Puiuti de randunici 2008!! (330)
Raspunsuri - Pagina 2
VALENTINA C spune:
Mimo, hai, revino-ti, ca tu erai printre cele mai vesele persoane de aici!!!!
Explicati si pentru mine ce-i cu parabenii aia!
Simo, daca tu te gandesti la 3, au abia la 2 si ma iau transpiratiile...
Tu cum te mai misti? Eu destul de greu, ca la gradi trebuie sa fiu in viteza si suflu parca as avea 100 kile...![]()
Clau, nici eu nu sunt deloc ingrijorata de gripa asta...daca e s-o ia, o ia si gata...dar poate s-o faca si daca sta acasa si daca merge la gradi..
Ariel, ma inspaimant cand aud ce vi se intampla...Pe cuvant ca n-am mai auzit pe altcineva sa treaca prin atatea boli ca voi...
Alice, intrebai de somn: cam 3 ore pe zi, intre 14.30 si 17-17.30.
Valentina cu
Matei si
27+ cu Luca/ Mihnea
blankar spune:
salutti!
fetele care urmeaza sa nasca!
am gasit niste biberoane senzationale si nu mai
avem colici
se numesc: DR.Browns
poate va ajuta ca pe noi ne-a ajutat
in rest nimic nou
lui Eric abia ii bag pe gat 6 ml de unasyn,sper sa treaca
infectia
se pare ca il ducem la Cluj,inca nu stim daca la Lucan
sau la Coman(oricum Gecko multumesc frumos pt.informatii
)
Oana te-am votat !
Ariel sanatate!
Stela 
Symo ti-am vazut bebicul
Mimo 
Simo27 spune:
Vali
,ma misc ca o rata cu burta inainte
.Si mie mi-e destul de greu sa mentin ritmul de mers cu care eram obisnuita,plus ca obosesc din ce in ce mai repede
siii sti bine,ca asta e doar inceputul
.
Blanka
,mersi de pontul cu bibele.stiam de la Ursulica de ele,dar sper si ma rog sa il alaptez cat mai mult!
Simo-Mimo,sanatate Teodorei!Capul sus 
Cat despre "parabeni"...Ata ete
-asta sa fie necazul cel mare!
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
ramo_cata spune:
naty si eu m-am gandit la un cort din ala dar oare o sta in el
eu as vrea pentru bucatarie sa-i dau de lucru ca tare neastamparat mai este...dar tare mi-e frica ca nu o sa stea in el..in rest si eu sunt in pana de idei...chiar nu stiu ce jucarioare as putea sa-i cumpar...
despre parabeni..ete vorba lui simo asta sa fie necazul cel mare...si iote ca acu; mai si citii una alta de intrai la idei..auzi cancer de san,cancer de piele..tulai doamne ....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
Multumesc pentru explicatiile cu parabenii
Primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost ca mai intai a aparut "natura" si apoi chimia de sinteza , dupa chipul si asemanarea naturii. Si sarmana bunica mea, Dumnezeu s-o odihneasca, care a murit de cancer de san acum 40 de ani fara sa foloseasca macar o data cosmeticale cu parabeni
Parerea mea e ca, concurenta intre firmele de lactate,cosmeticale, mezeluri,etc a atins cote alarmante
Si totusi industria farmaceutica prospera (ca am citit si mailul de la Clau despre gripa noua
) Dumnezeu sa ne apere, ca altceva nici nu-mi vine sa mai spun!
Depresia e in floare, dupa cum vedeti! 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bubu05 spune:
Mimo, daca te-ai culcat, o sa vezi maine, Iete multi 

sa te inveselesti! Sper sa ne vedem curand sa-mi dai seria noua din Grey
, ca mai am 3 episoade si se termina 
Am citit si eu de parabeni...gama Nivea are
, o sa mai studiez problema...am uitat sa va zic ca mi-am luat un rimel misto Mac, m-a trimis cumnatica sa-i cumpar mai multe dintr-un magazin din Amsterdam si e suuuper ![]()
Si Vlad a avut cort, i luasem din Selgros, cred ca se gaseste peste tot, a fost tare incantat de el, era casuta lui, dupa un timp s-a plictisit de el, se rupsese pe alocuri si l-am strans!
Eu am vazut o jucarica frumoasa FP, e o omida cu niste desene pe ea, cu niste usite care se deschid si vorbeste romaneste
, ma gandeam sa i-o iau lui Stef. Iar la Vlad am o listaaaa, de ma doare capu'
, de Craciun o sa-i iau laptop testoasa iar de Mos Nicolae ceva mai subtire
. O sa fie si ziua lui la inceputul anului...iar o sa primeasca muuulte!
E super incantat de gradi! pana acum totul e bine, sunt multumita, mananca, doarme bine, e laudat in fiecare zi 
Ariel, saracuta de tine...of, ce groaznic cu amandoi!!! eu am incremenit cand mi s-a sufocat Vlad, Doamne Fereste si sa se faca amandoi bine repede! 
Noi am fost pe seara la sora-mea, am mancat rau bebelina, s-a grasunit rau si am papat obrajori si guse la greu
, nazdravanii s-au jucat in voie si au picat lati la 10 jumate.
Fug si eu la nani, noapte buna!
gecko spune:
'neata![]()
cafeul
si ceai si capuccino si bombocino
si 

La Multi Ani
Mihutza, plini de sanatate, bucurii si impliniri!!!!

La Multi Ani
GianiD!!! Sa ai parte d un an rodnic, cu sarcina usoara, o nastere de vis si o printesa frumoasa si sanatoasa!!! Iar urmatoarea aniversare sa te gaseasca fericita si implinita langa comorile tale!!!!

si tema zilei
...cadoul de gramada de mosi ce vine peste noi
.
Nu ca ar intelege el cine-i mosul si ce face mosul
, dar o am pe nepoata si sigur ea va vreasa stie ce a primit Patrick...asa ca, cel mai probabil, am sa ii iau o placa din aia de desenat (magnetica cred), ca sa mai limitez exprimarile artistice de pe pereti
, usi
, gresie
, masa
etc etc etc.
Va doresc o zi minunata
, cu multa sanatate piticilor
.
gecko spune:
si ca sa vedeti cat de ZUZU sunt
, va invit sa ascultati ce atmosfera m-a napadit
:
www.youtube.com/watch?v=wOJb6uOF05Q" target="_blank">Vine, vine Mos Craciun
gecko spune:
si asta pentru ca de dimineata m-am apucat sa fac Wishing list-ul pentru Santa si asta mi s-a potrivit cel mai binewww.youtube.com/watch?v=RRJTvuIP-7I" target="_blank">All I want for Christmas is....THIS![]()