Rugaciune colectiva pentru a avea copii (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

NU POT INTRA LA PROFIL CA MI SE SPUNE CA NU AM PAROLA CORECTA!
CE O MAI FI SI CU ASTA?
A-TI PATIT ASA CEVA?

5+

DOAMNE, SLAVA TIE!
SI AI GRIJA DE NOI , AJUTA-NE SA NE NASTEM SANATOSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

gata , am reusit sa intru!

6+

DOAMNE, SLAVA TIE!
SI AI GRIJA DE NOI , AJUTA-NE SA NE NASTEM SANATOSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Ne-a parut si noua bine ca te-am cunoscut, Victorita, vom sta m mult cu alta ocazie..
In seara asta am gustat din tort (partea cu frisca si fructe), de fapt a mancat si Ioana foarte delicios..Multumim!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 17+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara,

Va trimit mii de pupici, un Psalm si ganduri bune. Va doresc post usor, binecuvnatat, si dupa post sa ploua cu gravidute!
tuturor!!

Psalmul 61

Un psalm al lui David, mai-marelui cantaretilor. Pentru Iditum

1. Oare, nu lui Dumnezeu se va supune sufletul meu ? Ca de la El este mantuirea mea;
2. Pentru ca El este Dumnezeul meu, Mantuitorul meu si Sprijinitorul meu; nu ma voi clatina mai mult.
3. Pana cand va ridicati asupra omului? Cautati toti a-l dobori, socotindu-l ca un zid povarnit si ca un gard surpat.
4. S-au sfatuit sa doboare cinstea mea, alergat-au cu minciuna; cu gura lor ma binecuvantau si cu inima lor ma blestemau.
5. Dar lui Dumnezeu supune-te, suflete al meu, ca de la El vine rabdarea mea;
6. Ca El este Dumnezeul meu si Mantuitorul meu, Sprijinitorul meu; nu ma voi stramuta.
7. In Dumnezeu este mantuirea mea si slava mea; Dumnezeu este ajutorul meu si nadejdea mea este in Dumnezeu.
8. Nadaiduiti in El toata adunarea poporului; revarsati inaintea Lui inimile voastre, ca El este ajutorul nostru.
9. Dar desertaciune sunt fiii oamenilor, mincinosi sunt fiii oamenilor; in balanta, toti impreuna sunt desertaciune.
10. Nu nadajduiti spre nedreptate si spre jefuire nu poftiti; bogatia de ar curge nu va lipiti inima de ea.
11. O data a grait Dumnezeu, aceste doua lucruri am auzit : ca puterea este a lui Dumnezeu si a Ta, Doamne, este mila; ca Tu vei rasplati fecaruia dupa faptele lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Livsy multumim mult pt psalmi, si pt tot ce faci!
Va doresc si eu sa aveti un post usor!

www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie15.htm" target="_blank">Aici aveti si sinaxarul de azi.

O Duminica placuta va doresc!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 17+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Doamne ajuta!

Va doresc un post usor!

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

va doresc post binecuvantat tuturor!

Ioanact - multumim pt. sinaxar.....

si un mesaj special pt. noce.....chiar daca e putin intarziat....draguta, pentru ca ieri a fost sarbatorit Sf. Ap. Filip, iti doresc sa iti traiasca baietelul si sa te bucuri de el....Bunul Dumnezeu pentru rugaciunile Sf. Ap Filip sa va daruiasca, liniste sufleteasca si multe, multe binecuvantari....La multi ani!

Livsy - minunata ideea ta....si mie mi-ar face placere sa va cunosc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta!

Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa ne ajute sa avem un post usor si binecuvantat .

Azi, este pentru mine o zi speciala, mi-am pus pe burtica cordeluta atinsa de Braul Maicii Domnului, pe care am primit-o de la Sandaa.
Inca o data iti multumesc Sandaa si Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ajute in tot ceea ce faci
Cu toate ca am primit-o de vreo doua saptamani, am pus-o deabia azi, pentru ca am inteles ca trebuie purtata cu post si rugaciune si in curatire trupeasca.
Am o intrebare la voi, poate s-a mai scris aici, dar eu nu am vazut.
Braul Maicii Domnului se poarta si in perioada CM-ului, sau atunci se da jos ? Multumesc pentru raspuns .
Victorita ma bucur mult de tot pentru tine. Sa ai parte de o sarcina usoara
Livsy si multumim pentru tot ceea ce postezi. Am ramas datoare cu o povestioara, promit ca atunci cand voi avea timpul si dispozitia necesara de-a depana amintiri, iti scriu.
Acum sunt intr-o "fuga " continua, am fost plecata in delegatie la Zalau si Cluj, miercuri a internat-o sotul pe mama soacra, vineri am internat-o pe mama, sunt in acelasi spital la cardiologie amandoua, mama a intrat din nou in fibrilatii si cum sambata si duminica medicii nu prea dau pe la spital, suntem in asteptarea unui raspuns, pana maine dimineata.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa le ajute sa se refaca repede (numele lor Floare si Marta pentru cine ar dori sa le pomeneasca in rugaciune, pentru sanatate- multumesc).
Cami sper ca s-u strans banii si marti vor putea fi trimisi. Doamne ajuta sa se insanatoseasca Alina
pentru toti cei aflati in suferinta trupeasca sau sufleteasca

Daca stabiliti vreo intalnire in Bucuresti, poate o sa vin si eu, chiar daca sunt la 600 km, vin in Bucuresti cam de doua ori pe luna cu serviciul, mi-ar face mare placere sa va cunosc si fizic, pentru ca in interiorul vostru toate sunteti minunate si cu suflete mari.

tuturor si va doresc o noapte luminata

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie16.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello micutele, si cipicah

am trecut sa va urez si eu un post cat mai usor , fara ispite , iar apoi sa auzim de cat mai multe II

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput