Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *101*
Raspunsuri - Pagina 20
carla28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 http://community.webshots.com/album/575506260LLVaRN avem multe..dar pe crduri...revenim maine cu mai multe ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici |
ce bine seamana Tudor cu tine
, e tare frumusel, imi place poza aia cand e in aer
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
provista spune:
`neata fetele frumoasele 
aris 300ml/zi fara lapte??
al meu bea lapte cam 600-700 ml lapte/zi + ceva apa 50 ml, suc de fructe -legume nu mai vrea
, o sa treaca si trendul asta
si o sa vrea din nou suc
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
| citat din mesajul lui aris26 reclame suna cam asa: doi meshteri romani clasici fac nishte glet intr-o galeata. si se intreaba: "tie ti s-a intarit?; nu, tie ti s-a intarit?" dupa acre apare o paparuda aproape dezbracata care se freaca languros de o oglinda si ei iar se intreaba:"ti s-a intarit?; parca a inceput sa se intareasca"...ce bun era emoticonul ala verde dupa mess. comentariile vi le las voua. |

ma bucur ca nu le stiuSimona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
| citat din mesajul lui alex2alex Buna dimineata, V-ati baut ?Dc nu, dau o ceasca mare, mare, cat o noapte alba... |
mmmmmmmmmmm ce buna e si binevenita... eu nu am avut noapte alba ...uf ce bine... dar e f buna cafeaua

provista spune:
| citat din mesajul lui alex2alex Am fost ieri cu Alex la medic...are 'rosu in gat'. Asa de tare-l durea gatul ca nu putea inghiti. ![]() ![]() ![]() Curios e ca n-a facut temperatura.... Am scapatat spray de dat in gat:tantum verde+ nurofen. Acuma....aseara a papat oarecat, dar puiu meu nu vrea sa deschida guritza nici pt spray nici pt nurofen(nu-i place). Asa ca e un adevarat chin si pt el si pt mine toata operatiunea de dat in gat cu spray si de luat nurofenul. ![]() ![]() ![]() ![]() Sper numa sa ne treaca repede si sa nu fi agravat situatia mersul asta la medic (l-am scos afara). ![]() ![]() ![]() ![]() |
insanatosire rapida

provista spune:
| citat din mesajul lui aris26 bavetzica bine ca ne-ai lamurit anca. eu eram si mai varza. cand foloseam diminutivul ziceam babetica, daca foloseam forma normala ziceam baveta ![]() |

si eu la fel.....
oare de unde mi-a venit?Simona mamica dragastoasa de
provista spune:
| citat din mesajul lui Ciresica5 Fetele, cred ca nu v-am zis niciodata cati dintisori avem noi... Ghiciti... 8 dintisori de la 7 luni!!! |
ce tare!!!! la mai multi si sanatosi!!!Simona mamica dragastoasa de
aris26 spune:
pai lapte tot atat bea si al meu. dar sucul nu il refuza niciodata, ba chiar ne batem pe biberon. ca daca ar fi dupa el ar bea fara oprire 200ml cat are o sticla. pe o parte ma bucur ca are vitamine si face si el kk singur, dar tot mi se pare cam mult. am incercat sa ii amestec sucul cu apa dar se prinde golanul
| citat din mesajul lui provista `neata fetele frumoasele ![]() aris 300ml/zi fara lapte?? ![]() al meu bea lapte cam 600-700 ml lapte/zi + ceva apa 50 ml, suc de fructe -legume nu mai vrea , o sa treaca si trendul astaSimona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |

25 martie 2009
provista spune:
daaa anca_nicolae ai remarcat bine, sunt incantata, bucuroasa si fericita ca am un om asa minunat laga mine, pe sotul meu, nini in visurile mele cele mai frumoase nu visam sa il intalnesc.... si daca tot vb de noi doi va invit la o felie de
... cei drept cu o zi intarziere,scuze, ptr ca ieri am implinit un nr de ani de casatorie, nu va zic cati ca mai era putin si ne marita-insura babele,noroc ca exista internet si site-uri speciale ![]()
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI Amalia Maria, Rares!!!
Anca votez si eu Robert din acelasi motiv ca ai lui Cativ: am avut si eu in liceu un Robert inalt, brunet si chipes, asa ca i se cam potriveste si la brunetelul tau
. Cu Robertul al meu am avut o poveste tipic americaneasca, rupta din filmele pt adolescenti: el frumos, capitanul echipei de baschet, eu Miss boboaca, majoreta
Mare dragoste...si acum daca ma chinui un pic imi aduc aminte nr lui de tel. Tare frumosi au fost anii de liceu ![]()
Novus ma bucur ca nu este nimic grav
Sa ne treci si pe noi in listuta excursionistilor 
Leeloo LA MULTI ANI fericiti impreuna 

Am vazut poze cu Tudor. Ce scump este si ce mare s-a facut
Cand mai veniti pe la noi, caci imi este dor de voi 
Aris ce pe faza ai fost cu adresa
Acuma daca tot stii unde stam va asteptam si pe voi pe la noi ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
?