Sandwich in excursii de 3 - 4 zile

Sandwich in excursii de 3 - 4 zile | Autor: sanduta

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea.

Eu am o mare dilema, nu stiu ce fel de sandwich-uri sa fac cand plec in excursii. Cele cu sunca mi se par ca nu mai sunt bune dupa 1 zi. Cele cu snitele la fel si sincer ma intreb voi ce fel de sandwich va puneti in astfel de situati.

Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanduta

Buna la toata lumea.

Eu am o mare dilema, nu stiu ce fel de sandwich-uri sa fac cand plec in excursii. Cele cu sunca mi se par ca nu mai sunt bune dupa 1 zi. Cele cu snitele la fel si sincer ma intreb voi ce fel de sandwich va puneti in astfel de situati.

Va multumesc.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

Sanda, ce excursie e si asta in care 3-4 zile manca numai senviciuri copiii? Nu mi se pare ok.
Nu stiu daca rezista senviciurile 3-4 zile fara sa se strice, dar si daca rezista se scarbesc copiii de atatea. In plus, nu mi se pare sanatos.

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Pai asa mi se parea si mie. Dar a venit acasa si a spus ca colegul a avut sandwich pe autocar tot timpul si sa-i fac si eu la fel data viitoare, e vorba de nepotul meu, care acum sta la noi. Eu m-am asigurat ca vor avea mese calde si i-am pus biscuiti pentru rontait intre mese. Bine si alte chestii dulci pe care el le adora.

Ma gandeam ca poate eu sunt aia care nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

si fructe, foarte important!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Nici un sandwich nu rezista 3-4 zile!!!
Dar ce poti sa faci e sa ii pui separat int-o caserola mini-snitele, chiftelute, bulete de csacaval, mini-frigarui de pui.
Si intr-o alta caserola painea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

chiftelute de pui la cuptor, schwaitzer, paine cu pate de ficat de casa (cred ca doar pt 2 zile maxim), iaurt de baut in sticle mici (gen zuzu). Toate puse in gentuta termo.

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ceva mai mult tin daca le faci la sandwich-maker (sper ca am zis bine); oricum, nu mai mult de doua zile vara sau trei iarna.
Iti spun din experienta mea. De preferat sa contina branza sau cascaval, snitel in pesmet, carne la cuptor. Adica mai uscate. Nu mezeluri.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput