Licurici de ianuarie-februarie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 19
Leditia spune:
Alinuk,da e bine David.Mai tuseste f rar,dar totusi ma seaca ca tuseste si sper eu sa fie de la ceva din casa,ca mai si stranuta de 2-3 ori pe zi asa..In rest e bine,mananca,se joaca,doarme.Sper din suflet sa fie sanatos.Asta e tot ce-mi doresc eu de Mos Nicolaie,de Mos Craciun,de cand s-a nascut el..Nu-mi doresc cadouri,nu-mi doresc nimic altceva decat sa fie sanatos.E cel mai de pret cadou pe care l-as putea primi.
Laudabila initiativa voastra.Poti posta la umanitare sau la generale,vin Sarbatorile si stiu ca de Sarbatori mereu se strang bani pe DC pt copilasi.Stiu ca tu spuneai de tv,nu ar fi rau daca ati face si o campanie la tv daca ai cunostiinte si-ti sta in putere.
Va las,iesim un pic afara ca e frumos tare si profit de ocazie ca nu stiu cand mai prindem asa zile frumoase.
POZE CU NOI
de David Christian
alina2700 spune:
Anna MEA CULPA nu am vrut sa acuz pe nimeni!Am recitit acum!Multumim!
Ledi ai inteles gresit,nu am spus ca nu mai intru ...ci doar ca am sa intru mai rar!Am fost deziluzionata...si recunosc ca e numai vina mea....ieri nu am intrat deloc si azi ma asteptam sa gasesc "n": mesaje pentru noi...
cami_antonia spune:
fetele
va multumesc celor care ne ajutati
deja mai e nevoie doar de 2 mii de euro
speram sa reusim
ca se mai pot depune doar azi, luni si marti
va pup
ledi
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
miereamara spune:
Infrmatii privind siguranta copilului si directiile de asezat scaunul
http://www.car-safety.org/rearface.html
Pe scurt, atunci cand este cu fata la directia de mers, in cazul unui accident, gatul lui este supus unei forte mult mai mari si mai distructive. Majoritatea accidentelor sunt frontale si fortele implicate sunt mult mai mari decat la busiturile in spate care de obicei apar la viteze scazute, atunci cand masinile sunt oprite la semafor. Aveti acolo informatii exacte, ce si cum. De altfel s-au facut si studii in privinta asta si parerea este unanima, cei care stau cu spatele la directia de mers (nu numai copii, chiar si adulti in accidente de tren spre exemplu) au sanse mai mici de a avea traumatismela nivelul coloanei cervicale, pt ca scaunul preia o parte din fortele aplicate in timpul accidentului si le distribuie uniform pe cand in cazul pozitiei face forward fortele sunt aplicate asupra gatului in principal.
Nu stiu cum sunt scaunele voastre, dar aici toate scaunele convertible (nu vorbesc de scoica, noi nu am mai folosit-o de la 4 luni) pot fi asezate cu spatele la directia de mers. E cea mai sigura pozitie pt copil, at least pana cand acesta implineste varsta de un an.
Mai, nu va mai necajiti degeaba, zau. Sunt atati de multi copii si mamici incat e imposibil sa ne amintim care cum implineste lunite, si sincer mie mi se pare cam aiurea sa stai sa citesti lista aia de la inceput:)), chiar nu ma deranjeaza ca nu-si aminteste nimeni ca fi-miu implineste un anumit nr de luni, uneori uit si eu:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
ariya spune:
Pupam ANCULET!Te anunt cand va fi stabilita dataa...iti multumesc inca o data din tot sufletul!
Alina2700 si eu cred ca nu are nici o importanta daca am spus sau nu o urare cand a implinit copilul x luni...conteaza-cel putin pt mine-sa ne fim aproape la nevoie,lucru care vad ca se intampla constant si ma bucura enorm-eu chiar sunt "in cauza" acum...plus ca au fost o multime de probleme in ultima vreme,cu licurici bolnaviori si,cred ca nu prea ne ardea mamelor cu puii bolnavi sa ne tinem de la multi ani...pt mine,cel putin,e important cand deschid forumul,sa vad ca suntem bine toate,mamici cu copii si familiile respective...eu zic sa nu te superi ca nu e cazul...eu,de exemplu,din cauza problemei cu Amedeo,am uitat sa-i spun la multi ani verisoarei mele,dar cand i-am cerut scuze mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca e mai important copilul decat urarile pt ca stie ca tin mult la ea...
eu am cumparat un scaun Inglesina,pana la cred 36 luni-nu mai tin minte cate kg...e pus cu fata spre directia de mers si asa au fost si ceilalti...plus ca Miguel s-a obisnuit sa-mi caute privirea in retrovizoare,asa rade,mai ales cand ridic din sprancene
si cam atat...pupam
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
crisspy spune:
Alina te rog nu te supara...si eu pun mult suflet in forumul asta si sufar si ma bucur in aceeasi masura alaturi de mamicile si licuricii nostri...nu ma culc inainte de a citi pe forum si dimineata ma trezesc cu ochii in blackberry sa vad ce s-a mai intamplat...
Eu nu mai postez asa des pt ca nu prea am ce sa spun...din pacate Razvi nu e in permanenta cu mine ...
Aryia si eu tot la Inglesina ma gandeam, cel de la 9 la 36kg, insa e un pic cam scumputz...cred insa ca merita investitia ca doar o sa-l folosim pana la 4 ani, nu?...Bafta cu operatia lui Amedeo
Miere multumim pt sfaturi
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
lisa79 spune:
buna dimineata
alina sa treaca supararea.
FETELOR VOTATI-O pe DARIA, a trecut pe locul 3... asa fata frumoasa si pe 3...nu se poate!
Votati-o pe ANA!!!
aditapop spune:
Hello, Lisa!
Am trimis link tuturor prietenilor de pe mess cu Ana si Daria
Sper ca in scurt timp sa se inmulteasca voturile!
C
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!
anna-mama spune:
Alina , cred ca toate fetele au trecut prin momente de genul asta sau in care nu li s-a raspuns la o intrebare, dar pana la urma avem puii mici acasa si nu putem sa citim cu atentie tot sau sa fim mereu pe faza, important e ca nu e cu rea intentie. Mie o sa-mi lipeasca mesajele tale
De ex, pe noi nici nu ne-a trecut nimeni pe lista, dar nu suntem suparati, important e ca aici gasim un sprijin. gashca
Miere, si la noi scaunele din categoria 0-18 se monteaza si invers, noi asa am ales chiar daca merge pana la o varsta mai mica, dar inca e mic puiutul si trebuie protejat. Si pana o face el 18 kg in ritmul asta....
Crisspy, scrie mai des, chiar daca nu-l vezi zilnic esti la curent cu tot ce face puiutul tau. un mare pt Razvi, sa nu uiti sa i-l dai diseara.
Ana, mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
9 luni
http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut9Luni?authkey=Gv1sRgCKCv-qHSpfK1TQ#
8 luni
http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#5402198582948247410
roxanaz spune:
hello hello
/
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita fetele cu copii mai mari: [b]cand se opresc din a mai baga absolut tot in gura? [/b |
Porumbita, Patrick nu a bagat niciodata ceva in gura cand era mic. acu l-au apucat pandaliile . Eva in schimb... e campioana. copilasii prietenelor s-au oprit in jur de 1 an si jumatate. sau au pus in gura ceva care chiar i-a enervat si s-au plictisit.
Anca multa multa sanatate!
Cris la multi ani sotului tau, sa fie sanatos si fericit!
Ruxi, succes mult la operatia lui Amedeo, eu nu o sa fiu pe aici saptamana viitoare dar tin pumnii!
Alinuk, scrie-mi ce ai vrea sa faci pe DC in PM si te ajut, nicio problema!
as avea o mare rugaminte legata de concursurile astea cu pitici... stiti ca in regulament scrie ca e interzisa promovarea lor... asa ca haideti sa ne limitam la semnaturi si cam atat. nu as vrea sa fiu trasa de maneca pentru faptul ca atentionez alti useri iar la subiectul la care scriu constant nu fac nimic. as aprecia mult daca ati lua in considerare ce am scris. multumesc frumos!