M-am hotarat..........adoptie(67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Puffy nu ai de ce sa ai emotii.La noi a fost educativ la cursuri si ne-au prins bine.Am avut intalniri cu dr.pediatri,psihologi.Au fost discutii libere,ne-au aratat cu ce ne putem confrunta atat despre posibilele boli cat si despre abordarea pe viitor a subiectului de a spune copilului cand,si cum a fost adoptat.Ne-am dus cu placere la cursuri si spun sincer ca a meritat,cateva sfaturi chiar le-am pus in aplicare.Succes si sper sa va gasiti puiutul curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Carmenul, Redros, Bellaiza, Miha aveti niste copii minunati!
DD i-a facut asa de frumosi!
Puffy10, fara emotii! Succes si iti tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Am reusit sa strang aproape toate actele, au ramas analizele,respectiv certificatele medicale tip A5. M-am interesat si le-am putea face de exemplu la Medicover unde costa 355 lei /persoana ( cu tot cu programarea la medicul generalist si psihiatru care trebuie sa puna parafele). Stie cineva unde ar putea costa mai ieftin? La Policlinica Malcoci oare cat costa? Probabil ca vom merge la o clinica particulara ca sa scapam mai repede, sa nu stam ore in sir sa asteptam pe acolo...
Abia astept sa depunem dosarul!
Vad ca vorbiti despre tot felul de cursuri. Acestea sunt obligatorii? Mie nu mi-a spus nimic d-na de la adoptii despre aceste cursuri. E la fel in toate sectoarele?

puffi multa bafta in continuare!

anca wish un pentru tine si unul pentru printesa ta!

Bafta multa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redrose1976 spune:

Fetelor. V-am zis eu ca am o mandrete de fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

KORAPOP, la ROMAR costa undeva la 75 Ron/pers, se fac toate intr-o zi si revii dupa o sapt dupa ce iti pune directorul clinicii stampila. Eu acolo le-am facut si a fost OK.
SUCCES

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois


SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Am vazut niste copilasi superbi, numai unul si unul
Stie DD ce pune deoparte pt fiecare, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa va bucurati unii de altii, pana la adanci batraneti.

pt fiecare mamica si puiul ei, dar si pt cele care sunt inca in asteptare, cu urarea CALE CAT MAI SCURTA CATRE PUIUTII VOSTRII

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois


SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

Kora, la Malcoci este mult mai ieftin. Pe noi ne-a costat (acu' ceva timp, ce-i drept...) 10 RON certificatul, in asta intrand doar ex. psihiatric, ca doar pe asta ni l-a cerut. Iti trebuie ceva bafta si rabdare, ca poti sa stai dupa semnaturi si stampile. Daca nu ai analize de sange de facut, in cel mai rau caz, te duci a doua zi sa iei hartiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andas spune:

Kora,

Certificatul tip A5 poate fi facut si cu trimitere de la medicul de familie catre medicul specialist, iar in cazul asta nu mai platesti nimic daca ai asigurari de sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

KoraPop Noi am facut fisa respectiva la policlinica cu plata(care exista din 19oo toamna) si ptr. fiecare analiza de acolo am platit 7 lei/pers. dar am avut si dosarul de la Fiv unde aveam toate analizele din luna Iulie si asa nu am mai fost nevoita sa repet toate analize,intradevar am urcat si cobarat scarile dar in 2 ore am rezolvat Fisa Medicala. Si ma ajuns in jur de 17o ron amandoi.
Acum probabil ca mai exista Policlinica cu Plata in Bucuresti(cea care apartine de Ministerul Sanatati).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

KoraPop noi aici, in Ploiesi, am facut certificatele medicale la o policlinica de stat si ne-a costat in total 60 lei + 4 lei timbre fiscale (2*10 lei certifcatele psihiatrie + 2*20 lei certificatele generalist + 4*1 leu timbru pe fiecare certificat). Ne-a trebuit adeverinta de la medicul de familie ca nu suntem in evidenta cu boli cronice si atat.
Atentie mare: indiferent unde le faci aceste certificate, trebuie sa scrie pe ele "apt pentru adoptie".

endometrioza, 6IA, 2FIV
si... pornim spre adoptie...

Mergi la inceput