Albinutze de Mai-Iunie 2009(35)
Raspunsuri - Pagina 11
lavinia.p spune:
Ramona
, sa va creasca titiza sanatoasa si mare, e o frumusete de fetita
. Multumesc de tort, e foarte bun! Felicitari pt asa un sot si tatic!
Mami fericita de printisor
Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/CrestePrintisorul#
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
gabi78 spune:
Ramona felicitari sotului tau. Cum stati cu finantele? Ca l-as trimite si pe al meu la scolit.., sper sa nu luati prea scump ![]()
![]()
Eu m-am prostit de tot. Mi-am tras toate seriile Desperate Housewives si ma uit pana nu mai vad. Dar acum la mine se doarme pe rupte asa ca ma duc si eu sa ma alatur lor.
O noapte linistita tuturor
Sa il ajutam pe Andrei!
bettyR spune:
coraly, nu te mai stresa de bebe ca e slabut, sanatos sa fie, asa era Andreea mea, la fel e si acum, dar niciodata sub greutate si f rezistenta la boli. Vad ce diferiti is, Alexandra poarta haine de 1 an deja la 4 luni jumate, dar e lunga, ca sa faci comparatii trebuie sa stii si lungimea. Ti-a trecut raceala ? (erai racita ultima data cand am citit pe aici).
Carla, la mine a functionat Galafor(ii multumesc lui Coraly) si un ceai de la Teekanne - mother&child care mi se pare ca ma relaxeaza. Chiar eram stresata cand am scris aici ca am mai putin lapte, de atunci beau in fiecare zi, tot glumesc cu sotul sa imi cumpere repede cand se termina ca o sa fiu 'nervoasa'.
Si eu alaptez pe o parte ca numai asa suge in ultima vreme, daca o tin in brate vrea sa se ridice sa vada, dar eu nu reusesc sa ma culc de tot, si am bataturi in cot, in prima luna puteam sa trag perna sub cap si dormeam dusa, acum nu stiu de ce nu pot, ca de cate ori incerc ii iese sanul din gurita. Eu chiar am sanii mici si rotunzi, sper sa mai ramana ceva dupa ce termin cu alaptatul.
Ce avansate sunteti cu diversificarea, noi inca nu am inceput, aman cat pot. Si eu stiam ca ananasul e alergic, eu fac alergie la el si nu i-am dat deloc Andreei.Informati-va cat puteti, nu luati orice de buna (chiar daca e carte, aici ma refer si la Capraru - care mie personal mi se pare depasita) sau doctori (dr mea mi-a zis ca de acum pot sa incep cu suc de mar
) si faceti cum credeti si vi se pare voua ok. Important e sa ii placa bebeului si sa manance.
Ramona.P spune:
Gabi...stam ff prost cu finantele (ca nu mi-au venit banutii ) dar pt asa ceva... nu taxam...sfaturi moca!!!Asa isi mai spala el din pacate....![]()
Deea,Daniella,Lavinia.P ... multumim!!!
mami fericita de
Bianca Maria (11.06.09)
http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/Munte2009#
lavinia.p spune:
Fetele ma retrag si eu incet la
!
Va
!
Noapte buna si mai ales linistita!
Mami fericita de printisor
Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/CrestePrintisorul#
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Ramona.P spune:
bebe Daniel de Alberta72 
bebe Natasa Maria de Monica 
La multe lunite!!Sa cresteti mari si frumosi!!!
Si as mai vrea fetelor,sa va rog sa nu va suparati...dar vreau sa-i urez si eu tatalui meu La multi ani!!!Tati,sa fi sanatos,sa ne traiesti!!!Iti multumesc ca esti asa cum esti ...adica un supertatic!!!
mami fericita de
Bianca Maria (11.06.09)
http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/Munte2009#
ana_micu83 spune:
Mesaj, partea I:
Clody, iti multumim de noul capitol. Ne pare rau de "contactul" cu solul pe care l-a avut Razvi...gandindu-ma la tine, azi era sa-l scap pe Razvi al meu de doua ori si fix in cap![]()
Bebe Beca
super faine jucariile alese..si eu mi-am dat comanda , siavem cam aceleasi gusturi... unele sunt ca ale tale...trebuie sa-mi ajunga pe luni! Multe din jucariile noastre sunt in engleza si germana[ca le avem ori din Anglia, ori din Germania]...eu chiar ma bucur ca sunt asa pentru ca o sa mai invate un cuvant doua din alta limba si prin joaca.
Relusha, chiar ma gandeam intr-o zi ca esti foarte matinala ...apoi mi-am amintit ca atunci cand era tata in China era ceva diferenta de fus...da mereu am uitat sa te intreb cu cate ore esti inaintea noastra
.Iti multumesc pentru sustinere!
Badrianaesti o figura(placuta..sa nu se interpreteze)...tu mereu cand apari , ne intrebi daca ne mai aducem aminte de tine
..sa stii ca si eu scriu fetelor rar si de multe ori, ma gandesc acelasi lucru ca si tine...ne dorim sa treaca ochisorul cu probleme si cu lapticul sa incerci ce a zis Ertina, drojdie debere- pulbere sau pastile {le gasesti la naturisti} SA fii laptoasa dupa! La mine au facut minuni o perioada...
Serialbastre, si Razvi meu se crede "secundarul" de la ceas...se invarte in patut si cateodata ramane blocat ca a mai crescut si nu-i mai iese figura!
Cris, la cate mesaje ai scris astazi nici nu stiu la care sa-ti raspund...esti mortala! Ma faci sa rad ori de cate ori iti citesc postarile! Un mare
si
Roxi, foarte frumos obiceiul vostru de Craciun! O sa tin minte! Din pacate, tatal meu cu multa scoala si atat...n-a pastrat niciodata pentru noi magia Craciunului
mereu ne spunea ca nu exista mos craciun si ca el cumpara tot..iar mama pe partea cealalta spunea ca mosul exista. Si acum sunt alergica daca imi da cineva din familie ceva inainte de Craciun si-mi spune..uite asta e de MosCraciun...eu am un fix cu ziua aia magica si gata
Yuppi, ti-am admirat pitica in foto de la semnatura! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Alynta, sanatate puiutilor..si Razvan este cu mucisorii in traista si a avut o usoara tuse..febra inca nu...Mi-a fost tare mila cand incercam sa-i scot mucisorii cu aspiratorul nazal..si cand il vedeam ca urla. Am incercat absolut toate modelele de "aparate" de scos mucisorii si ceea ce nu-mi placea mie asa ca principiu-batista bebelusului- a batut Petit Tarraillon-ul care a costat de 5 ori mai mult!
Pe cine bate gandul sa-si cumpere aspiratoare nazale sa nu faca greseala...costa o gramada de bani, sunt invazive...si pot rani bebelusul daca acesta este agitat. Batista bebelusului are dezavantajul ca trebuie sa fie montata la aspirator (nici acum nu mi-e clar cat de igienica este procedura)...da de scos, a scos tot si Razvi a tolerat mai bine procedura!
Lavinia, ne pare rau de noaptea nedormita si uram multa bafta taticului!
Iti multumesc sustinere!
Dani3lla, iti multumesc de pumnii stransi...de morcov inca nu simt ca "ar creste"...dar, sa stii ca "plantat este"..poate vezi ca apare sapt viitoare!![]()
AnaMaria,posesoarea comorii ***RAZVAN***
Pentru cei care sarbatoresc azi:
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!
ana_micu83 spune:
partea aIIa
Deeafelicitari pentru noaptea dormita!
Salutari lui Darian!
OtiliapSi mie imi zboara gandul cum o sa se dezvolte bebe fara lapticul de la mine, dar am vazut copilasi sanatosi crescuti si cu lapte praf!(cu asta ma mai consolez, ca in rest mor de ciudaaaaa)
nemorafelicitari pentru perseverenta!Trebuie sa te felicit pentru citatul tau...mi-a placut la nebunie si mereu imi merge la suflet!
Nicuratze te pupam si sa ne dai de stire daca te pricopsesti cu o schema de diversificare noua...facem noi aici o mixtura de informatii si o sa facem papa bun si sanatos pt albinutele noastre dragi!
Gabi78..
, multumesc de sustinere!
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!
ana_micu83 spune:
partea a 4a
Kiralina .... ne pare rau de drumul facut degeaba ! Pupam pitica sarbatorita!
oanaalex .... ai intrebat-o pe Ioana care este parerea ei legata de mesele solide la cerere si incerc sa-ti raspund din experienta mea de copil si mama. 1) cand eram copil cadea cerul pe mine cand ma obligau sa mananc la ora x pentru atunci era ora de masa si musai trebuia sa-mi fie foame,,,mai mereu se lasa cu pedepse din partea lor si cu mancat prost din partea mea. Psihic, pentru mine n-a fost ok programul de masa impus...la vremea aia mi-am spus ca nu o sa-mi oblig niciodata copilul sa manance la o ora anume numai pentru ca as cosidera eu ca ar trebui sa-i fie foame...Pe undeva, chestia asta este cu dus si intors daca ai in dotare un bebe care nu-i prea prieten cu mancatul..dar cum la mine nu se pune problema (Razvan intra in randul fomistilor si scandalagiilor in caz de "mama care se misca lent in a veni cu papa")In opinia mea, avantajul unor astfel de mese este unul de ordin psihic...
Ramona.P Sa ceri astora care fac DEX-ul dr. de autor ca ai inventat un cuvat ...foarte potrivit pentru zilele noastre de forum incins![]()
ana_micu83 spune:
Ultima parte..am vazut ca am sarit de la 2 la 4...
..de la somn se trage!
CarlaV Imi pare rau sa te aud ca lapticul nu mai este cum era.Sa fii relaxata si linistita- stiu ca este usor de spus si greu de pus in practica, dar trebuie sa te relaxezi sa dai laptic mult si bun! Eu aveam o vorba"va rog sa nu ma mai stresati ca fac laptele cu acid"
. Incearca drojdia de bere de la naturisti de in jur de 7 ron si Galaforul-cica e super tare...eu nu l-am incercat ca am zis ca e mai bun Galactogilul...cat am luat galactogil era laptic..cand nu am mai luat, nu a mai fost...
Mamica Oana , bine ai revenit!
yoanna_s felicitari pentru pretiosul moment in care s-a rostit "ma-ma"si te mai felicit pentru alaptat. La fel am facut si eu de cel putin 6 ori pe zi timp de 3 luni (apoi mai rar). Meriti un premiu! E mult mai greu asa decat in varianta traditionala "mufat bebe"
. Eu noaptea cateodata eram cheauna..ca ma trezeam, ma mulgeam, graneam copilul, il schimbam, puneam surplusul la frigider. sterilizam pompa si apoi ma culcam. De multe ori imi "sarea" somnul la cat circulam!
Ramona.P felicitari pentru tatic ca s-a gandit sa faca o asemenea surpriza...e de-al nostru
...si noi facem sambata chef si de sf Andrei mai tragem un chef cu tort si tot tacamul...nu ma uit acum la poze ca de vad ceva dulce, nu stiu ce fac...

Strunfita , toate cele bune de la noi!

Fetelor, de o ora am scris ceea ce se vede mai sus si sper ca nu am sarit pe nimeni,,,este cel mai lung mesaj scris de mine pe DC si daca cumva fac vreo prostie si se sterge pana il postez...o sa am insomnie in noaptea asta si ...o sa-l trezesc si pe tati ca nu ma pot plictisi singura !![]()
p.s are antrenament din vremea insomniilor din sarcina ![]()
Noapte buna ! Vise placute si la semnatura aveti urarea!!!