INSEMINARE 52

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

buna fetelor,ce harnice ati fost....abia am reusit sa va citesc.

Indi felicitari si mult noroc cu sarcina!
La mine IA nr. 1 nu a fost cu noroc...2 teste urina negative si asta e ma pregatesc ptr urmatoarea.
Sensibila te rog sa ma treci si pe mine la inceput cu 1 IA nereusita la dr Moisa,si sper ca data viitoare voi avea un succes.
Va pup va tin pumnii....sunteti extraordinare.
Chiar daca nu pot tine pasul cu voi va citesc mereu gandurile voastre si va voi tine la curent cu urmatoarele IA, sper ca doar cu una...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Merci pt raspuns Peta.sper sa fie bine.
Anabel tu ce probleme ai?incerci de mult sa ramai gravi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Yarrina si pe mine ca niciodata ma dor mameloanele!si sanii ii simt tensionati!
fetelor sa dea D-nu vesti pozitive !

Mergi la inceput

Neata fetelor!eu cred ca am luat-o razna rau de totsunt treaza de la 4 ;30 si ma gandesc numai la inseminare,numai la ovulele astea despre care am citit pe net ca traiesc pana la 24 de ore.
Eu am facut pregnilul aseara la 8 ;30 si inseminarea o am maine la 9;30.Daca foliculul se rupe azi de dimineata ,maine de dimineata ovulul e deja mort nu?de unde alt ovul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

buna dimineata fetele.

elenaraluca, stai calma...ovulatia se produce la 36-40 ore de la pregnyl...rar au fost cazuri cand s-a produs ovulatia mai devreme...asa ca relax, enjoy the day si maine capul sus si sigur un "gigel" va fi mai puternic !!!

toate fetele. Araceli...cum e ?

Lumi, tot greturi ? :)

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata
Mie de obicei imi face Inseminarea la 24 de ore de la Pregnyl si imi spune ca in cam 12 ore voi ovula. Deci cam 36 de ore. Stai linistita elenaraluca ca nu se vor sparge.
Indi, ce face proaspata noastra graviduta?

Mergi la inceput

asteptam cumintei valoarea beta hcg la 48 ore.....sa vad ca se dubleaza ca sa ma linistesc putin.

Ce este f ciudat si ce ma pune pe ganduri (negitve, normal) e ca am intepaturi relativ dureroase cand pe stanga, cand pe dreapta...cand pe centru...iau No-Spa....dar tot degeaba si imi e tare teama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Nu te speria Indi...incearca sa se cuibareasca bebe de asta te inteapta. Sunt dureri de la fixarea sarcinii. La ce ora primesti rezultatul la beta?

Mergi la inceput

Va multumesc si va iubesc fetelor!m-ati mai linistit!nu stiu ce m-as face fara voi!!!!!!!acum cu dumnezeu inainte ca trebuie sa reusim toate pana la urma!puuup!

Mergi la inceput

pana la 13 max 14 primesc rezultatul....marti pe la 12 si ceva parca am primit :).

Araceli, cum e ?

Mergi la inceput