Piticodromul de Sept - Oct 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 19
alexuta2005 spune:
Neata'!
Intru si eu repede ca acush se duce anul si nu apuc sa va urez.
La noi a trecut Mosul cam incarcat zic eu pentru asa o perioada de criza, cred ca a facut excese (mosu' e de vina nu noi) .A adus acasa un sac de jucarii, apoi alt cadou la gradinita,cadouri de la bunici, de la nasi si alte cunostinte, inflatie cum zice Anya.Dar important e ca Alexia a fost foarte fericita asta e tot ce conteaza.
Nu cred ca mai am timp astazi sa intru pe forum asa ca va urez de acum :
La multi ani fericiti si plini de bucurii, un an nou mai bun si mai bogat in tot ce vreti!
Ioana75 spune:
La multi ani!!! Un an nou bun, bucurii multe, succese si sanatate!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Ioana75 spune:
La multi ani Zanei noastre de ziua ei! Si la multi ani de Sfantul Vasile!
Ioana75 spune:
tuturor mamicilor! Am citit din ultimele 2 saptamani, mi-a lacut ca am avut ce.
Carmi, felicitari pentru viata sociala bogata a lui Fabiano, e foarte tare. Am vazut pozele cu mosul care va face pizza. Eu nu dau sirop de catina la copii.
Alina, imi pare rau pentru intamplarea de la serbare. Eu as incerca sa schimb gradinita, din ce ai povestit despre educatoare, nu mi se pare ca merita sa ramaneti acolo. Iar in legatura cu ingrijitoarea care l-a lovit pentru ca a murdarit fata de masa, merita o reclamatie. Acum am citit ca de fapt e la grupa mica... eu si pe asta il vad un motiv de frustrare la Vlad; incearca sa-l muti la grupa mijlocie, eu cred ca n-o sa mai fie asa frustrat la gradi printre copii de varsta lui.
Referitor la intrebarea cu copilul obosit - nu vrei sa fii la noi in casa cand amandoi copiii sunt obositi. Este epuizant, se cearta din orice, eventual se iau si la bataie...
Marinela, mi-a placut cum ai povestit aventura cumpararii cadourilor. Si noi am facut la fel cu Smaranda pentru o parte din cadouri. Cu Miruna nu mai merge, ea ne tot spune ca nu vrea cadouri, vrea sa-i cumparam pe loc jucariile.
Casiana, am admirat-o pe Alexuta in poze si filmulete.
Miana, sanatate Sarei!
Gina, felicitari pentru scapatul de dioptrii si de kilograme.
Noi maine plecam spre Bucuresti, ma asteapta drum lung cu 2 copii in masina, sper sa rezistam bine.
marinela79 spune:
LA MULTI ANI SI UN 2010 ASA CUM IL DORITI !!!!!
Sper ca Noul An sa va gaseasca fericite, sanatoase si iubite....la noi a fost superb, in companie placuta, cu copii cuminti, foarte cuminti, care au lasat parintii sa se intinda pana la 4 dimineata. Cred ca e primul an in care Iaris petrece alaturi de noi si se simte bine. Au picat pe la 3 noaptea, dar s-au simtit asa de bine ca nu i-as fi luat placerea asta nici fortata.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
Antoanela23 spune:
La Multi Ani! Un An Nou fericit, cu multa sanatate in primul rand. Sa vi se implineasca toate visele si dorintele!
kristinutza spune:
sunt f de acord ca forumul nu e un etalon dupa care sa compari copiii. mi se pare un instrument de comunicare, de socializare si de aflare de noi idei (dintre care pe unele le poti aplica, altele nu). nici eu nu pot sa spun ca am prezentat aici toate calitatile si defectele lui Radu. nici n-as avea cum si nici nu cred ca asta e scopul. m-am legat de temele aparute sau am spus cate ceva ce i s-a intamplat copilului in perioada respectiva.
farmecul forumului mi se pare tocmai posibilitatea reala de a observa cat de diferiti pot fi copiii, chiar daca au aceeasi varsta. si noi, ca adulti, suntem atat de diferiti... iar copiii au si ei dreptul asta :).
ma bucur sa mai aflu despre anya si gina!
stiu ca a trecut revelionul, dar cred ca un "la multi ani!" din suflet nu e prea tarziu de transmis. sa fiti sanatoase, langa copii, soti, rude si prieteni, sa aveti parte de intelegere si iubire, iar noul an sa ne aduca tuturor noi impliniri!
miflore spune:
La multi ani!!!
Multumesc frumos pentru urari ! Anul asta am schimbat prefixul, sa nu spuneti la nimeni !