-a ameliorat:
1. Ma culcam cu ea in pat, linga ea, cu tzitza-n gura; cind incepea sa se trezeasca incepea sa si suga; daca asta nu era suficient ca sa o readoarma, ii inginam si eu shhhhhhhhh-shhhhhhhhhhhh luuung la ureche. Dupa un timp nu a mai fost nevoie de shhhh, ii ajunge sa prinsa sinul si sa molfaie. Nu tine mereu, dar s-a mai imbunatatit situatia, daca la inceput reuseam in 15% din cazuri, acum reusesc in 75% din cazuri sa doarma un ceas la somnurile de peste zi.
2. Am rarit reprizele de somn. Ea incepea sa dea semne ca e obosita dupa o ora jumate de jucat; am invatat sa o antrenez in asa fel incit sa nu ceara culcata decit la 2-2,5 ore, acum sta ea singura treaza macar cite 3 ore. Deci doarme mai rar si mai mult, practic are un singur somn de o ora in loc de doua de cite 20-30 minute, diferenta e ca intr-o ora e odihnita cum trebuie, dupa 20 de minute nu aveai cu cine sta de vorba.
3. Desi ii e somn, daca nu adoare dupa 10-15 minute de dansat in casa (mereu a adormit doar asa) o las sa se mai joace singura in patut, sau singura pe paturica pe jos. Nu o mai antrenez la joaca, e libera sa se desfasoare cum vrea. Uneori sta asa si cite 20 de minute, ma duc eu sa o iau desi nu plinge. Alteori incepe sa plinga cum o las din brate, si o las singura; daca nu tace cind inchid usa camerei, o las sa mai scinceasca 2-3 minute (depinde si cit de tare plinge) si apoi ma duc sa o iau. Brusc atitudinea ei se schimba de la "Lasa-ma mama in pace ca ma enervezi" (inainte) la "Ce bine ca m-ai salvat, patul asta avea arici, ce bine e la tine in brate".

Ca vreau si eu sa adoarma singura, pt ca spatele meu e varza, e f adevarat. Dar nu reusesc sa suport sa o aud plingind, mai ales de cind mai si stie sa cheme ma-ma-ma-ma-ma... Deci... astept cu nerabdare cind va intelege ce ii spun si mai cu binicosul, mai cu povestea de seara, mai cu scinceli, o sa se invete sa adoarma la ea in pat.

A, noaptea, prima parte a noptii doarme la ea, singura in patut; daca se trezeste inainte de 3-4 dimineata, o iau in brate, ii dau sin, o adorm si o pun la loc. Dupa 3-4 dimineata o iau cu mine in pat, la ea in camera, pina pe la 7 cind face ochi.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Multumeeesc feteleeeeeeZiceam ca nu fac nimic daaar am pus un pic de piept de pui, pastarnac si dovleac-mare si portocaliu- in steamer si astept sa se faca in timp ce doarme bebemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Hello, fete cucuiete
Am facut o scurta curatenie, ca nu mai suportam dezordinea
Provista, multi ani inainte, cu fericire si numai bine pentru familia ta

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Am votat la casa si gradina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

La Multi Ani Cativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Buna fetele,

va salut si eu la pranz. am vazut ca ati vorbit despre multe chestii. asa ca nu o sa reiau si eu.
legat de copilul meu, lasand la o parte ca ma alearga cu premergatorul prin casa, mai nou, daca nu il bag in seama incepe si tropaie. pur si simplu bate din picioare si in acelasi timp mai si chiuie, adica ma cearta. prima data am zis ca nu e adevarat si nu l-am bagat in seama.
insa a facut si a doua oara. fix ca un copil rasfatat care bate din picior, ca Dl Goe pe peron. Sper sa nu ajunga asa, sa fi fost doar o toana.

In rest fac pregatiri pentru plecare. De fapt, nu am facut nimic pana acum, ma gandesc doar ce as putea sa iau la mine. Singura chestie de care imi e putin teama e calatoria cu avionul. Dar sper sa stea cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Buna fetele,

va salut si eu la pranz. am vazut ca ati vorbit despre multe chestii. asa ca nu o sa reiau si eu.
legat de copilul meu, lasand la o parte ca ma alearga cu premergatorul prin casa, mai nou, daca nu il bag in seama incepe si tropaie. pur si simplu bate din picioare si in acelasi timp mai si chiuie, adica ma cearta. prima data am zis ca nu e adevarat si nu l-am bagat in seama.
insa a facut si a doua oara. fix ca un copil rasfatat care bate din picior, ca Dl Goe pe peron. Sper sa nu ajunga asa, sa fi fost doar o toana.

In rest fac pregatiri pentru plecare. De fapt, nu am facut nimic pana acum, ma gandesc doar ce as putea sa iau la mine. Singura chestie de care imi e putin teama e calatoria cu avionul. Dar sper sa stea cuminte.

spor la impachetat, sa ai drum bun si sa nu uiti sa iti treci numele si adresa pe bagaje , iar in bagajele de mana sa ai strictul necesar pentru Vladimir, just in case...

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salutare tufete
Anca si eu votez pt Adrian- asta pt ca si pe sotul meu il cheama Adi si al 2 lea numa al baiatului meu e tot adrian-dar ii zicem Dani.dar sa stii ca si Robert imi place si daca a doua oara iesea tot baiat era un nume trecut pe lista de alegeri
sper ca ai intzeles ce am vrut sa scriu

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput