PRIETENE FARA TITLU (54)
Raspunsuri - Pagina 5
teolinda spune:
MONI daca e full la ritmica... du-o la gimnastica sportiva ca si-acolo are ce consuma si nu le indoaie chiar asa ca la ritmica... totusi. Eu am inceput gimnastica sportiva cred pe la 5 ani... pe vremea aia veneau la gradi si te selectionau. Acum se pare ca sunt supra-solicitati.
Sincer tipa de care ti-am zis ca a dus-o pe fetita ei la ritmica... e la un club particular defapt faza e ca o tanti cu multi bani a adus din Rep Moldova o antrenoare special pt fiica-sa. Apoi si-a facut clubul... si a mai luat si alte fetite ca doar se plateste, nah... dar din cate am inteles miezul e fata patroanei iar restul... cine e talentat ... face si performanta.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
LILI da aia mi-e ca vor cam trage de ea si ea si cand o mai pun acasa sa faca exercitii pentru spate - cifoza aia - se miorlaie ca o doare spatele De-aia mi-e ca nu prea o vad eu pusa la eforturi intensive.Om vedea.
Asa si Diana dac ii pun de mai multe ori o melodie sa cante mai repede le memoreaza,dar cum eu cam evit galagia nu prea are ocazia.
Vad ca vrei sa iti prinzi urechile cu cartile alea personalizate,io nu m-as baga
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM."
monica70 spune:
LILI nu mai e invers: la gimnastica ritmica cred ca ar lua-o ca mi-a zis sa o aduc sa o vada,e la un club din Arad.La aerobica e full,e la palatul copiilor si cica sa mai sun prin ianuarie poate se mai elibereaza locuri.
Si eu as prefera sportiva (aerobica) ca mi se pare mai usoara.Si nu urmaresc deloc performanta,doar sa isi consume energia si sa capete ceva gratie ...
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
monica70 spune:
Am vorbit si cu nepoata-mea acum pe mess,ea e incantata ca se mai gandise ea sa dea meditatii la engleza dar nu a indraznit,a zis ca nu ii trebuie bani si ca ar face-o de placere cu Diana.I-am propus sa vina cu vara-mea (maica-sa) care face si masaj,numai bine ma aleg si eu cu ceva si le bag nota de plata la comun,o fi mai greu sa le conving sa ia bani, dar reusesc io
Bee spune:
Buna fetele.
Repede, repede ca am culcat 2 (Ana si TAvi), iar al 3-lea care-i si intrece .......din partzi!
Moni, cu palatul copiilor nu cred ca e pe pile! Tb sa te interesezi ca sigur gasesti unde s-o dai. Cred ca se merge pe ideea, ca nu vin toti si multi renunta. La noi e o nebunie intreaga. Pt balet trebuia preselctie e drept. Deci n-am insistat ca nu avea ce preselecta de a mea. Am dat-o la dans modern, unde am impresia ca face de fapt tot balet (?)- nu stiu, ca a mea e ffff secretoasa.30 RON/luna, deci imi convine. SUnt fffff multi: cred ca vreo 60 in 2 grupe, de 2 ori pe saptamana. EU o duc, ca altfel se prosteste la noi la tara. De restul gen engleza ma ocup eu. De desen......? Nu stiu, ca n-am talent. Muzica, la anul cu Razvan. LA Ana nici nu stiu daca are sens sa incerc cu pianul, ca mie mi se pare afoana! Ups, e copilul meu, mi-e draga si o vad frumoasa si desteapta, dar ureche muzicala n-are deloc. SI nici talent la desen. De sport nu mai zic, ca e o lenesa si jumatate.
Ingrid, deci la voi e echitabila imparetala in familie: tu curat, situl papa. Offff, ash vrea si eu timp sa nu mai ies din bucatarie! E sunt manica la gatit, imi plac lucrurile sofisticate. Nu prea reusesc sa fac eu ce-mi place! Am vazut si eu un site cu organizarea pt curatenie. Am deschis primul pas, l-am inchis la loc si o sa mai invcerc cand va mai creste si Tavi si voi dormi si eu noptile.
Liliana, interesnat cu chestiile personalizate.Ai mei ma freaca cu ce vad ei in reclamele TV. Daaaa, daaaa. La noi nu stiu cum va fi la serbare cu cadouri sau cu ce. O sa vedem.
Denisa, sanatate! Sa treaca toate racelile.
Noi? Am nevoie de energie! IMi da cineva si mie? Cafeaua nu-mi mai ajunge....Razvan s-a culcat ieri la 5 si s-a sculat la 4.30 dimineata de tot. A dormit cu mama si a fost ffff agitat cica. Acum abia a adormit. Deci o sa apuce sa se mai si scoale pana la somnul de noapte. Greu frate cu el. Imi mananca nervii! Dar rau. Azi a muscat-o pe Ana de spate. N-o lasa deloc in pace. O agreseaza, ii ia lucrurile, dar nici nu vrea fara ea! E ca umbra ei, dar e......Mie-mi vine sa rad cand il vad ce urat face, dar nu-i rasul meu, ca e nazdravan rau. Efectiv, nu ma pot intelege cu el. N-am gasit inca solutia, mai tb sa caut. Pedepse nu, recompense nu, nu negociaza, face fix numai ce vrea el. Nu stiu pe ce butoane sa apas (la "robotelul mic.
ca Tavi a terminat cu somnul, dar a adormit Razvan
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
BRANDUSA esti mortala Da' la ce muzica vrei sa il dai pe Razvan?
Eu ma gandisem initial la desen pentru Diana,dar vorba lui mami,destul deseneaza acasa (si la gradinita). Dar mai vad io,ca are ceva talent si poate ar scoate aia ceva si mai si din ea.Acum trebuie sa dau de cineva din interior de la palatul copiilor,sa vedem si neoficial cum sta treaba Pai cum in Bucuresti ii iau si asa de mici si aici sub 5 ani deloc,la nimic? (exceptie gimnastica)
Bee spune:
Moni, la noi ii iau la Dans si la Desen de la 3-4 ani. Deci la dans am vazut sigur si copii mai mici decat Ana! Cat despre Razvi si muzica.......pian. Asta a fost visul vietii MELE si am de gand sa incerc cu el ca pare mai muzical. Daca o sa vrea si Ana, e ok n-am nimic impotriva. De fapt vreau e fff mult o pianina in casa si uite asa o sa o am! Candva.
fetele.
cami_antonia spune:
fetele
mai este nevoie de doar 2000 de euro
pentru operatia ALINEI IN GERMANIA
haideti sa salvam o viata!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
va asteptam si la umanitare
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
monica70 spune:
BRANDUSA numai sa le placa pianul! Prietena mea cea mai buna avea pian acasa si a avut si profesor dar fix pix ca nu i-a placut defel si nici talent n-avea.Dar avea oarecare traditie in familia tatalui,are ceva verisoare in domeniu si d-aia au insistat ai ei.Si eu am o verisoara din Timisoara (acum e in Germania,preda pianul p-acolo) pianista ,iar frate-su e cu vioara,nu mai dai de el ca numai in turnee prin toata lumea e vesnic si el si sotia lui.Iar fetele lor stau cu socrii,practic ei le cresc! Suntem verisori mai indepartati asa - adica mami cu bunicul lor erau veri primari Deci nu pot spune ca in familia apropiata am cine stie ce talente muzicale,ba dimpotriva.O verisoara din Oltenia ce mai are voce buna si fata ei la fel vad.Deci la noi e cam taiata de pe lista din start muzica (chinul meu de la generala orele de muzica )
Eu sunt singura cu strumfii,ca soztu' s-a carat la taica-su.Diana mi-a cerut suc,dar n-avem nimic,ea ca avem,eu ca nu ... pana la urma i-am dat suc de rosii din camara .Pe bibe Cica "stiam eu ca avem,vezi din asta am vrut" Ioai cat poate sa minta Tudor e cumintel inca.A dormit o ora pe-afara si inca vreo ora in bucatarie cu geamul deschis
Bee spune:
Si eu singura cu cei 3 purcelusi! nu ma intrebati ce si cum, ca va spun eu. 2 si 3 zbiara din gura de sarpe! Tavi e cu colici- a zbiertat 3 ore, ca niciodata de cand s-a nascut.Iar razvi zbiera dupa curtenii lui favoriti; Radi si Dica-bunica. nu mai spun ca razvi si cu ana mai nou se bat si se harjonesc sau se sperie unul pe altul; se bagasera ca 2 pui in mine, ca au auzit cica un monstru! Si Radu nu mai vine, poate pe la 9, 10