*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (86)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

eu tot caut idei de tort, sunt hotarata sa-i fac eu unul.
am gasit cum se face pasta de zahar pas cu pas poate va intereseaza, 2 tipuri:
http://www.cookaround.com/yabbse1/showthread.php?t=99325&highlight=pdz+con+miele

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Ioana, ochioasa dulce! Sa fii sanatoasa, fericita si toata viata sa fii inconjurata de iubire ca si pana acum!
Bertha, sa va traiasca frumusetile!

La multi ani cu sanatate, Dimitrie, balacios scump! Sa ai o viata fara griji si plina de bucurii!

Eli, sa va traiasca baiatul si sa va faca mereu mandri!

La multi ani, Rares, dulceata mica! Sa fii sanatos, voios, iubit si fericit!
Futuremother, sa va traiasca puiul scump sa va aduca numai bucurii!

Isa, uite aici am pus poze

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
David la 1 AN
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, Dimitrie, Rares, sa fiti sanatosi, sa aveti o viata frumoasa!

Acum vazui ca-s nascuti doi olteni in aceeasi zi .

Eli, ai rabdare si te pricepi, e prima data cand vad asa opera de arta pe tort. Bravo mami!
Si filmuletul l-am vazut, e maestru cu lingurita. Eu astept vara sa o scot in gradina cand o lasa sa pape singura.

Nah ca si eu am facut tort ieri, de fapt doua torturi mici. Ceva simplu gelatina, crama de branza gen Philadelphia cu frisca si smantana plus gelatina si blat de biscuiti digestivi. Diseara trebuie sa-l rastorn. Fetele au lins la crema aseara. E foarte bun si usor de facut.
Eu tot testez ca sa ma hotarasc ce le fac la aniversile lor, a mea.
Cred ca fur ideea Alrei, pun in pahare si fac minitorturi din astea cu crema de branza.
Aici se gaseste martipan in toate culorile, nu vreti sa va trimit eu sa nu va mai chinuiti cu pasta de lapte praf ?

Bertha, felicitari Ioanei pentru primii pasi, frumos cadou pentru bunici si usor de tinut minte ca a inceput la fix un an sa mearga. Si Elisa tot asa timid, n-are siguranta, dar a inceput sa mearga bine de manuta si e asa fericita cand o baga cineva in seama pentru mers. Si cam o ia in picioare pe langa pereti.
Miki, nu va pierdeti speranta, minuni se intampla tot timpul si asa cum a venit andrei poate va veni si al doilea copilas.
Criss, e delicioasa Sofi asa cu falcute, nu mai spun de ochisori .

Aseara a baut si Elisa 50 de ml de lapte praf, functioneaza tare bine paratul ei pe aici.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani 2 baietei frumusei Dimitrie si Rares si o fetita frumusete rara Ioana !!!
Felicitari mamici dragi Eli ,Bertha si Futuremother pentru minunile voastre !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

La multi ani fericiti Ioana Ruxandra! Sa fii iubita de toti cei pe care-i iubesti si ii vei iubi, sa ai noroc in tot ce faci si sa le aduci numai bucurii parintilor! Un mare mare de la Raphael
Dimitrie, la multi ani Balacila! Sa te bucuri de toate frumusetile vietii! Sa ai noroc si viata lunga si mereu gros la punga
Rares la multi ani cu sanatate si cu mult noroc in toate!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Buna dimineata
LA MULTI ANI! Ioana sa aduci numai bucurii minunatilor tai parinti si viata sa nu iti fie incercata de vreo greutate, sa cresti mare si sanatoasa
LA MULTI ANI ! Rares sa bucuri sufletele parintilor tai, sa cresti iubit , sanatos si voios
multumim foarte, foarte frumos

ma gandisem sa va scriu zilele acestea trairile mele de mama..si nu am ajuns decat aici...ma uit noaptea la el si nu imi vine sa credca e al meu atat de perfect cu manutele si nasucul lui dulce. ziua il strang in brate si nu pot gasi suficiente cuvinte de a-i multumi lui
Dumnezeu ca fost asa de bun cu noi, el este pentru noi o adevarata minune si nu o spun asa de dragul de a o spune chiar asa este...ieri sotul s-a intors cu masina de la service si pe drum a oprit la o manastire si ne-a adus ceva frumos o icoana cu Sf. Gavril si pentru ca Dumnezeu lucreaza prin oameni i-a dat puteri miraculoase unei maicute de l-a convins sa se spovedeasca nu o facuse nicodata, credeti.ma aseara Ion era parca pentru prima data de cand a murit Pavel impacat cu sine...si imi vine sa plang in aceasta zi, si chiar o fac pentru ca nu credeam sa existe o bucurie atat de mare in viata noastra...Dimitrie este cea mai de pret comoara din viata mea si a reusit sa aline acea durere, acea rupere de suflet produsa de Pavel...un anisor off numi vine sa cred puiul mami, pui.

cu privire la tort......da stati asa ca aseara m-a apucat inspiratia... am desenat un soare sus de se uita girafa la el si in stanga girafei 1 si in dreapta an...da nah fatalitate s-au intins urat de tot desenele incat am scos 1 an si am lasat decat soarele...daca aveam eu ce trebuia poate iesea ceva mai frumos... acuma e decat soarele, dar zau ca am ciuda si pe el ...vad eu pana cand vine tati trebuie sa il rezolv ca el il stie frumos numai cu girafa

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

tot eu trimisesem mesajul de 2 ori
ete mai modificai nitel tortul
http://family.webshots.com/photo/2022565420104281140vmsvDq

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eli mamica draga...frumos rau tortul cu GIFY si soarele!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI!!!

Dimitrie de Elilov
Ioana de Bertha
Rares de Futuremother

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

E super tortul acum Eli. Felicitari

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase

Mergi la inceput