Bobocei de sept-oct 2008 (216)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Xor atunci eu sunt o nefericita ca m-a durut

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

300.....sau sunt eu o fericita care nu a avut NICI un simptom?? l-am descoperit la un control de rutina necesar in sarcina....
Edit - si nici apetitul nu mi-a fost afectat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

[b]claudette[/b[, gata, am reusit sa te votez la cele 3 categorii. multa bafta.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Aveam mai multe de spus doar ca am uitat. Citeam acum din urma putin dyanira ma faci sa rosesc . cat despre numele Igor, multumesc mult de idee, chiar ieri ma gandeam ca daca vom mai avea vreun baiat nu am stii cum sa il botezam asa ca merci de idee.
Cat despre atasamentul copilului fata de tata sa vedeti pe la trei ani cand o sa va doriti sa va bage in seama. La noi eu sunt pres de sters pe jos pentru Alexei, tati e la mare mare valoare. El face totul cu tati cu mine doar fortat de imprejurari, niciodata de placere. Am inteles ca este o faza normala si care trece, chiar si la noi este spre finalul ei, incep sa mai imi creasca si mie actiunile.
babytza la mine nu a fost dureroasa infectia cu E-coli doar ustura si ma duceam si foarte des la baie. Am scapat rapid cu ea cu ceva naturist si cu antibiotic (augmentin), asta iesise la antibiograma. Si eu stiu ca lipsa poftei de mancare e un semn al infectiei urinare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

alina cum e Cipri cu putzica ?

Xor da tu chiar esti norocoasa Soacra nu te supara, bacilii te lasa in pace.....sa ne spui reteta

Dya daca facem concurs cu "Soacra mea e cea mai cea ..."
o sa ne distram copios pe aici

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babytza deci se pare ca am facut sumarul de urina degeaba.Off, off mai mai.Deci dr de familie a lui Andrei cea in care va spuneam eu ca nu am mare incredere mi-a spus ca facem sumar de urina si de acolo se vede daca e nevoie si de urocultura.Si cica nu a fost nevoie.Babymom se poate asa?
Miruna se poate si asa?Deci Alexei nu te prefera pe tine???Uite ca exista si exceptii.Si acum pe bune daca prin absurd as mai avea un baiat i-as pune numele Alexei (la Andrei am ratat ocazia)imi place tare de tot cum suna chiar daca nu avem persoane de origine slava prin familie si poate ca nu s-ar potrivi chiar excelent cu numele de familie dar ce conteaza daca imi place mie nu??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

alina cum e Cipri cu putzica ?

Xor da tu chiar esti norocoasa Soacra nu te supara, bacilii te lasa in pace.....sa ne spui reteta

Dya daca facem concurs cu "Soacra mea e cea mai cea ..."
o sa ne distram copios pe aici

Babytza si puiiValentina David

Da sa stii ca ar fi distractie mare.Daca ar sti ele...
Si acu pe bune cred ca si cu tine ar trebui sa ma bat pt locul 1, hmmm...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu cred ca depinde si de tata,adica daca tat e plecat mai tot timpul si cand vine acasa are alte treburi si nu are timp de copil,nici nu vad cum ar putea acesta sa traga la el...aici e cazul nostru,si uite ca timpul trece si rar cand Andy chiar vrea sa faca ceva cu taica-su si si atunci se lasa cu cearta

LA concurs cu soacrele nu ma bag,a mea e departe si o vad rar..va fi tare cand va veni cu covorul,atunci va iau pe toate

Babytza imi pare rau de soricel,antibioticul rezolva problema.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

eu nu stiu ce ma fac azi cu copiii astia. de dimineata au dormit 30min, de la 10.30 la 11.00, apoi la 13.45 le picau ochii in gura de somn. Edi mai avea putin si adormea printre jucarii... i-am culcat, operatiunea a durat pana la 14.05. la fix 14.20 s-au trezit!! deocamdata nu sunt maraiti, dar vai de fundul meu pana diseara, daca vor mai rezista fara o partida de somn. si daca nu, cine joaca hora pana dupa 24??

pierdut rabdare si calm. le declar nule.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

hello fetele de ieri va citesc dar nu apuc sa postez nimic....noi suntem la fel cu somnu'...daaaaaaarrrrr mai nou, NU prea mai vrea tzitzi nu apuc decat sa ii mai dau o data sau de doua ori nopatea, ca nu prea stie, dar vreau sa va spun ca azi-dimineatza pe la 7 sa trezit si am vrut sa o pun la san, sa uitat la mine si ma miscat asa usor.....cred ca nu am putut sa imi spuna de somn "nu vreau tzitzi, vreau sa dorm".........o fi bine, o fi rau?? dar cred ca asta este drumul spre intarcare

LUMI unde trebuie sa votez si eu ptr. MAMICA ANULUI......pe bune ca meriti...eu una ma vait cu unul singur, dar de multe ori ma gandesc cum ar fi fost sa fie 2 ??....

RATONELULEEEE imi pare sincer rau ptr. unchiu tau....si eu am avut ceva cazuri de cancer in familie de ex: si bunica-mea din partea mamei si matusa tot din parte ei au murit de cancer....asa ca te inteleg perfect...

BABYTZA parca in timpul sarcinii am auzit si eu de bacilul asta, dar nu este asa de grav.....nu te mai intrista, stiu ca o sa spui "este usor de zis" te inteleg, mai ales ptr. pui care este mic.... sa treaca foarte ffff repede

DYA nu cred ca am reusit sa citesc, ptr. ce meriti batie......as vrea si eu sa ma bag......iar legat de soacre...hmmmm, as avea cate ceva de spus, dar cred ca mi-ar lua prea mult si nu as vrea plictisesc

ANGELINNA

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput