PRIETENE FARA TITLU (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

salutare ftelor.

Ce mai faceti voi? noi nimic important...
Rares are mana in gips! luni seara a alunecat de pe scaunul de la birou, care se roteste si a cazut cumva ciudat in degetul mare de la mana stanga. L-a dislocat. In secunda doi eram in masina fugeam la Constanta la spital. Initial ai vrut sa-l interneze si sa-i puna degetul la loc sub anestezie. Pana la urma a aparut un dr care l-a tras de deget si i l-a pus rapid la loc. Asta dupa ce a cerut aprobarea verbala lui Robert. In sfarsit am plecat acasa si a doua zi am observat ca i se umfla manuta. Am plect iara la spital marti seara unde ne-am ales doar cu un nou pansament si cu asigurarea ca asa se intampla in urma unui traumatism. Miercuri si mai umflata. Am plecat cu el la Sud la spitalul de oase unde am facut o noua radiografie unde i-au descoperit si o mica fisura la incheietura mainii. S-aales cu o atela gipsata pe palma pana aproape de cot. maine sper sa scapam de ea.
In alta ordine de idei maine spal chiuveta de la bucatarie:)))))

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Salutare la tot poporul.
Eu mai rar asa cum ma stiti. tocmai am bagat piticotii in pat......le aud pe fete cum susotesc, si noi ai mari ne-am ridicat de la masa. astazi am facut Raclete . Noi am fost doua zile la socrii.sau aprope 2 zile. Vineri Heinz a plecat cu copii pe la 4 dupa ce a iesit David de la scoala si eu m-am dus mai tarziu cu trenul. asa in graba era incat nu a putut sa ma astepte si pe mine inca 2 ore pana sa termin serviciul. Noi luam carne de vitel de la o matusa de-a lui si trebuia carnea impachetata si vidata. soacra-mea cred ca incet dar sigur o i-a pe ulei. Asa era de stresata sa mergem sa impachetam carnea ca Heinz mai ca n-a zburat pana acolo.....................dar pentru prima oara de cand am copii s-a oferit sa-i bage ea in pat si noi am profitat si ne-am dus acolo la un "fest" cu muzica, dans si papa mult. si am ajuns la 3 dimineata acasa iar la 7.15 ai mei au dat desteptarea.
Doar ca s-a saturat repede de noi si ne-a trimis ieri dupamasa deja acasa . Ata este!!!!!!!!

V-am pupat. Va doresc o saptamana sanatoasa si numai bine!! Ma duc sa ma dusuiesc si sa recuperez orele nedormite.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA aoleu bietul Rares tot am vrut sa te sun si pe tine zilele astea,dar nu apucai ... Cu chiuveta aia ce-ai,ai intrat si tu sa vizionezi la unpacatos ?
MIRA harababura si la voi mereu,dar bine ca ati apucat sa iesiti in doi la fest

La noi a avut loc cantarirea de 3 luni.Tudor n-are "decat" 6,700 kg,n-a atins 7,deci a luat cca 750 g luna asta,iar primele doua luni cate un kg.Super bine zic eu. Diana cantarita si ea goala pe cantarul electronic de la magazin are 14,400 kg ,cica a mai pus pe ea, adica cca 500 de grame de-o luna incoace,tot e ceva.
In alta ordine de idei,la mine inca nu doarme niciunul.Diana inca tot striga din dormitor dupa mine ca ii trebuie una alta,dar eu l-am adus dincoace pe Tudor in bouncer il legan,asta dupa ce am esuat pe rand in patut si in carucior ... Sta si se holbeaza la mine."Greseala" mea ca am incercat iar sa ii adorm mai devreme nu stiu dupa ce ma mai agit ca inainte de 23 nici de-a naibii nu adoarme niciunul

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM."

Mergi la inceput

Hielau,nimeni nimic? Eu tocmai m-am cam ruinat,am dat o comanda de 200 lei la carti,din care 150 lei ale Dianei:"Cele mai frumoase fabule", "Ocolul pamantului in 80 de povesti","CORPUL UMAN - CARTE PUZZLE" si doua umpluturi de colorat "Invat lunile si anotimpurile " si "Maxi Color - Tom si Jerry" . Si tot ca umplutura un joc ieftin de construit ca tot ii place operatiunea.Jucarii nimic,am tot scotocit pe net dar sunt exagerat de scumpe toate care-s interesante - asta raportat la bugetul meu si la cat s-ar juca ea cu ele.Ca io asa calculez practic,adica nu sa dau o caruta de bani si sa se joace 2 zile cel mult cu ele,pe urma sa nu mai puna mana in veci pe ele,cred ca as tampi sa faca asa .Deci mai bine carti ca astea sigur le utilizam si in plus de-o vreme chiar imi tot cere sa ii cumpar carti,s-a obisnuit cu alea de la Adevarul ca ii luam saptamanal ... I-am zis ca are destule si a zis ca vrea altele noi.Na acum e plina de carti si puzzle ,mai are si ceva jocuri,singura jucarie deocamdata e setul de calcat,plus ceva haine.Mai ramane sa le mai si gasesc pe unde le-am dosit prin debarale si dulapuri si la noi si la frate-meu.Plus sa le impart in trei: mos Nicolae,Mos Craciun si ziua ei.Grosul o sa il primeasca de mos Craciun evident,doar el are sacul plin,nu ? Apropo de dosit,voiam sa ii dau de mos Nicolae si pantalonii de catifea aia grosi nou cumparati,dar am facut greseala sa ii ascund in dulapul ei ... n-au trecut doua zile ca a si dat de ei Intai a dat de curea ca au si curea ... am facut o mutraaa !!!
Va dati seama ca mai un pic si vin sarbatorile??? Mi se pare ca asa de repede a trecut anul asta! mai am o dilema,pe cine imbracam pe post de mos ca pana acum a mers cu taica-meu,dar deja e prea riscant sa fie o persoana prea cunoscuta.Voi mai aduceti mos si anul asta? Eu o sa vorbesc cu tata lui Razvi de la 8 ,e numai bun ca e mic si gras Sper sa fie acasa in ajun (ei merg des la tzara) si sa accepte,ca atunci il trimit si io pe Ghita pe post de mos la Razvan a lor.
Gata stingerea,pe maine la cafea.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna ziulica!
Eu la a doua cafea, ieri m-am culcat tarziu (vizionat seriale cu sotul) asa ca azi am bagat doza de cofeina. Diana a cerut sa-i dau bluza cu Scooby la gradinita, sa se laude cu ea, am avertizat-o ca e groasa, dar nu-i pasa. O sa transpire, dar te pui cu ea? N-are decat.
Moni, la 3 luni Tudor are o greutate foarte buna. Comparativ cu Diana mea ce o avea asa la 7 luni, 8 luni poate si mai incolo, e ok.
M-ai intrebat de activitatile Dianei. Pai mai mult decat am scris, nu stiu. Daca mai aud ceva, te informez rapid.
De cadouri: ea vrea un calut. Anul asta ii indeplinesc dorinta, de stiu ca numai asta ii cumpar. Unul cu sa si frau, cu coama si coada lunga...mi-am dorit cand eram copil la nebunie. N-am primit, dar ei ii iau. Bine, i-am dat termen o saptamana sa scrie ce isi mai doreste.
Haine...azi ii cumpar sosete ca are putine, doar 8 perechi si toata ziua e in ele, nu si-ar lua papuci de casa, never. E si o parte buna, aduna tot praful, podeaua ramane curata.
Vecina mea ii da ciorapi lungi in casa la copil, eu nu. Mi se pare cam mult. Si avem 21 de grade. Cand vine frigul mare, punem 22.
Lili, teroare socrul. Cu masina, vorbesc. E bine ca-l lasi pe sotz sa se descurce, nici eu nu m-as baga intre ei.
Daniela, ce ghinion si pe voi. Saracul Rares. N-a tipat cand i-a pus degetul la loc? Curajos baiat ai. Azi ii scoti gipsul?
Mira, ce e asa obsedata soacra-ta de infoliere? Ii e frica de microbi? Sau vrea sa pastreze mult carnea?
Ce fain ca ati fost la fest, unde erau momentele alea cand dormeam cateva ore pe noapte si in rest tzopaiam la chefuri? Acum daca pierd o noapte, sunt gata ca bateria.
Isi serbeaza o colega ziua de nastere, fug.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna de dimineata.
Urata vreme, dar mie-mi place toamna, asa ca...
Razvan este la camin, unde nu prea dorea sa mearga dimineata, dar l-am fentat , ca doar de-aia sunt ma-sa . Cica "vreau acasa, invelit cu pilota". Zau, dear ?
Ieri am vizitat o prietena care are o fetita de 5 ani jumate (Ilinca), s-au jucau tare frumos, si la plecare ne-am contrat putin dar... programul e program, era destul de tarziu, asa ca am venit acasa.
Aseara adormise si-a tusit in somn, i-a dat Ketof, fiindca uitasem, si trage Razvan al meu un oftat din toti rarunchii, si apoi: MAMI, TE IUBEEEEEESC . Dormind . Mai zi ceva, daca mai ai vorbe, Cristina.
Am o paine in masina la copt, am mancat si nu mais tiu ce sa mai fac.
Azi vreau sa puturosesc, uite-asa, ca-mi ajunge in rest, am si-o durere pe nervul sciatic.

Daniela, tare mila mi-e de Rares, micutul . Tinem pumnii sa scapati repede, bine ca ati gasit motivul umflarii manutei.
Moni, Tudor e total pe burtica in carucior. Atentie marita de acum, sau cum zice Viorel, "ochii mari si sprancenele tari", care tot aia inseamna .
Ingrid, nu pot sa zic decat bravo piticei tale, auzi, sa-i SCRIE Mosului Craciun. Ho ho ho, ce fain!
Anamaria, FELICITARI pt. interviu. Ma bcuur sa fim reprezentati de cineva ca tine in Spania.

Pleeeeeec, m-a invitat soatza la "sa aruncam si noi un ochi in Carrefour" .
Revin, ce credeati ?

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Buna si de la mine,eu sunt abia pe la finalul primei cafele ... desi m-am trezit pe la 7,30,dar am mai motzait dupa aia.Si aici plouaaa e o vreme de cacao cum zic eu.
Diana dimineata la sculare primul lucru vrea sa il vada/dragaleasca pe Tudor ... Pe urma la baie,imbracat ...
Azi cand a vazut ce haine i-am pregatit s-a smiorcait ca de ce alea, ca transpira in ele E vorba de un trening mai grosut,acum gata i-l mai dau numai cand e ger ca atnci n-o mai fi asa de cald in sala de clasa nici la ei.Bine ca mi-a atras fata atentia.Intradevar e foarte cald la ei ca merge caldura non stop si n-au repartitoare sa o opreasca,cum facem noi acasa.Deci i-am dat pentru interior doar pantaloni/bluza subtirele de tot,cred ca o bluza trebuie sa ii mai cumpar macar ca una din cele cumparate dupa primul spalat a intrat la apa in ultimul hal Si era si faina,i-am propus sa i-o dam cadou verisoarei Maria,dar nu vrea (inca) asa ca i-o mai dau prin casa chit ca e cu manecile trei sferturi acum ... Si eu trebuie sa ii mai iau sosete,ca i-au cam ramas mici multe si mereu se plange ca n-are ... adica alea mai roz/rosii si cu tot felul de modele i-s cam mici plus ca n-am suficiente sa i le asortez ... ca eu si sosetele obisnuiesc sa i le asortez cu hainele Deci daca o mai vedeti prin poze imbracata mai aiurea referitor la culori sa stiti ca a fost echipata de mami,tati sau eventual Ghita.
Aseara se pune si imi zice sa ii mai cumpar o jacheta ! Ai vostri va cer sa le cumparati haine? Ca nu prea v-am "auzit" cu de-astea ...
In rest bine,joaca de voie cu Tudor .Azi doar odata a reusit sa se intoarca de pe burta pe spate,dar ieri dimineata de vreo 3-4 ori la rand a reusit.Era cam obosit ce-i drept ca pedalase non stop si se agitase la o inima-balon agatata de un batz si care avea pe ambele fetze desenat un clown - nu stiu de unde l-a pescuit Diana dar e bun pentru agitat bebeii mai ales I l-am mai dat si in manutza ,ce isi mai dadea peste moaca cu el Acum doarme bine mersi baiatul.Devine tot mai distractiv pe zi ce trece ... si cand ma gandesc ca la Diana a trebuit sa ma intorc la serviciu cand tocmai implinise 3 luni
INGRID am dat acum dimineata de o emisiune pe un Discovery cu o bona ce a venit la o familie cu trei copii,sa ii ajute sa o scoata la capat cu obraznicia si debandada sin zona.Suuper s-a descurcat bona,le-a facut program si i-a aratat cum sa fie consecventi in pedepse etc. E super emisiunea,trebuie sa vad cand mai este.De emisiunea asta ziceai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Helaau!

Sunt un car de draci. Imi vine sa zic ceva de sistemul bancar si in general de tot sistemul din tara asta...
Dupa ce a fost Robert cu socra-miu la notar sa dea declaratiile ca e de acord cu vanzarea apartamentului... a ridicat si uzufructul viager si toate cele... ne-a mai costat si toata distractia 1.200 ron... banca cumparatorului tot nu e de acord. Asa ca va trebui sa returnam banii si sa ne cautam clienti cu banii jos... Vezi sa nu... asa specimene rare ca nu nu fiu atat de pesimista si sa zic inexistente... pe vremurile astea.
Imi vine sa zic vreo cateva si de dulce si de acru si de sarat.
Mda...

In rest... sa zicem sa suntem bine...sanatosi. La gadinita venisera astazi niste copii care n-au venit sapt trecuta... si nici in vacanta dar care tuseau nenicaaa de-mi venisera dracii. Ii auzeam de pe hol... ei erau in clasa.Pai acum cand ma duc sa-l iau pe Nicolas ... poate ii vad si cu parintii si sa le zic vreo 2 ca si-asa am eu dracii mei din alta parte.

Revin dupa amiaza... ca acusi sunt cazuta-n freza ca doar ce-mi dadu Robert vestea cea "buna"...

LILIANA 27+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Eu sunt acasa, Diana a fost cuminte la gradinita, la felul doi au avut orez, n-a servit. Macar a mancat supa.
Moni, Auchan e ... cum sa zic, ca un Real mai mare. Chiar prea mare. Zice sotul ca e mai fain primul. Plus ca era o lume, te calcai pe picioare. La reduceri si din astea. Eu n-am fost, nu ma omor dupa virusi.
Cu asortatul, la ciorapei are doua culori: roz deschis si albe. De aia vreau si altele. Primisem din Germania, super, nu intra la apa, isi pastreaza culoarea...dar galben, verde si rosu nu strica in plus.
Bravo pentru Tudor, ai pus un film, ma uit sa-l vad pe fortos.
Nu de Nanny ziceam, stiu eu pe aia, de Jon and Kate plus eight. La Travel & living. In fiecare seara inainte de ora 20, parca. Cand ii vezi cu 8 copii dupa ei, te sochezi. la Nanny sunt sfaturi super, dar unii nu le accepta. Cica traumatizezi copilul. Ma rog...eu cred ca mai traumatizat e daca ii arzi una dupa cap, nu daca ii trasezi niste reguli. Dar s-a intors educatia cu fundul in sus, trendul e sa-l lasi sa faca ce vrea.
Cristina, vad ca esti si tu gata ca bateria, dar dupa cuvintele lui Razvi. Frumos! De cand merge la gradi, ii place sa se joace cu alti copii, nu? Cel putin la Diana..s-a schimbat radical. Vrea copii. Sa se joace toata ziulica. Uff, unde-s mofturile si nervii ei de altadata? Am alt copil, acusi incep si eu ca tine. Dar asta e adevarul.
Eu nu mai fac curat, dar am pus la spalat. Spor la cumparaturi.
Ma duc sa-mi tund bretonul. Sper sa nu ma razgandesc in scaunul coafezei, mi s-a mai intamplat.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

INGRID mersi de info.La sosete eu i-am luat toate nuantele pe care le-am gasit: mov,bleu,rosu,roz ... are si galbene,dar verde n-am gasit I-am luat si de prin Real dar si din magazine gen buticuri ...
LILI imi pare rau ca nu a iesit pasenta,dar nu te mai agita si necaji atat ca poti face contractii S-o aranja ea treaba pana la urma ...

Referitor la copiii care tusec la gradinita: eu nu prea am experienta cu tusea,ca Diana ff rar si usor a tusit,dar retin ce zicea odata mai de mult BRANDUSA ,ca dupa o raceala tusea trece ultima si mai pot tusi chiar pana la cateva saptamani dupa ce le-a trecut.Asa ca nu puneti mereu raul inainte si nu va enervati de pomana ... poate copiii aia nu mai sunt deja contagiosi,or fi ramasitele racelii.Cum va ziceam fiti optimiste,nu stiti teoria aia cu puterea gandului? Ca iti atragi ceea ce gandesti? Ganditi-va ca o fi bine si bine va fi

Mergi la inceput