INSEMINARE 52
Raspunsuri - Pagina 12
luminita42 spune:
Sabine,scumpa, asa zic si eu sa mai incerci cu inseminari!.. Tu ai sa reusesti!..La stimulare raspunzi bine, spermograma e buna (da' vezi nu-l mai lasa asa mult abstinent..:-)), si ai dovedit ca poti sa ramai, cel mai important.. da, fac sarbatorile acolo..:-(( 
Peta, la multi ani, draga mea!..Pai tu ai motive sa fii optimista , ai avut foliculi asa frumosi si grasi ;-) chiar este o IA cu sperante mari!!!
O sa fie bine, D-zeu sa te ajute! Pupici!
Daria, imi pare rau. Si eu zic daca mai poti astepta, mai asteapta, draga mea, nu te repezi la FIV...:-(( mai fa o pauza, mai lasa corpul sa se odihneasca, nu se stie niciodata...mai incearca natural, mai o IA...stiu ca e greu, dar esti tanara ... sa dea D-zeu noroc data viitoare!..
peta spune:
luminita multumesc mult pentru urari...nu stiu ce e cu starea asta de deznadejde pe capul meu...de unde ieri speram destul de mult, azi m-am trezit de dimineata cu convingerea ca nu sunt insarcinata..pot sa jur ca nu sunt, dar nu as putea sa zic de ce...ca pana la urma cred ca saracu' daca e sa fie nici nu s-a nidat inca, dar...asa simt eu...
pe cat pleci in olanda? si unde, chiar in amsterdam?
luminita42 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui anna_ivan![]() declar z1 de lupta. de maine incep menopur iar balonare si vanturi![]() ![]() ![]() dar sunt atat e vesela cum n-am foast de vreo 3 ani la CM si stiti de ce pt ca chiar dupa o partida excelenta ![]() cand sa ma imbrac surpriza uite rusiicine mai e cu mine la IA luna asta burticile sus il astept pe mos craciun cu o minune ![]() ![]() Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu |
anna, esti simpatica rau!!!.. zambesc mereu la msg. tale!!!
succes mult cu menopurul! (da' si cu vanturile!..-))))
Imi place mult si rugaciunea de la semnatura.
Sa fie IA-ul tau NOROCOS, draga mea! sa vina bebelul!
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta luminita multumesc mult pentru urari...nu stiu ce e cu starea asta de deznadejde pe capul meu...de unde ieri speram destul de mult, azi m-am trezit de dimineata cu convingerea ca nu sunt insarcinata..pot sa jur ca nu sunt, dar nu as putea sa zic de ce...ca pana la urma cred ca saracu' daca e sa fie nici nu s-a nidat inca, dar...asa simt eu... pe cat pleci in olanda? si unde, chiar in amsterdam? |
Peta, mersi de intrebare, plec de tot pe 15 dec.,noi am vrea sa stam in afara orasului; sper ca acum cand ne ducem la sfarsitul lui noiembrie sa gasim o casuta/ap. cu 3 camere, e musai, ca vreau sa-mi vina si fetita ..:-) in vacante si pe urma dupa licenta -daca vrea ea- sa vina de tot. Am grija ei in suflet, cu toate ca-i mare.
O sa vezi tu, cand o sa vina si bebelul tau! si nu-ti face griji, bebeii, cand sunt puternici, se nideaza bine !..:-) stiu eu!...si o sa apara foarte curand!...

Fetelor
anabel79 spune:
buna fetelor....sensibila multumesc ca m ai trecut pe listuta voastra sper din tot sufletul sa ajung si eu pe lista pe care esti acum.Deja s au instalat rusii iar sambata incep a 2 IA cu gonal de 75 sper sa raspund mai bine ptr ca data trecuta am avut doar 1 folicul destul de mare 23 mm dar nu a fost suficient.Incepe startul si sper sa reusim macar sa vedem in fiecare luna cate un succes ptr una dintre noi...asa capatam si noi incredere ca se poate si ca nu incercam degeaba.
Fetelor stiti daca gonalul poate afecta valoarea TSH ptr ca eu am probleme cu tiroida sub tratament si luna asta a crescut de la 1,3 la 2,4 cam mult.La noi eu sunt problema se pare probleme cu tiroida..sotul sta fff bine la IA a avut peste 35 mil destul...
va pup!
anabel79 spune:
luminita am citit mesajele si am aflat ca pleci...drum bun si o viata cat mai frumoasa si poate se aplica vorba aia ....schimbi locul schimbi nororocul si apare si un bebe, mai stii?
anabel79 spune:
petacred ca poti incerca un beta in z10..eu am ramas uimita ca indi a facut test de urina parca in z 11 daramite cele de sange cu doar 1 zi inainte. chiar dc nu e pozitiv rez mai incerci unul de urina si in z 14....tinem pumnii stransi.
dariaelenai spune:
Va multumesc mult fetelor pt incurajari!
Peta, sotul are un varicocel operat, dar din pacate nu s-a imbunatatit nimic in urma operatiei. A luat si vitamine si spermotrend..degeaba, spermograma e identica. Branca nu a luat, o sa ii dau si de asta....Iti tin pumnii, sa se implanteze!!!
Luminita, nu sunt chiar asa tanara, am deja 30 ani si imi doresc 2-3 copii. Si nu prea sunt sanse cu inseminarile, natural nu mai zic..eu nu prea ovulez, mai punem si spermograma....Minuni se pot intampla, nu zic nu, dar simt ca nu trebuie sa mai astept. Iti doresc drum bun si sa incepi o noua viata acolo, sa va dea Dumnezeu copilul dorit!
sabine spune:
Luminita, cam greu.Foarte greu chiar.Noi am avut interzis dupa inseminare.Apoi s-a oprit in evolutie, a inceput sa-mi vina maroneala, asa ca nici vorba de sex.Am venit in Romania iar el e acolo.I-am spus doar ca nu stiu ce face dar nu trebuie sa depaseasca 5 zile de abstinenta.Oricum, maxim 5 minim 3.Se va conforma el ca prea mult vrea bebel.Dar legat de chestia asta, eu am o adevarata problema.I-am spus-o si dr.Mie nu-mi mai trebuie.Da deloc.Si cand ma gandesc cum eram....![]()
.se pare ca e de la progesteron.Cam taie pofta.Si poate si psihicul.
Viss, tin pumnii!Si eu am cam zapacit luna asta tratamentul.De la cap mi se trage.Am fost cam dusa asa ca in loc de ziua 3 am inceput cu ziua 2, ultimul menopur trebuia sa-l fac in ziua 8 dar la numaratoare a iesit in ziua 9 asa ca a trebuit sa mai cumpar o fiola si sa mai fac unul....la indicatiile dr.se vede ca le-am ametit rau.Apoi, eu ovulam o luna pe un ovar, o luna pe celalalt.Acum vad ca am ovulat tot pe stangul ca si luna trecuta iar dreptul s-a ascuns.Nu i-a placut sa fie vazut.
Petadezamagita am fost si eu pana mi-am vazut liniutele.Luna trecuta am si plans, am fost si depresiva pt ca eram convinsa ca nu se va intampla nimic.Asa ca.....poate postul craciunului o sa-ti aduca ceva

cand sa ma imbrac surpriza uite rusii
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu