Pensat sprancene

Pensat sprancene | Autor: ipearina

Link direct la acest mesaj

Nu stiu unde sa merg sa-mi pensez sprancenele! Nu le-am pensat niciodata, de aceea mi-e frica sa nu incap pe mana unei nepricepute. Am gasit multe recomandari pt salonul Elis din Bucuresti, dar eu stiu? Ma ajutati sa ma hotarasc?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

O amica de-a mea si le-a tatuat.Asta insemnind ca au fost epilate si pictate.La prima vedere arata ca o gheisa,dar dupa vreo saptamina a urmat o corectura ,care le-a facut ceva ma naturale.Efectul la prima vedere e destul de zdrobitor ,dar acum ca m-am obisnuit cu ea asa ,chiar a inceput sa-mi placa.Culmea e ca incepuse sa ma bata gindul sa-mi fac si eu.O singura rezerva am avut ,fiindca am o rezistenta scazuta la durere.Asta pina am vazut la televizor ,ca defapt este o interventie permanenta si ca desi la salon se spune ca dupa doi ani se sterg ,o linie ramine totusi ,ceea ce inseamna ca trebuie de acum permanent sa ramii la acea dunga trasata anterior.
Este cineva care are date referitor la acest aspect?
In final ,la salon, cum trebuie sa ceri sa le penseze?E vreo moda ,vreun mod in care sint puse in valoare forma fetei ,ochii....sau e inspiratia fetei?Pe mine nu ma atrag dungile alea foarte subtiri..stiti la ce ma refer.Eu m-am lasat ,dupa niste experiente anterioare ,cind mi le-a si vopsit cu un negru ,de ma durea capul cind ma uitam in oglinda si ,mi-a trebuit o perioada de adaptare, sa ma pot privi senin. Ideea e ca ar trebui sa fac ceva ,ca mi se cam zburlesc,daca intelegeti fenomenul.
Cum ar trebui sa-i cer sa le faca, sa arat asa cum se spune, cu minim 5 ani mai tinara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

si eu merg la Elis, dar nu la orice angajata de acolo, ci chiar la ea si ies foarte frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Ipearina, nu stiu ce sa iti recomand nefiind din Bucuresti, eu vroiam doar sa imi dau cu parerea despre tatuaj . (Eventual sa vezi la femeile din anturaj cum au pensate sprancenele si le intrebi pe ele unde merg.)
Eu personal nu mi-as face. Nu arata deloc natural, oricat de minunat ar fi lucrat.

O colega a si nimerit pe mana unui "expert" si dupa doi ani de la tatuaj a ramas cu o culoarea din aceea kaki ca la tatuajele de pe vremuri, iar acum trebuie zilnic sa si le creioneze perfect ca sa nu i se vada sprancenele verzi!

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

S-a inteles gresit! Nu vreau tatuaj! Vreau doar sa-mi pensez putin sprancenele pt a avea o forma mai finutza, pt ca vreau o schimbare (de, varsta! ). Nu le-am pensat niciodata (poate doar 5-6 fire din fiecare), de accea nu vreau sa dau gres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

O amica de-a mea si le-a tatuat.Asta insemnind ca au fost epilate si pictate.La prima vedere arata ca o gheisa,dar dupa vreo saptamina a urmat o corectura ,care le-a facut ceva ma naturale.Efectul la prima vedere e destul de zdrobitor ,dar acum ca m-am obisnuit cu ea asa ,chiar a inceput sa-mi placa.Culmea e ca incepuse sa ma bata gindul sa-mi fac si eu.O singura rezerva am avut ,fiindca am o rezistenta scazuta la durere.Asta pina am vazut la televizor ,ca defapt este o interventie permanenta si ca desi la salon se spune ca dupa doi ani se sterg ,o linie ramine totusi ,ceea ce inseamna ca trebuie de acum permanent sa ramii la acea dunga trasata anterior.
Este cineva care are date referitor la acest aspect?
In final ,la salon, cum trebuie sa ceri sa le penseze?E vreo moda ,vreun mod in care sint puse in valoare forma fetei ,ochii....sau e inspiratia fetei?Pe mine nu ma atrag dungile alea foarte subtiri..stiti la ce ma refer.Eu m-am lasat ,dupa niste experiente anterioare ,cind mi le-a si vopsit cu un negru ,de ma durea capul cind ma uitam in oglinda si ,mi-a trebuit o perioada de adaptare, sa ma pot privi senin. Ideea e ca ar trebui sa fac ceva ,ca mi se cam zburlesc,daca intelegeti fenomenul.
Cum ar trebui sa-i cer sa le faca, sa arat asa cum se spune, cu minim 5 ani mai tinara?

dulcetica

nu cred ca s-a inventat ceva mai de prost gust ca tatuatul sprancenelor. toate pe care le-am vazut aratau ca femei cu o anumita ocupatie pe centura capitalei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

ipearina, ti-as recomanda sa vi aici, aici ma pensez cu ata, normal ca nu singura

Sper ca linkul sa-ti fie de ajutor
www.videojug.com/film/how-to-pluck-your-eyebrows-3 br / " target="_blank">how to pluck your eybrows

cat despre tatuat.... o pretena de-a mea si le tatueaza la 6 luni, numai jumatate si le rade, pareta terminala) pt a putea sa i le ridice, sa arate mai tanara, horibil arata, parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

ipearian, in primul rand te-as intreba cum arata sprnacenele tale acum de vrei sa le pensezi. adica sunt stufoase si vrei sa le subtiezi si sa le dai forma sau doar cresc fire pe langa care trebuie scoase ? Eu de ex am inceput sa ma pensez singura imediat ce am terminat cls a 12a, eru f stufoase si aveau si pe langa multe fire (si sus si jos) asa ca mi-am luat inima in dinti si am inceput usor sa iau din surplus apoi le-am subtiat un pic, aveau si colt chiar. Acum nu mai reusesc sa le fac colt dar arat bine si pe rotund si toata lumea ma intreaba daca le-am vopsit, unde ma duc, daca sunt tatuate (acum aud ca tatuatul nu e chiar asa bun).

Asa ca ia o penseta si incearca sa te faci singura, nu intra in ele prea mult, fa pe margine intai si apoi mai vezi ce trebuie facut. Eu una nu las pe nimeni sa se atinga de sprancenele mele pt ca au obiceiul sa le subtieze pana la limita si urasc liniile alea
Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

subscriu intru totul la ce a scris crinutz!
oricum sa nu ti le subtiezi prea tare pt iti va parea rau mai tarziu. oricum odata cu varsta se mai raresc si daca acum intri tare in ele...dupa activa ani ajungi la dermatograf. ideea e sa iei cu penseta doar firele de pe margini, sa nu le scurtezi prea tare, sa nu lasi prea mare distanta intre ele, adica sa nu pensezi limita dinspre nas.....eu n-as suporta sa se atinga cineva de sprancenele mele.

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

M-am facut de cateva ori la salonul Elis, dar sincer, cu toata reclama lor nu mi-a placut. Eu avand deja forma la sprancene.
Asa ca, l-am schimbat si merg de aproape 1 an la ELLA STYLE. Sunt multumita si tipa e super ok.

Cristina +15 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu imi mentin parerea ca ar trebui sa mergi la cineva sa ti le faca daca nu te-ai mai pensat niciodata. Sigur se gaseste in Bucuresti cineva care se pricepe. Si oricum tu ii dai indicatii, ii explici cum le vrei, mai cauti si pe net, mai intrebi si tipa de la salon cum ti-ar sta bine.

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput