INSEMINARE 52
Raspunsuri - Pagina 9
sensibila spune:
yarrina - Dupa cum am mai spus, somnolenta este semn clar de sarcina la mine chiar asta a fost primul. Tu ai facut IA pe 28 ? Daca am inteles eu corect ai fi z16 ceea ce e f bine.
e in burtica
+23 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
yarrina spune:
Nu sensibila, sunt abia in Z6 dupa inseminare. De asta rad...ca-s plina de simptome in Z6. 
sensibila spune:
yarrina - poate ai tu simptome mai timpurii, sau cine stie ce ai facut tu aznoapte de nu ai dormit ! 

e in burtica
+23 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
yarrina spune:
Recunosc ca m-am tinut de prostii un pic. ![]()
Dar m-am culcat la timp...deci nu se pune. ![]()
Sa va mai zic...mancarimi de sani...trezit la 4 noaptea dus la baie...crampe...balonari... Sensibila...am impresia ca nu le ai nici tu pe astea toate si esti in 5 luni. 

Ce nume o sa-i pui la fetita?
sensibila spune:
yarrina - :))))))))))))))
Pai poate te-a oboist peste masura partida de amor.
Legat de simtome stai linistita ca eu sunt in 6 luni, iar dusul la baie e ceva de vise rele adica sunt momente cand ma duc si de 6 ori pe ora. Iar pe noapte ma trezesc de cel putin 3 ori sa merg la baie.
La mine nu mai sunt mancarimi de sani ci sunt din nou dureri amestecate cu mancarimi pt ca probabil lucreaza, multe gravi avand deja colostru.
La nume inca nu m-am hotarat, insa ciudatenia este ca aveam pe listuta 30 de nume de fata si de baieti nici unu.
Dat acvum serios vb cam toate sunt semne de gravi si in plus e prea devreme si pt semne de cm. Asa ca eu sper din toata inima sa fie semne vremelnice de sarcina.
e in burtica
+23 
varsta bebel
yarrina spune:
Pe mine m-ar mai interesa daca se modifica glera in vreun fel dupa inseminare in cazul in care s-a prins. Sau urmeaza aceeasi pasi...senzatia de uscatime...apoi cremoasa pana la CM.
peta spune:
indi, felicitari
o sa ai un bebe frumos si sanataos
multumesc mult pentru urari. va doresc si eu ceea ce imi doresc si mie: multi bebe frumosi si sanatosi
indi_77 spune:
va multumesc din tot sufletul si sunt alaturi de voi si ma rog sa apara si la voi II liniute cat mai curand.
parca sunt ametita...inca nu ma pot bucura....acum astept 2 saptamani sa-i vad si inimioara :)
Anul asta voi fi
, iar in 2010
. Doamne Ajuta !
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui indi_77 va multumesc din tot sufletul si sunt alaturi de voi si ma rog sa apara si la voi II liniute cat mai curand. parca sunt ametita...inca nu ma pot bucura....acum astept 2 saptamani sa-i vad si inimioara :) Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !![]() |
Indi felicitari si de la mine!!!

da' cati copii ai tu acolo, fata mea ? doi-trei?..

araceli o sa vina si randul tau scumpa mea!! sunt sigura!! ca prea s-a ingrosat gluma pe aici!...:-))
sensibila esti cu noroc!!
este bine sa nu lasam gravidele sa fuga, fetelor, ca se ne contaminam si noi!!!
fetelor, eu cred ca am ceva la ficat sau la bila ca mi-e greata toata ziua si noaptea, secunda de secunda, numai cand dorm profund nu imi e. este foarte ciudat.
nu cred ca o sarcina poate da greata asta la numai 8 zile de la ovulatie, asa ca nu faceti misto de mine...
In rest imi fac foile de lichidare pe la serviciu, e de alergat, strang lucrurile, vorbesc cu colegii, toata lumea e trista pe acolo din cauza intarzaierii mari a salariilor...
sotu' a fixat deja niste intalniri pentru vizionare case/apartamente cu chirie. dupa 23 nov. mergem acolo sa le vedem. e al naiba de mare chiria pe langa amsterdam, 800-900 euro, :-(( poate gasim mai ieftin , speram. Vom vedea.
Sa va ajute dumnezeu pe toate!
...la multi bebei!....va citesc mereu