PRIETENE FARA TITLU (54)
Raspunsuri - Pagina 18
Bee spune:
Buna fetele.
Multumim de urari.
Mira, sa-ti traiasca printesa mai mare!
La multi ANi Pufu!
Astery sa-ti traiasca socrul. Om apuca noi varsta aia? Greu de crezut.
Denisa, in sfarsit ne mai spui ceva de voi! Felicitari pt Emma si pt tot ce stie si face ea. Cu Alex stiu ca e complicat si-mi inchipui ca esti ingrijorata, dar sper sa se rezolve pana la urma! SI noua razvi ne mananca si timpul si nervii mult mai mult decat ceilalti doi. Tie putere multa iti doresc.
Moni, Toamna darnica zici? Ce dragutz. Deci gata bibele? Bun si asa. Noi am renuntat la el in sept, inainte de gradi, cand facu enterocolita aia groaznica. Acum bea cacao cu lapte, vreo 3 pe zi.
Ingrid, cum mai e Diana?
Noi? Am votat, am sarbatorit numai acasa cu ai mei si copiii. Am primit un buchet mare de flori (trandafiri albiciosi si irisi), de la barbatul care a venit tot tarziu acasa. Ana a inceput sa tuseasca discret, Tavi e tot agitat, iar Razvan? Razvi e ffff incapatanat. Sora-sa e mic copil cu incapatanarea. Anei ii mai puteam distrage atentia, dar lui Razvan nu! Are o obsesie cu un anumit puzzele- unul de lemn cu arca lui Noe, care are vreo 40 de piese. Nu, nu-l face niciodata singur! Ii scoatem 5-6-10 piese din el si el le pune singur unde lipsesc. De vorbit a inceput sa vb mai stalcit: "aude tina" (auzi masina) "Unde merge?" "Acoio" "Taci guia"........Si toata ziua o striga pe Ana, se joaca cu Ana, etc.
Cam atat despre noi.
http://www.dropshots.com/dochia
asteryaro spune:
Buna dimineata, hop si eu la apel.
Noutate: Razvan a mancat mar aseara, 1/2 taiata feliute subtiri. Ultimile bucatele in piscina, ca deh, rasfatul e maxim, si tat-su asa a considerat, iar eu am fost de acord, cum altfel ?
Azi la gradi am dus crizanteme, vor invata despre flori de toamna .
Eu deja "coc" meniul de Craciun, abia astept sa vad beculete, brazi, ornamente..... si SARMALUTEEEEE, .
Fug sa ma fac bella , ca mergem la socru, sa-l mai pupam o data si sa-i faca baie viorel.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
monica70 spune:
CRISTINA io am mancat si ieri si azi sarmale - facute de mami evident.Deci Razvan mananca si fructe,bravo lui!
BRANDUSA trei cacao cu lapte pe zi bea Ana? Noi ii mai dam lapte doar seara (simplu) si uneori cand mai venea de la gradi si cerea ea expres bibe cu lapte.Dimineata nu ii mai dam,special ca sa manance la gradinita - ca o vad acasa in we ca daca bea lapte dimineata nu mai pune gura pe nimic pana colo la 11-12 ! Eventual daca ar fi dulciuri alea merg Razvan deci chiar incapatanat cum zici ca e a inceput sa vorbeasca si sa faca puzzle - foarte bine! Dar Tavi cum e agitat? Se mai trezeste noaptea? Cu laptele cum stai? Si mie mi se pare ca mi-a cam scazut productia - doar dimineata ce mai dau pe dianfara.Dar Tudor se pare ca se satura cu cat am.Si cu kg cum stai? Eu iar am mai pierdut un kg mai am doar 57.Si e iarna,ce m-oi face la vara ? Si nici stresata de la servici nu pot zic e ca-s,de miscare nu mai zic ca nu fac.Nici macar plimbare zilnica ci doar cand e vreme perfecta - in rest mai deleg pe cine apuc sa il scoata pe Tudor ,mami sau Ghita.
Hai sa il mai laud pe Tudor.Dupa ce ca doarme tun toata noaptea,nu plange deloc la baie,nu plange nici cand ii pun in ochi sau nas ser,mai nou nici macar cand il imbrac de iesit afara si nici macar la caciula !!! - se pare ca s-a prins ca e de iesit afara Aseara m-am pus sa ii fac o poza in timp ce sugea - am scos si blitzul ca sa nu il deranjez, dar el cand a vazut ce fac,a lasat tzatza si a inceput sa "pozeze" cu gura pana la urechi E tot mai distractiv pe zi ce trece,ca a inceput cu mutrele ca sora-sa si mai ales cand mai apuca si unele jucarioare in manute e figura rau.Azi am reusit o filmare de cateva secunde fix cand se intorcea de pe burta pe spate,am pus-o in drop.Si ii place sa stea in fundulet,dar cel si cel mai mult ii place sa "discuti" cu el.Atunci sa vedeti ce sunete scoate - zici ca e delfin in toata regula .De chiuit o face de obicei la jucarii si cand nu e bagat in seama Altfel e cam cu mainile si batistele/baveticile sau ce apuca in gurita,dar inca nu pare asa de grav.De obicei dupa ce mananca face asta.
Diana e tot asa in relatia cu el: ii povesteste cate-n luna si stele si el e cu ochii si urechile ciulite dupa ea
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Moni, ai ghicit bine, doua motive de nervi am: o masea care mi-o imbraca acum, 80 de euro portelanul, pretul e ok, dar ma doare gingia de mor; si liberalii, trebuia sa vina si momentul cand sa fiu atat de dezamagita, incat a fost ca o durere in plex....niciodata n-am trait asa ceva. Chiar am spera ca Antonescu va lua presedintia.
Diana nici muci nu mai are, ieri am tinut-o acasa, am vrut sa fiu sigura, azi a fost la gradinita si s-a dus cu bucurie, cred ca un an ma va tine mirarea asta.
Bee, inca odata LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE ITI DORESC!!, ce sa fac daca ma iau dupa Moni! Ea scrie si eu nu mai verific.
Denisa, capul sus si bine ca te mai scoate colegul la o masa, al meu tot imi aminteste de asta, si rezultatul? N-am iesit de nu stiu cand. Mi-e cam ciuda. Sotul tau ce zice? Nu-i gelos?
Deci mai ramane EEG-ul la Alex si cu asta sunt incheiate investigatiile? Eu zic ca e ok. Nu te mai necaji cu soacra/socrul, tu mereu ti-ai facut mai multi nervi pentru altii, o fi tiroida, o fi de vina firea ta, mai da-i incolo si odihneste-te. Eu nu am atatea cat ai tu si cu toate acestea, am mereu impresia ca nu termin ce mi-am propus.
Astery, cred ca Razvan e adorabil cu LMA-ul, ma uit sa-l vad. Toate cele bune socrului tau, frumoasa surpriza i-ati facut.
Lili, ce face Nicolas?
O sa pun o poza cu bretonul, sa vedeti de ce s-a speriat Diana. Dar maine, nu azi. Acum ma duc sa stau cu fata, maine raman acasa si scriu mai mult. Ca azi, mai mult pe fuga. Nu-mi vine nici la politic sa mai scriu. Bleah!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
INGRID pentru gingie face minuni Romazulan-ul e ceva concentrat de musetel+alta substanta.E ieftin dar se gaseste greu.Ce vartos te mai implicasi si tu cu politica - dar tu nu ai vazut sondajele de opinie de dinainte ?? Lasa ca acum o fi presedintele senatului Antonescu al tau.Si neamtzu' premier
Astept poza promisa cu bretonul,dar vreau si cu Diana!
Diana mea s-a distrat initial cu Piticlic si acum a trecut pe puzzle.Am convins-o sa faca unul cu Bambi de 56 bucati - pe care nicicum nu voia sa il faca singura,ii tot intrase in cap ca nu poate.Azi dupa ce i-am promis ca ii pun fatza vesela daca il face singura - l-a facut ! Si culmea acum l-a facut rapid si a doua oara.E tare mandra de ea insasi,dar n-o las sa se umfle in pene prea tare - i-am propus sa il faca singura si pe cel cu Alba ca Zapada de 100 de piese .Deja a inceput sa maraie ca "nu poot" Vad ca l-a scos totusi.
Eu cu actele p-aci ... si cu Tudor care de cum vine seara cam striga.
Aaa si cand i-am adus aminte ca tot nu voia sa faca puzzle ala,Diana mi-a zis foarte serioasa : "Stii atunci eram mica si nu stiam.Cand esti mic nu stii."
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
teolinda spune:
Hop si io p-aici!
BEE - La multi ani!Sa fii sanatoasa, rabdatoare si iubita!
Eu am fost prisa cu diverse... sambata am tras o fuga pana la Ploiesti la cimitir unde e mama lui Robert ca nu mai ajunsesem de f mult timp si-asa am profitat de vremea frumoasa. Duminica am mai avut diverse treburi pe la mama de rezolvat si-apoi am facut acasa un gratar ca era pacat de soarele de-afara.
Ieri m-am montat si am mai asezat lucrurile in "camera bebelusului"... cat mai sunt inca in stare de functionare.Azi am mai bagat si niste rufe la spalat si a venit si socra-miu sa-si spele perdelele. Masina de spalat parca au intrat in ea ca taman la "perdealele" lui scotea niste sunete ciudate si a bufnit si apa afara din ea... pe undeva pe sub ea...in fine... parca vad ca imi aduce masina lui cat de curand.
La gradi serbarea se face fara parinti asa nervi am ca tocmai ce-a mai primit Nicolas vineri o poezie de vreo 10 randuri de invatat. (restul primisera tot d-alea cu 4 randuri)Am intrebat de ce ii da lui poezie asa lunga... si mi-a zis ca e usoara si ca el invata nu-i problema... E-adevarat ca asta-i mai usoara ... exceptie face versul " De toti tancii indragit" in care am inlocuit tancii cu copii.
Stati asa... ca reviu ca tocmai ce mi-a venit "vedetu" acas'.
Piua
LILIANA 27+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
asteryaro spune:
Buna seara, fete mari .
Repede, repede, fiindca se termina lectia in 5 minute, acum fac nitica logopedie.
Lili, ce-mi place cand povestesti cum amenajezi cuibul . Nu degeaba a primit poezie lunga Nicolas. Si la noi tot sebare fara parinti, dar va fi filmat de un profi, contracost, asa ca tot e ceva. Si eu regret, insa asa este directiva, si este mai sigur pt. toata lumea.
Moni, mai taci tu cu sarmalutele tale, ca lesin aici de pofta. Si iar sunt in pana de idei ce sa mai gatesc, ca a venit iarna, gata cu salatele .
Ingrid, ma bucur ca Diana il place pe Razvan , ca doar nu dejaba sunt nascuti in aceeasi zi.
Gata, am plecat, ne mai citim maine, vad ca am ajuns in faza in care nu-mi manageriez deloc bine timpul, si asta nu-i bine, deoarece am un maaare sentiment de frustrare si neimplinire.
Paa!
Noi suntem bine, obositi de joaca si gradi, dar veseli.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
teolinda spune:
Asa...
Moni - ce marfa cand povestesti tu de Tudor... mi-e asa de drag de el e-un scump si Diana cand ii palavrageste ea iar el sta si o soarbe din ochi.
Chiar ma gandeam si eu zilele trecute cum o sa fac cu bebelushul... cum o sa-l iau langa mine si Nicolas si-o sa asiste la Magic English, povesti, cantecele si toate cele... mai ales ca Nicolas imi tot spune ca bebelusul sa stea cu el in patul masinuta si sa nu-l lasam singur in camera.
Azi dimineata cand s-a trezit sa mergem la gradi avea o "grija"... oare cum o fi bebelusul... cum o arata .. e urat sau frumos? Aoleu ce m-a distrat... i-am zis ca va fi mic la inceput... iar daca pe noi ne considera frumosi atunci si bebelusul va fi la fel. Mereu imi spune ca o sa semene cu el dar si cu noi(mami si tati) dar ca va avea ochi albastri... io sincer nu-mi pun nici o speranta in "previziunile" lui ca a mai facut el si alta data si au fost praf.
MONI - si-al meu e disperat cu "Calatoria misterioasa" a lui Piticlic... de vreo 2 sapt ma zapaceste... si ii place sa faca si puzzle de-acolo mai ales ca le mai si rasuceste. Deja ma zapaceste si cu scaderile si adunarile... chiar am gasit o carte de mate pe net si cred ca o sa i-o iau pt cand va sta acasa.
INGRID - bine ca nu-i Diana bolnavioara si f bine ca a vrut la gradi.Las ' ca o sa mergeti la Olanesti ... tocmai bine ca si-asa gradinitele iau vacanta anticipat
ASTERY - nu l-am vazut inca pe Razvan cantand bunicului... dar promit ca ma uit. Maine dupa ce merg la Adm Fin sa ma impusc cu aia p-acolo... dau o fuga dupa masuta si te tin la curent.
Si la noi ramane sa filmeze... cineva... nu stiu inca cine ci doar ca pe 11 dec se va petrece evenimentul cu serbarea. Ne-am oferit si noi sa rezolvam problema... dar inca nu am primit raspuns de la dna educatoare.
DENISA- in sfarsit ai dat si tu un semn de viata. Bine ca sunt in regula copii... iar tu poate reusesti de sarbatori sa te mai relaxezi putin ca tot intr-un stress esti.
Piua... si revin
LILIANA 27+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
Vai ce nasoala faza cu neparticiparea parintilor la serbari ... asta mai ales a celor ce se afla la prima lor serbare Sper sa nu fie si la noi asa - e pe plan national ???
CRISTINA pana de idei la mancare? Pai daca numai salate consumati ... Tu cu salatele,Brandusa care nu suporta ciorbele si supele,Ingrid care nu suporta pestele ... de groaza sunteti ! Io mananc cu placere tot ce vine la rand Acum seara am tras niste spaghetti cu conserva de ton - merge rapid si-s tare bune.Si am facut maioneza la salata de vinete,ca am decongelat o punga.Am mai scos si o cratita cu ciorba din congelator ca am facut odata o oala uriasa ,asa ca jumatate am varat-o acolo pentru zile negre.
Pai sa va mai dau idei.Intr-o zi am fiert in kukta (oala sub presiune) niste carne de vita.Am facut-o rasol cu sos de ceapa+usturoi+smantana si am consumat-o intr-o zi langa mamaliga si in alta zi langa paste. In supa rezultata am pus tascutze (paste din alea mici) si am mai completat si cu supa de morcovi - ca v-am zis ca am pus piure de morcovi la congelator.Mi-am adus aminte de Deea cu supa ei de morcovi - e dulcee ,cam ciudata, dar nu e rea.Mi-a parut rau sa o arunc de-aia am bagat-o in supa de carne de vita.
Cand mi-e lene mai trag seara niste cartofi prajiti cu salata verde sau cu salata de ridichi negre alaturi.Sau omleta cu bacon si cascaval,plus tot salata sau acrituri.Numai chestii rapide fac
Si supe de iarna sunt destule care se fac rapid: supa de rosii,de conopida,de brocolli,de ou,de cartofi,de mazare,de fasole uscata,sau de salata verde ca se gaseste acum si iarna.Si de gulii la fel.Toate (exceptie fasolea uscata) se fac rapid.
Revin ca s-a kk-rit delfinu'.
monica70 spune:
INGRID ma bucur ca e tot asa Diana ta cu gradinita Si ca nu mai e racita.Cred ca la Olanesti va dati cu sania dupa previziuni
CRISTINA hai ca e buna cu manageriatul timpului.Sarmalele nu se fac asa greu,de ce faci doar de sarbatori? Mami face iarna cam tot la doua saptamani.Varza ai pus la acrit? Eu n-am facut practic niciodata sarmale,dar teoretic stiu exact ce contin si stiu si sa le impachetez ca am probat acum vreo 20 de ani asta pe cand se straduia mami sa ma convinga sa invat si eu nu stiam cum sa evadez mai rapid din bucatarie sa imi termin romanul de citit Din cauza asta tati zicea incontinuu ca eu o sa mananc de la sotz de trei ori pe zi bataie si odata mancare - ca nu eram pasionata deloc de bucatarit.Si totusi am "furat" toata meseria de la mami din mers si stiu sa fac orice,numai chef sa am .
LILI super ca ai terminat camera de bebe.O fi si la tine show cu Nicolas calare pe bebe.Ce nume ii pui pana la urma? Te-ai hotarat? Socrul tau vad ca e perseverent cu spalatul .
La Piticlic si Dianei ii place puzzle-urile dar si mai ales sa imbrace-asorteze personaje.Si in asta sunt jocuri la care se foloseste nu doar mouse-ul ci si tastatura - sagetile.Na' ca asa a mai invatat fata ceva azi.
ANAMARIA unde esti si ce mai zici? Ai facut si cealalta emisiune?
URSULINA cum stati ,ati programat operatia?
Io astept sa iasa husbandu' din baie sa inbaiez bebelu'. Pe Diana am plasat-o la Tv sa vada Cenusareasa pe DVD,ca nu mai rezistam - tot calare pe mine cand ii dadeam papa lui Tudor si nu apuca saracu sa atipeasca din cauza ei.De puzzle cu 100 bucati nu s-a mai apucat pana la urma, ca a dat navala dupa mine la bucatarie ... Acolo numai mi-a mancat nervii ca intruna canta si mi se incurca printre picioare