Rugaciune colectiva pentru a avea copii (50)
Raspunsuri - Pagina 2
Livsy spune:
Buna seara,
Angel33, ma bucur ca ne-ai scris si ca pe langa cele indurate ai gasit si speranta in jurul tau! Dumnezeu sa iti ajute si iti multumesc si eu pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai adresat!
Cred ca intamplarea de ieri nu a fost fara insemnatate si tare mult ma bucur ca ai primit asa o incurajare
Da, si eu as vrea sa ne spui cat are fetita ta... nici eu nu stiam ca ai o fetita. Daca vrei, poti sa ne spui cum se numeste, sa o trecem in listuta de rugatori pentru un fratios, surioara... Inca o data te si Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Imbratisez pe toata lumea, Cami, Alina, Theiuta, Housepocket, Caciantoni, Silvi, Caciantoni, Happy Mum, cate un si fiecareia si Dumnezeu sa dea mult bine in familiile voastre si ale tuturor!
vvvvv, Deeva, fetele mai vechi si mai noi, UNDE sunteeeti?
Caciantoni, sper sa-ti poata raspunde fetele, eu nu stiu de lapascopie la Giulesti... daca aflu ceva de pe net iti trimit pm. MULTUMIM pentru Acatist!
Va imbratisez cu multa dragoste si ma rog fierbinte pentru Alina si pentru fiecare dintre noi! Doamne Ajuta!
TUTUROR
Livsy spune:
Psalmul 59
Un psalm al lui David, mai-marelui cantaretilor. Pentru cei ce se vor schimba, spre invatatura. Cand a ars Mesopotamia Siriei si Sova Siriei si s-a intors Iacob si a batut pe Edom in Valea Sarii, douasprezece mii.
1. Dumnezeule, lepadatu-ne-ai pe noi si ne-ai doborat; maniatu-Te-ai si Te-ai milostivit spre noi.
2. Cutremurat-ai pamantul si l-ai tulburat pe el; vindeca sfaramaturile lui, ca s-a cutremurat.
3. Aratat-ai poporului Tau asprime, adapatu-ne-ai pe noi cu vinul umilintei.
4. Dat-ai celor ce se tem de Tine semn ca sa fuga de la fata arcului;
5. Ca sa se izbaveasea cei iubiti ai Tai. Mantuieste-ma cu dreapta Ta si ma auzi.
6. Dumnezeu a grait in locul cel sfant al Sau : " Bucura-Ma-voi si voi imparti Sichemul si valea Succot o voi masura.
7. Al Meu este Galaadul, si al Meu este Manase si Efraim, taria capului Meu;
8. Iuda, imparatul Meu; Moab, vasul nadejdii Mele.
9. Spre Idumeea voi intinde incaltamintea Mea; Mie cei de alt neam Mi s-au supus ".
10. Cine ma va duce la cetatea intarita ? Cine ma va povatui pana la Idumeea ?
11. Oare, nu Tu, Dumnezeule, Cel ce ne-ai lepadat pe noi ? Oare, nu vei iesi, Dumnezeule, cu ostirile noastre ?
12. Da-ne noua ajutor, ca sa ne scoti din necaz, ca desarta este izbavirea de la om.
13. Cu Dumnezeu vom birui si El va nimici pe cei ce ne necajesc pe noi.
Sper ca acest Psalm sa va indulceasca ziua si sa va indrepte inimile catre Dumnezeu!
TUTUROR!
Doamne Ajuta!
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie12.htm
angel33 - ma bucur ca ne-ai scris....Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa iti dea putere sa treci peste aceasta incercare si sa iti mangaie sufletul....multi pupici si multe imbratisari....
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Astazi va postez eu psalmul.
PSALMUL 60
Al lui David.
l. Auzi, Dumnezeule, cererea mea, ia aminte la rugaciunea mea!
2. De la marginile pamāntului catre Tine am strigat; cānd s-a māhnit inima mea, pe piatra m-ai īn#259;ltat.
3. Povatuitu-m-ai, ca ai fost nadejdea mea, turn de tarie īn fata vrajmasului.
4. Locui-voi īn locasul Tau īn veci; acoperi-ma-voi cu acoperamantul aripilor Tale,
5. Ca Tu, Dumnezeule, ai auzit rugaciunile mele; dat-ai mostenire celor ce se tem de numele Tau.
6. Zile la zilele īmparatului adauga, anii lui din neam īn neam.
7. Ramāne-va īn veac īnaintea lui Dumnezeu; mila si adevarul va pazi.
8. Asa voi cānta numelui Tau īn veacul veacului, ca sa īmplinesc fagaduintele mele zi de zi.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 17+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
cami_antonia spune:
caciantoni ai pm cu detalii
fetele va rog
mai dati pe mess blogul ainei
sau mesajul meu
va rog
suntem programati
pe 20 nov
cu alina
la hanovra
pe 18 tre sa plece cu trenul
pe 17 tre sa le vireze banii in cont
un ultim efort
desi pt noi nu va fi ultimul
ca mai avem cate ceva de strans
ALINA MAI ARE NEVOIE DE 3 MII DE EURO PENTRU OPERATIE ,HAIDETI SA II DAM VIATA!! MAI SUNT DOAR CATEVA ZILE! PE 18 TREBUIE SA PLECE SPRE GERMANIA! AJUTATI SA POATA FACE ACEST LUCRU! MULTUMIM!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Livsy spune:
Buna seara, am aparut si eu... adevarul e ca scrisesem un ditaimai mesajul dimineata, dar... dus a fost! De fiecare data cand mi se intampla asta (si mi se tot intampla...) ma gandesc ca poate scrisesem ceva nepotrivit...
In orice caz, voiam sa o salut pe Georgia si sa ii multumesc ca ne-a scris! Georgia, suntem alaturi de tine si eu zic ca va veni ea si clipa fericirii si a implinirii. Momentele despre care vorbesti, de descurajare, sunt normale cred si fiecare trecem prin asa ceva poate mai des decat iti imaginezi. Se spune ca atunci cand ai sentimentul ca ai ajuns la capat trebuie sa perseverezi, caci e momentul cand, nerenuntand, te apropii de izbanda in mod decisiv. Nu stiu cat e de adevarat si nu stiu unde am gasit asta. Dar m-a ajutat in multe momente cand simteam ca nu pot decat sa renunt. Si dincolo de toate astea este desigur Dumnezeu, care este Cel ce ne scoate din toate starile noastre rele, ne pune pe picioare, ne bate pe umar si ne sopteste sa mergem mai departe. Iti doresc nu numai sa iesi din aceasta stare curand, ci si sa cunosti o implinire fara seaman, sa fii profund si deplin fericita! Iti multumesc pentru tot ce faci pentru ceilalti (si pentru mine!), pentru tot ce esti, si sper ca in curand sa ne aduci o veste grozava despre tine si familia ta!
Ioanact , iti multumesc ca ai postat tu psalmul, esti o draguta, ca de obicei! Am observat ca ne scrii mai rar si imi pare rau, ma bucur insa de cate ori vad ca ne-ai scris. Dumnezeu sa iti binecuvanteze familia si pe tine, draga noastra!
Karla, ce mai faci?
Cami, am citit apelurile tale, eu cred si sper ca banutii se vor strange in timp util de data asta. Am mai dat si eu mai departe. Doamne Ajuta!
M-am gandit sa va propun sa facem ceva deosebit, intrucat am implinit acum ceva timp 2 ani de cand acest subiect este viu aici si de curand 50 de capitole. Poate nu sunt originala, dar ideea mea era sa incercam sa ne intalnim. Cred ca ar fi frumos! Vine cine poate, fara pretentii, ne intalnim ca sa ne cunoastem si ca sa ne rugam dupa-aceea si mai abitir unele pentgru altele. Eu sunt libera duminica dupa-amiaza, lunea dupa-amiaza si miercuri pe seara (nah, v-am dat si programul meu !). Ce spuneti? Astept sugestii si reclamatii. De asemenea, daca cineva are o alta idee despre cum am putea sa sarbatorim acest numar aniversar de capitol, il/o rog sa se pronunte, m-as bucura foarte mutl de niste idei frumoase! Pe care sa le punem in practica.... Ceva-ceva ar trebui sa facem, ma gandesc!...
Va spun noapte buna si va astept cu multe vesti bune!
Cu dragoste,
Ana
Doamne Ajuta!
PS: Inca ceva ce as fi dorit sa va spun este un indemn de fapt, - pe care il fac si pentru mine, nu doar pntru voi. Haideti sa citim BIBLIA, Sfanta Scriptura sau macar Noul Testament, daca Vechiul este mai greu de citit, este foarte important, asa vom afla lucruri nebanuite desprfe vietile noastre, Il vom cunoaste mai bine pe Dumnezeu, pe Domnul nostru Isus Hristos si ne vom putea potrivi vietile insiprandu-ne direct de la Sursa!
Livsy spune:
Desigur... tot eu. Si dupa aceea ma culc si va las si pe voi sa dormiti, iar daca mai vrea cineva sa vorbeasca, de asemenea, va avea loc.
Deci:
1) M-am mai gandit la intalnirea pe care o visez eu si cred ca trebuie momentan cel putin sa imi cer scuze, pentru ca de fapt ma refeream cumva la fetele din Bucuresti... Toutsi e destul de urat sa zicem, hai sa ne intalnim dar unele fete pot veni iar altele sunt la sute de kilometri distanta sau poate mii. In fine... Ce idei aveti?
si
2) Referitor la indemnul adresat de mine la PS, in mesajul anterior... m-am gandit adineauri cat de mult cautam raspunsuri in toate cotloanele, cel putin eu, si cu cata repeziciune inghitim uneori tot felul de concluzii ale altora cu privire la viata _ care poate nici nu sunt adevarate decat intr-o foarte mica masura - si mi se pare tare ciudat ca facem asta, cand avem la dispozitie atatea si atatea raspunsuri date direct de Dumnezeu, prin oamenii Sai. E o situatie bizara, pentru mine. Si ma surprind mereu facand asa. Repet, e valabil pentru mine.
Aveti cuvantul!
Noapte buna si Doamne Ajuta!
sandaa spune:
Buna dimineata
Livsy foarte bine te-ai gandit eu cred ca tot ce ai scris e bine. Ar fi foarte frumos sa ne intalnim dar cel putin acuma eu chiar nu pot sa vin in Bucuresti. Fetele care sunt din bucuresti poate se vor intalni. Cu privire la citirea Bibliei si eu m-am gandit chiar zilele acestea sa citesc noul testament. Am inceput odata in vara sa citesc Biblia de la inceput si apoi am renuntat.
Ioanact multumim pentru psalm. Ce mai facre burtica? Sarcina usoara iti doresc
Angel ma bucur ca ne-ai scris. Bunul Dumnezeu sa te mangaie in aceasta incercare.
Va doresc tuturor multa liniste sufleteasca si sanatate. Doamne ajuta!
verygu spune:
Buna dimineata
Vreau sa multumesc la toate fetele care au fost alaturi de mine cu vorbele frumoase si gandurile bune,Domnul Dumnezeu si Maica Domnului sa va rasplateasca.Eu sunt la a 4 sarcina pierduta si nu am nici un copil, am o rugaminte la voi cine i_mi poate spune cand se face molifta la preot dupa pierderea sarcinii.
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE dOMNUL!
dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie13.htm