Piticodromul de Sept - Oct 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ziua buna!

Mary sa il tina obiceiul bun pe Iaris cu mancatul, si al meu mananca in hopuri, are perioade cand nu vrea sa se atinga de mancare si perioade cand la 8 dimineata cere pilaf sau supa.
Mary noi in general nu prea mancam porc, foarte rar, dar Vlad e certat cu carnea in general, nu stiu daca e bine, eu zic ca isi ia proteinele din lapte si almete, nu stiu daca e aceeasi treaba da nu pot sa il fortez, in schimb daca vrea ceva porc nu il refuz.

Anya esti tare cu castigatul banilor , uite asa ii inveti sa aprecieze ceea ce primesc.

Eu am cam terminat cu cadourile pentru Vlad, i-am mai luat un robot transformers, o ferma cu animale, gard , hambar, tractor si animale in plus ca cele din cutie mi s-au parut putine, un joc lumea dinozaurilor si gata, duminica m-am pus sa fac cadourile pentru copilasi (la Vlad cadou inseamna impachetat in hartie speciala si legat cu funda ) si din ciclul nu face-ti ca mine, m-am trezit dupa ce am impachetat ca nu mai stiu care si ale cui sunt, nu pusesem biletel si riscam sa il fac pe vlad cu papusi sau carute de printese care le luasem pentru fetite si uite asa mi-am mai dat putin de treaba, unele le-am descoperit dupa marine sau zornait, la altele a fost musai sa le desfac si sa le fac sin nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Am avut si noi serbare de Craciun sambata, a fost cam cu peripetii, dimineata la 7 Alexia a avut febra, credeam ca nu mai ajungem dar i-a scazut febra .Cand am ajuns acolo am aflat ca multi copii erau raciti si educatoarele la fel dar toti erau prezenti.
Alexia si-a spus rolurile tare fara emotii, a venit si Mosul la serbare si a fost incantata de cadourile primite.
Am pus cateva poze si filmulete cu cantecelele, rolurile am uitat sa le inregistrez, eram asa mandra ca in sfarsit fi-mea si-a invins timiditatea.Calitatea inregistrarilor e cam slabuta, sper ca se intelege ceva.Au avut program si in engleza si franceza si un mic dans.
Alexia nu se dezice, tot in week-end raceste si acum a fost ceva cam atipic, m-am speriat un pic, 2 zile febra nu-i scadea dar nu depasea 39 si tusea sec si vorbea ragusit in rest nimic.Am epuizat toate variantele de antitermice si mai mult de 2 ore nu reuseam sa tin febra in frau.A trebuit sa ma bazez pe instinct si i-am dat antibioticul pe care-l aveam in casa(la sfatul medicului) ca nu aveam nicio sansa sa gasesc dr. de familie a Alexiei duminica iar eu la urgente la Pitesti nu ma duc decat daca e serioasa rau treaba.Abia dupa a 3 a administrare i-a cedat febra.Acum e bine.
Aveti aici pozele si filmuletele:
http://picasaweb.google.ro/casiana.rauta/Craciun2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miana spune:

In sfarsit avem si noi zapada. E tare frumos...Carmi m-ai facut sa rad cu mirosul de brad. Si eu ,care in fiecare an numai brad natural imi luam ,am constatat ca nici urma de miros. Anul asta chiar ma gandeam sa cedez si sa cumpar unul artificial insa pana la urma nu am facut-o si surpriza bradul de anul asta chiar miroase a rasina mai ales daca nu e asa cald in camera.
Cat priveste comparatiile...m-am mai vindecat de pacatul asta dupa ce m-a luat soacra-mea la rost si m-a facut sa ma trezesc ca eu nici nu realizam ca o luasem razna. Asta la inceput cand era Sara mica. Incepusem ca uite ce fac alti bbelusi ca una ca alta...
Inca mai cred ca nu poti sa nu te raportezi un pic la ceilalti insa sa nu exagerezi si sa cauti mai mult opinii profesioniste. Altfel poate fi chiar daunator pt. copil si pt. tine ca mama. Plus ca asa cum a zis si Anya ce nu face copilul acum poate sa faca extraordinar peste f. putin timp.
Eu ultima comparatie am facut-o chiar acum cateva zile cand am fost la dineul pe care l-a avut Sara la scoala de Craciun. Seara au avut o masa cu mancare adusa de parinti dupa meniul stabilit de educatoare si apoi au venit si parintii in clasa sa asculte cateva cantecele. Na, am fost asa dezamagita sa aud doar doua si apoi cum sunt rugati sa numere in engleza pana la 10 de parca era ceva asa extraordinar si in final sa spuna ce isi doresc pe noul an. m-am gandit imediat la diferenta cu Romania la serbarile de acolo si mi-a ramas un gust amar. Nu mai zic ca fiind 7 seara fii-mea era f. obosita si cred ca un pic emotionata ca in loc sa cante( ceea ce face toata ziua acasa) isi bagase o bratarica in gura si rontaia la ea si apoi s-a sculat de pe scaun cu limba scoasa ca un catelus ca sa spuna ce vrea ea pe anul care vine.
Insa compenseaza si ea la domeniul creativitate. Ne uimeste cu desenele ei si e din ce in ce mai cooperanta cand trebuie sa invete ceva.
In rest ne pregatim si noi de Craciun insa cel mai mult imi doresc sa fie sanatoasa ca m-a disperat cu tusea dupa vaccin.
Sarbatori fericite la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Knok... Knok -Merry Christmas! Primiti mosul "Gina"?!
Spre rusinea mea - de asa mult timp nu am mai scris incat mi-am uitat pana si parola & mi-a trebuit ceva sa o recuperez si sa-mi amintesc cum se posteaza pe DC! Cu siguranta insa, pe voi nu v-am uitat! Am pierdut doar pasul scrisului si m-am ratacit printre randuri...
Ma bucur sa vad insa ca desi a trecut asa timp indelungat, nu ne-ati uitat! Suntem bine, crestem si suntem multumitori pentru orice lucru micut pe care il avem in viata. Eu m-am recuperat foarte bine dupa operatii, am avut-o pe a 3-a intre timp (LASIK Eye Surgery) iar acum rasuflu usor fara ochelari. Deasemeni multumita noii diete www.thebestofrawfood.com/raw-food-diet-testimonials.html" target="_blank">RAW FOOD am reusit sa scap de cateva size'uri in doar 2+ luni si ma simt excelent + e asa de simplu!De cand am inceput'o nu m-am mai imbolnavit ! I love it!
Altcumva, criza economica ne-a afectat si pe noi iar anul acesta a fost unul ceva mai greu dar, suntem optimisti, avem credinta in Dumnezeu, lucram din greu si ne iubim mult.Sotul imi este un prieten extraordinar si e un barbat/tatic tot mai dulce.(Imda, mai sunt si exceptii uneori cand imi vine sa-i crap capul dar sar peste asta - de cine-i perfect dom'le?!!
Nu ne-a fost deloc usor la inceput cu 3 copilasi insa acum ca micutii au crescut si am hotarat sa ne oprim doar la acest numar , ne bucuram de viata la maxim!
Acum in prag de sarbatoare suntem super aglomerati. Avem cateva proiecte importante de implinit (momentan pregatesc cu sotul programul de Craciun - v-om canta impreuna at FaithHarvest cu prietenii nostri Chad and Val). Dupa Craciun insa, v-oi fi ceva mai libera si voi cauta sa fac in acel fel sa intru sa va mai scriu cateva randuri. Muahhhh...

David Steven! God is with Us! Do not loose heart. Be strong and of good courage!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Craciun Fericit Si un an nou numai cu bucurii !!
Eu va citesc mereu, dar de scris mai greu.
Acum poate recuperez ca suntem in vacanta.

Si noi avem zapada multa, azi a nins tre frumos.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Va dorim ca noaptea Craciunului sa va duca bucurie in suflete, bunatati pe masa, cadouri sub brad si sanatate multa.

Noi suntem in focuri cu pregatirile, am facut biscuiti cu ciocolata pentru mos Craciun, tot felul de bunatati si Iaris m-a ajutat foarte mult, sparge oua, le bate, framanta, face biscuiti, spala vase, ce sa mai zic, nu am avut atat ajutor de cand ma stiu.

Gina, bine ai revenit, sunteti tare frumusei voi ca familie, doi parinti frumosi cu copii si mai frumosi. Sa va bucurati de comorile voastre si sa aveti sarbatori frumoase.

Ma intorc la Iaris dar voi fi aici de Craciun, legatura cu Romania e in fata calculatorului.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Craciun Fericit!

Am ajuns la Botosani, si maine intru in recuperari pe DC, sa nu raman corigenta.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Craciun fericit! Sper ca Mosul a fost darnic cu voi si ca v-au crescut cozonacii.

Sarbatori fericite , cu multe bucurii si fericire.

Ioana, spor la lectii .

Noi suntem la zapada, pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Craciun fericit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Craciun cu sanatate, bucurie si cadouri frumoase !

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput