Timisoara Impreuna! (163) Bun venit, Ghiocica!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

multumesc fetele pentru laude si aprecieri
ma doare capul, burta , spatele ... is in asteptare de rusi, sper sa vina si sa treaca pana vineri cand plecam la Turda

pu zuzele si o zi buna va doresc la toatele

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

nu am sarbatorit in 3 sarbatorim oricum nu iese nimic cum vreau m-am chinuit atat pentru un cadou si a iesit naspa rau .Nu imi place credeam k tipul e mai profi.Nu mai pun ca am dat o gramada de bani.Asta e m-am invatat minte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Luat TV, facut frumos la sot si aseara am fost de am cumparat , azi am zugravit juma de living, maine haialalta juma si gata
Deya, sunt sigura ca se va bucura sa va sarbatoriti frumos

restu...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata

io pe aici, cam fara chef de vorba ...
da' va servesc o cafea fierbinte

fetele toate, sa aveti o zi faina

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

cine doreste si de la mine un pahar de lapte cu inka

zuzelor o zi cat mai frumosa va doresc

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Neatza fetili!!

Spor la trebi.
Io am venit sa dau cu strigarea.

Vineri la ora 17/18...discutabil...ma vad cu Ana in unirii, si cu Geta daca poate...sa mincam o pizza, o bere, o cafa, un ceai, ce incape, in functie de chef si bujet. Cine mai doreste, cine mai pofteste sa dea cu strigarea.

pup, sa avet o zi faaaina.

O U T S T A N D I N G S

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

io vin si zic prezent

... merci de anunt ando ca nu am mai vizitat forumul de 2 saptamani ... acum trebuie iar sa fug

Va pupacesc si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
Vineri la ora 17/18...discutabil...ma vad cu Ana in unirii, si cu Geta daca poate...sa mincam o pizza, o bere, o cafa, un ceai, ce incape, in functie de chef si bujet. Cine mai doreste, cine mai pofteste sa dea cu strigarea.

Deci ieu care este : prezemt

Dana,succesuri la Turda.Sa viniti cu locu' unu!

Getodacii,ne videm vineri,fatoooo,da?

Silvana...sa stapaniti santosi tembelizoru' si spor la zugraveli...

Deya,din greseli invatam....Ne videm vineri,zano?!

Danuta,sar'na de aprecieri...ma bucur ca iti plac pozele...Mi-au placut mult pozele de toamna...nu stiu zona in care is facute,insa casuta padurarului e prinsa frumos!Ca si aleea din padure!Foarte frumos!

No,va tzuca mandea...si sa aveti zi excelenta!

Mergi la inceput

mda ... din pacate eu sunt voi fi pe drum spre Turda cand voi va intalniti ... trebuie sa plecam de vineri dupa scoala pentru ca e concursul sambata dimi de data asta ... la Targu Mures fiind dum dimi am putut pleca sambata ... asa s-a potrivit ... oricum nu-mi prea place cand e sambata ca trebuie sa-l scot de la scoala vinerea sau sa merg numai noaptea preferam sa ma intalnesc cu voi decat sa conduc pe nu stiu ce vreme

asta e , or mai fi si alte intalniri

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ana, pozele de toamna sunt facute la Bazos, la padure .....

Anda, as venii din tot sufletul dar, programul meu de job e de la 14 la 22, asa ca .... pierd inca o bucurie.

Pupaceli tuturor, tot de la job scriu, si aici timp ioc.

Mergi la inceput