M-am hotarat..........adoptie(67)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

FELICITARIIII MAMICOOO, sa aveti parte de tot binele din lume si sa fiti sanatosi si fericiti asa cum sunteti azi.
TREBUIE SA FACI CINSTE

Pup pe bulcea Biencuta

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Felicitari Claudia72!!Pupici pentru comoara Bianca!Sa fiti fericiti impreuna!!Sarbatori fericite!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Felicitari Claudia,sa fiti sanatosi,sa va bucurati de minunea voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Sorilea nu fi suparata,asa a fost si la noi.Tot timpul se greseste cate ceva.Voi sa fiti sanatosi ca putin a mai ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Claudia felicitari pt finalizare.
Fetelor am si eu o intrebare: ce trebuie sa fac pt a intra in C.I.C.? Pe cati am intrebat toti imi spun altceva, nu au fost doua persoane care sa-mi spuna acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

carmanuianu inteleg ce anume te intereseaza:conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti sa beneficiezi C.I.C, unde sa depui dosarul, acte ?
1.sa ai un stagiu de cotizare de 12 luni din ultimul an anterior datei nasterii copilului sau, dupa caz, datei de la care s-a incredintat copilul in vederea adoptiei, s-a adoptat copilul ori s-a luat copilul in plasament sau in plasament in regim de urgenta, precum si datei de la care persoana a fost numita tutore, potrivit legii.
Daca i-mi dai mai multe amanunte, poate pot sa te ajut, esti angajata , studenta , persoana aflata in intretinere, PFA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmanuia

Claudia felicitari pt finalizare.
Fetelor am si eu o intrebare: ce trebuie sa fac pt a intra in C.I.C.? Pe cati am intrebat toti imi spun altceva, nu au fost doua persoane care sa-mi spuna acelasi lucru.

Mamica fericita de IONUT- COSMIN

Hello,

Mergi la Directia protectiei copilului si iti spun acolo tot ce iti trebuie,
1. Adeverinta de salariu pe 12 luni
2. Buletine - original si copii
3. Certificat de casatorie - original si copie
4. Sentinta judecatoreasca sau decizia de plasament de urgenta
5. Certificatul copilului - original si copie - 2 copii
6. Adeverinta de la serviciu in care ii anunti ca din data de ai intrat in CIC
http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=22 si de aici gasesti formularele

Vezi sa ceri si alocatia copilului .

Mult succes.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Venim si noi la cersit, va rugam frumos sa ne votati http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=5116.

Mii de multumiri si sanatate multa tuturor

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

buna fetelor,

multumim foarte mult pentru urari, suntem o familie foarte fericita si implinita, ne-am obijnuit cu mami si cu tati, suntem foarte fericita, dar si geloasa, mami si cu tati nu pot sa mai ia pe nimeni in brate ca punem "botic", noi trebuie sa fim in centrul atentiei.
Claudia72 FELICITARI! pentru finalizare si multe , sa vi se implineasca toate dorintele, sa fii fericiti, iubiti, sa aveti parte numai de zambete
SoriLea am punctat
liliana csaki
Va uram un Craciun Fericit si sa va aduca multe multe multe daruri
va pupam Antonia Dasha si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Sarbatori cu bine la toata lumea de aici ! Sa fiti fericiti!!

Mergi la inceput