Piticodromul de Sept - Oct 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 7
Carmi spune:
Ah, deci si Mirunei i s-a intamplat? Ma mai linistesc, sper si eu sa-i treaca, suntem luati in balon de toti pe aici, acum o saptamana s-a invitat o mamica cu trei copii la noi si, cand i-am spus de ce nu pot in timpul saptamanii, mi-a zis ca e imposibil sa doarma atatea ore. In weekend e ok, doarme 2 ore dupa masa, dar in timpul saptamanii il vad o ora pe zi:(
La noi la gradi nu exista activitati extra, din pacate. Nu exista nici traditionalele grupe, mica, mijlocie, mare, copiii sunt amestecati, de la 3 la 6 ani in fiecare grupa (mie mi se pare o tampenie, da cica asa e modern)si nu exista nici posibilitatea de a dormi, ca asa considera ele, ca ccc copilul de la 3 ani nu mai trebuie sa doarma. Alta tampenie, de unde si pana unde sa aiba toti copiii acelasi ritm?!?
Ma duc la nani
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)
mary_ary spune:
Buna,
Revin dupa nu stiu cat timp: 2-3 ani poate mai mult! Nu stiu exact, dar important e ca am revenit!!
Sper de azi sa fiu mai des pe net!
marinela79 spune:
revin si eu dupa un sf de saptamana aglomerat, am avut parada lui Mos Craciun, activitatile sportive, plus iesiri prin magazine si e atat de obositor cand nu ai chef.
waw Carmi dar ce le doarme Fabian. Uite cu Iaris al meu nu am avut niciodata astfel de "probleme", el doarme f putin, foarte usor, adica iepureste, daca misti ceva in jurul lui cand dioarme imediat face ochi, nu e obosit niciodata, adica si daca e nu recunoaste si nu adoarme instant.
Mary_ary, welcome back, sincer a trebuit sa caut prin listuta ca nu mai stiam daca ai feita sau baietel. Spune-ne mai multe despre printesa ta.
Noi, cum ne stiti, nimic nou, doar ca se apropie iarna, si in afara de Craciun nimic nu ne incalzeste sufletul.
Eu ma pregatesc sa plec acasuta, de fapt dupa Iaris, va mai scriu si maine.
Va pup.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
alexuta2005 spune:
Neata'
Nu am mai citit ce ati scris, zilele acestea am fost prinsa rau,socrul meu a decedat si a trebuit sa ma ocup eu si cu Octav de toate cele.
Pe Alexia am tinut-o departe de tot.Ieri i-am povestit ca buni Radu a murit si s-a facut ingeras si sunt tare ingrijorata de cum a perceput ea vestea.Prima reactie de supararea a aparut pe fata ei dar a durat o secunda si apoi a negat tot.Adica se poarta ca si cum eu nu i-am zis nimic.Daca am incercat sa-i repet povestea parca nici nu ma aude.Cand am intrebat-o daca a inteles ce i-am spus mi-a zis:"pai ce mi-ai zis, nu mi-ai zis nimic!"
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, nu stiu cum as putea sa vorbesc cu Alexia ca sa-i fie mai usor, macar sa accepte ideea.
RalucaN spune:
Buna fetele!
Alexuta, condoleante. Tare greu este cand se intampla asa un necaz..... Nici nu stiu cum este mai bine sa procedezi cu Alexia. Dar cred ca trebuie sa realizeze ce s-a intamplat, pentru ca probabil ea acuma nu vrea sa accepte si de aceea se face ca nu a auzit/inteles ceea ce i-ai spus. Cred ca este bine sa-i spui ca este sus la ingeri, ca este fericit, ca s-a intalnit si el cu multi prieteni acolo si are multe sa le povesteasca. Nu imi dau seama cat ar fi de bine sa-i spui ca o vegheza de acolo, adica ma gandesc sa nu cumva sa o sperie lucrul acesta, sa stie ca cineva se uita la ea de undeva in orice moment.... Offf,e tare delicat....
La noi la gradi bantuie varicela, de pe la inceputul lui octombrie. A ajuns si la Catalina in grupa de vreo doua saptamani, dar vad ca ea se tine tare. Sa vedem cat. Sper doar sa faca si ea pana la serbare, ca tare mi-ar parea rau sa o rateze. Asta daca se mai face, caci am inteles ca nu prea ar mai avea voie sa fac, cel putin nu cu parinti....
Raluca si www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Bursicutza-3 oct'05
miflore spune:
Buna ziua!
Casiana, condoleante, imi pare foarte rau. E tare delicat subiectul acesta vis-a-vis de copii dar totusi Alexia va trebui sa constientizeze ca bunicul ei nu mai este aici. Era apropiata de dansul, se juca cu el, se vedeau des? Daca a fost asa, e cu atat mai greu...
Mary ary, bine-ai revenit! Pune-ne niste poze cu printesa ta!
mary_ary spune:
Saluti,
Alexandra Ariana are 4 ani si aproape 2 luni. E fata lu'tata! Eu cred ca trebuie sa mai fac un baietel ca sa zic ca am copil! Intr-un fel e bine ca e toata ziua dupa tata'su, dar altfel .....
Poze cu cea mai mare placere, dar nu stiu cum!
In urma cu ceva timp mi-a explicat cineva, dar pozele alea nu se mai vad ca erau pe un site care nu mai exista.....
Mentionez ca sunt toanta rau de tot!
Ioana75 spune:
Salutare!
Casiana, condoleante. E posibil sa fi inteles, si doar sa refuze sa vorbeasca despre asta.
mary_ary, bine ai revenit! Cum de ti-ai amintit de noi?
Am vorbit zilele trecute cu Simona8004, si asteapta bb3 in mai.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Casiana, condoleante, imi pare rau de asa necaz. Depinde mult cat era de apropiata de bunic si cat de des il vedea.
Probabil ii ia ceva timp sa proceseze ideea, parerea mea ar fi sa nu-i mai spui nimic o zi-doua, sa vezi daca intreaba ea si sa-i explici din nou atunci.
Mary_ary, bine ai revenit.
Ati vorbit despre activitati extra"scolare", noi nu prea facem, decat o ora de psiho-motricitate pe saptamana care se face la scoala. Cred ca va trebui sa-l dam la un sport, dar inca nu ne-am urnit.
Nu stiu ce sa-i iau lui Victor de Mos Niculae, il intreb si are alt raspuns in fiecare zi.
O seara buna,
Poze 2009
Poze 2008
Carmi spune:
Casiana, condoleante !
Bine ai revenit, Mary-ary!
Stie cineva un site cu scrisori catre Mos Nicolae? Tre´sa-i ´scriem´
Antoanela, eu te astept pe mess si aici imi erai?
Azi nu l-am mai lasat pe Fabi sa se culce la 17,30, e cam nervos,dar vad ca rezista....deocamdata
O seara buna !
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)