INSEMINARE 52
Raspunsuri - Pagina 11
dariaelenai spune:
anna, e a doua inseminare, dar nu are rost sa mai pierdem timpul cu alte IA, fiindca spermograma sotului nu e foarte grozava...
Va multumesc pentru incurajari.
anna_ivan spune:
daria si sotul meu are oligoastenopermie dar toti medici ne-au spus ca IA poate rezelva ca ei de fapt sunt putini si se misca greu, dar ii punem noi unde trebuie.
cu cati gigei ai facut inseminarile??

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
sabine spune:
Darielena, la a cata inseminare esti?De ce vrei sa treci la fiv/De cat timp incerci?
Fetelor si eu sunt cam in ceata.Dr meu a zis ca daca am ramas o data e posibil sa se mai intample si inca spune sa astept cu fiv-ul.Eu chiar nu stiu.nu cred ca mai are rost sa astept daca nu iasa aceasta inseminare ca timpul trece iar eu sunt baba.Pe de alta parte mi-e frica.Daca va fi sa ajung la fiv, vreau sa-l fac in Austria iar acolo nu cred ca mi-l mai face daca de la tratamentul asta pacatos mi-au iesit fibroame. Ce sa stiu sa fac si cum?
Sensibila, explica-mi si mie.Ce riscuri implica faptul ca analizele tale nu sunt stralucite?Nu afecteaza cu nimic bebela, nu?
Indicum esti?
Luminita tin pumnii la chirie buna.Sarbatorile le vei face in Olanda?
Peta azi nu te-ai betivit?O data in viata schimbi prefixul in trei.
Illary care e starea ta de spirit? Ella?Viss, iar ai disparut?Ia spune-ne noua aici ce faci si cand incepi?
andreiutasg spune:

Sensibila Moisa raspunde la tel.seara???
Incerc de 1h sa o sun si are mobilul inchis
. Ramasese sa stabilim ora pt. IAS-ul de maine si acum vad ca nu mai reusesc sa dau de ea
Daca ii dau un sms raspunde?? Imi e tare teama sa nu imi faca nefacute
MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie
dariaelenai spune:
anna, sabine, prima inseminare am facut-o cu A+B 300.000 iar a doua cu A+B 1,2 mil.Sansele sunt foarte mici cu valorile astea, de aceea prefer sa nu mai pierd timpul cu inseminari. Plus ca eu am ovare polichistice si atatea stimulari luna de luna nu fac bine ovarelor.
De incercat incercam cam de 4 ani si ceva, iar de inseminari ne-am apucat anul acesta in vara.
dariaelenai spune:
sabine, intr-adevar daca ai ramas sunt mari sanse sa ramai din nou. Nu cred ca e cazul sa treci la FIV inca, mai ales ca si dr ti-a spus asta.
anna_ivan spune:

declar z1 de lupta. de maine incep menopur iar balonare si vanturi

dar sunt atat e vesela cum n-am foast de vreo 3 ani la CM si stiti de ce pt ca chiar dupa o partida excelenta 
cand sa ma imbrac surpriza uite rusii
sunt bucuroas ca au venit azi pt ca asa putem face IA pe 23, sau 24 sau 25. al meu e in delegatie de pe 25.
cine mai e cu mine la IA luna asta burticile sus
il astept pe mos craciun cu o minune

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
viss spune:
ilary,sabine..sunt aici.multumesc ca intrebati de mine.ilary -felicitari inca o data. eu azi sunt in a 4-a zi de puregon,luna trecuta am facut 75 unitati, luna asta am facut 100/zi, de capul meu.uite asa, ca am vrut eu sa cresc doza.sa nu ma certati, ca degeaba.![]()
am vrut si eu sa fiu pacient recalcitrant.si nazbataios.
iau si ovule ovestin ptr estrogen, ca nu am depasit niciodata 8 mm..sambata merg la o nunta din slobozia,unde sper sa ma distrez la maxim, si luni merg la vestita ecografie..ce-o fi ,o fi
anna_ivan spune:
viss esti propriul tau medic si daca tu ai incredere in tine atunnci cu sigurantza o sa fie bine
mos craciun sa ne aduca o minune
peta spune:
sabine si eu zic ca ai mari sanse sa ramai usor cu IA, si eu azi zice sa mai incerci cu IA...
de betivit nu m-am betivit, ca de...daca sunt gravi? oricum de cand fac tratament nu prea am mai baut alcool deloc ca la cate medicamente iau nu cred ca e indicat...m-am abtinut la toate petrecerile...
dariaelenai - imi pare f rau...ufff, ce probleme aveti si voi...si eu am ovare polichisitce, dar la noi nu e problema cu spermograma...cred ca ai dreptate sa vrei sa incerci direct FIV...sotul tau insa a luat ceva tratament? scuze, ca ma bag in seama...ma gandeam eventual la o branca ursului...
anna_ivan - imi pare rau ca nu ai avut noroc nici luna asta, bine macar ca in tot raul macar a picat cum trebuie...
eu vreau totusi sa-mi fac beta luni in Z10, ca daca e sa fie negativ vreau sa intrerup progesteronul ca sa imi vine CM cat mai repede sa mai fac stimulare o luna...cred totusi ca daca e sa fie ceva se pozitiveaza beta si in Z10 de la iA nu? Z10 de la IA e Z24 de la CM