Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (339)
Raspunsuri - Pagina 7
d_melli spune:
Bumbi complet de acord cu tine.Lumea ar fi fost prea simpla dc toti am fi fost de acord cu restul sau dc toti ne-am fi inteles perfect.Insa si tu stii ca fondul problemei e altul.Pana la urma urmei este vorba despre un grup virtual sau nu,pe care il uneste mai mult sau mai putin sau pe care ar tb sa il uneasca copiii nostri.Intr-un grup ca si in societate de altfel nu toata lumea poate avea pareri identice, firi si caractere asemanatoare.Insa una peste alta ar trebui sa existe o minima doza de bun simt , asta in cazul in care lipsa de educatie primeaza,bun simt care aici a disparut in multe cazuri.Lipsa de reactie a multora dintre noi s-a vazut in timp.Dezbinarea nu consider ca a inceput de aici ci din cauza altei persoane.Insa...un grup poate fi vazut pana la urma urmei ca pe o familie.Intr-o familie probeleme le rezolva , mai devreme sau mai tarziu, insa aici...nou ane place sa ne "jucam" in mocirla.De ce? Pentru ca nu putem sterge noroiul.De ce? Pentru ca suntem lase.
Nu stiu dc intelege cineva ce vreau sa psun , mai ales ca misuna astia pe aici si nu reusesc sa ma concetrez sa spun ce vreau , insa sunt convinsa ca mai mult decat toate intelegeti ce vreau sa spun.
Si poate totusi mai avem o sansa.Poate dc trecem de clubul scutecelor , care la noi au fost preponderent murdare...poate de Craciun sau poate din cauza vreunei revelatii in ultimul ceas, scapam si pe noroi.
O zi buna tutor!
Irina
30+ cu 
bumbita spune:
giova si unde ai zgariat masina? in spate , dar unde? se vede rau, ma gandesc ca poate la un service se rezolva una doua si nu trebuie sa o lasi acolo....offf, asa-i cu senzorii si cutia manuala...uitam sa sofam....eu una, recunsoc ca si eu am cam uitat sa conduc audi - o tot turam....e super cu cutia manuala, mai aici in bucuresti!!! mare noroc am avut ca am luat masina asta...nu m-as fii descurcat altfel cu cronometrarea minutelor serviciu-gradi-casa si invers...in plus, nu as fii putut ajunge asa lejer in parc, palatul copiilor...si in multe alte locuri. ![]()
si eu am emotii la iarna cu inghetul si zapada cum fac fata traficului, dar mabazez pe faptul ca drumurile vor fii deja deszapezite imediat de traficul intens de aici din bucuresti![]()
azi mergeti sa o cunoasteti oficial pe noua edu, nu? ai emotii? sa ne zici de ea ....![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
d_melli spune:
Am plecat sa mananc , nu de alta dar sa nu credeti ca am dat bir cu fugitii , insa nu mai pot de foame.Am citit rapid si ma bucur ca scris Ioana.Cata m scris eu un mesaj au scris 5
.
Revin cu stomacul plin ca dc mai stau cu el gol risc sa ma vant prea mult.
Irina
30+ cu 
bumbita spune:
giova ce bine stii tu sa pui punctul pe "i"....nu degeaba, simt ca tu esti sufletul acestui subiect, sincer!
ioana
ce bine ca ai mai intrat...chiar am intrebat marti, parca de tine
am inteles cum e cu membrana aia....sa fie bine, la urm echo.
ce-mi place sa ma inconjor de persoane de la care am ce invata
legat de la calendarul cuminteniei, si noi l-am facut, in final - dupa un model de la moni
( iar alta pesoana
de la care chiar am avut si am ce invata
, spre dezacordul inexplicabil al altora
) si tare util ne este acest calendar...la sebi in special, la edi nu prea intelege ce e, insa ii place sa dezlipeasca bulinele si sa le puna el...la el sunt numai rosii - mananca, e cuminte, ascultator
...ce ne-om face dupa ce trece Mos Craciun?!![]()
tare-tare dulce razvanel...si iubitor. mereu l-am perceput asa, din cate ne-ai zis tu. daca va avea o sorelina sa vezi atunci ce pupaceala si iubire va fii la voi in casa!!! sarcina usoara in continuare....si intra mai des aici...
.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
andiaroro spune:
OK Bianca-am inteles...sincer, discutiile tale pe mess sau cum esti tu in realiate nu ma intereseaza absolut DELOC si nici cu cine esti sau nu prietena...Eu imi doresc DOAR sa stau de vorba intr-un loc placut si CIVILIZAT cu fete ce imi sunt DRAGI.
Ochii ii inchid la birou sau pe strada unde nu am de ales cand ma lovesc de lipsa de bun simt si de agresivitate...aici unde vin , teoretic, de placere vreau o alta atmosfera...Si atmosfera o cream noi TOATE...vrem nu vrem, esti parte din acest grup si nu stiu cum se face ca la toate conflictele esti si tu participanta. noteaza bine : nu am spus:intotdeauna instigatoare, dar fara tine nu se poate la cearta si pe mine conflictele ma deranjeaza teribil....de asta am avut ceva de spus mereu....+ amestecurile astea bizare de discutii pe mess, mesaje ciudate pe bloguri, etc...poate eu vreau sa citesc aici despre ce au facut copilasii (si al tau) sau ce am facut noi "placut" nu impunsaturile tale cu diverse persoane.pentru asta poti sa-ti mai faci un blog si sa discuti acolo in contradictoriu cat vrei si cu cine vrei-acolo nu o sa fiu eu obligata sa citesc si sa intervin ca sa se linisteasca apele ca sa-mi pot vedea linistita alaturi de restul grupului de discutii NORMALE...
Daca tu ai confundat politetea si incercarea mea de a cauta o cale de intelegere cu "dadaceala", asta e -nu imi pare rau ca am incercat!
de acum pentru mine la acest subiect, in mod oficial, tu nu mai existi...pentru ca nu imi plac certaretii si nu vreau sa fiu amestecata cu ei...Poti sa fii in realitatea cea mai simpatica persoana-nu e exclus..Dar aici cu noi(pentru mine) ai dem, din pacate, altceva...si nu ai inteles nimic din faptul ca toata lumea a incercat sa te accepte asa cum esti si sa aiba discutii civilizate cu tine..stai cuminte o perioada si apoi iar faci ceva...
Bumbi-iti raspund acum, pentru ca nu stiu cand voi mai intra(daca)...alex face descoperirea muzicii - schimba la fiec sedinta intrumentul.pana acum si-a ales: triunghi, toba, trompeta, xilofon si trombon.cred ca vioara si finalul vor fi ultimele. La sf ne spune prof ce crede despre el...Dans face: balet...vine cu scheme de lacul lebedelor, dar cred ca le pune si 10 min muzica mai topaitoare.
maraki spune:
Buna dimineata,
Astazi s-a trezit singur Angelo si a spus ca merge la gradinita
Cand a ajuns acolo, tot asa s-a dus imediat la grupa. Festul este la ora 17.00 iar educatoarea de doua zile le canta mereu aceeasi melodie despre lanterne. Fii-miu deja a inceput de aseara sa cante ce a tinut minte, este primul cantec clar care-l aud de la el.
Dimi a venit o femeie care avea intalnire cu Giuseppe, era simpla si imi amintea de contabila firmei unde am lucrat eu in Ro. O mai vazusem de doua ori dar cine credeti ca era? Venise in control la restaurant, mai exact bucataria, pizzeria.....habar nu aveam, adica asta cred ca e in control pt tot rest si eu i-am deschis usa cu tigara in mana
Este lege sa nu se fumeze in locuri publice dar cred ca nu este mare tragedie pt ca rest era inchis la ora aia, fara clienti. ma miram eu unde au disparut pübelele cu gunoi
si de ce era asa luna in bucatarie si la vase
Bine ca nu a zis nimic pt ca era galeata cu mopurile spalate in bucatarie
Oare s-o fi prins ca acolo le spal??? Faza dura este ca Giuseppe s.a aranjat din moment ce stie cand vine controlul la el si mai da si rendez-vous
pt lucrul asta![]()
Ana de France,sper sa o tina tot asa Angelo
Legea spune ca atunci cand pleaca din tara copilul minor fara unul din parinti, cel care ramane in tara trebuie sa dea semnatura ca este de acord. Asta e pt Romania si din cate stiu grecii tot la fel sant. Angelo deocamdata nu are pasaport, o sa scoatem nemtesc ca nu trebuie sa asteptam deloc dupa el, in aceeasi zi il primeste. La romani trebuie sa astepte pana la 3 luni iar la greci trebuie sa scoatem o hartie de la consulatul lor din Ro in care sa dovedim ca ne.am casatorit...nu am inteles exact care e problema cu ei pt ca doar avem certificatul de casatorie din Ro, cica nu santem inregistrati in Grecia unde are domiciliul Giorgos.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Edi inca doarme si am timp. am adunat de pe aici, caci al meu sot vrea sa o aduc pe M sa vada aparatamentul, sa stabilim totul, ca de sambata sa inceapa
...si noi sa ne petrecem acele ore toti 4, la mall sau depinde de vreme.
Masina nu e zgariata rau, am atins frecat peretele putin, cu manerul de la usa din partea dreapta. ala a mai fost frecat cand am inceput sa conduc., Nu e de service, dar imi pare rau de fiecare dungulita, chiar daca de abia se vede.
Oricum, Fordul a fost masina mea de practica cum ar veni si fiecare coltisor are cate o dugulita, 2 jenti sunt sterse de bordura din fata gradinitei. asta e...nu e mare branza...ma agit eu mai tare decat Clau
.
Touaregul e mult mai sigur pt. copii. si clau zicea ca la iarna tot cu ea sa circul...insa e cam desteapta pt. mine, ma depaseste de multe ori...atatea butoane, comenzi...dar e o masina foarte sigura. asta e cel mai important.
Acum, sper sa si reuseasca cu banii intrati in firma, sa plateasca tot leasingul la amandoua, macar ne stim scapati. daca vom avea iar o perioada proasta cum a fost pana acum, nu mai stam cu stresul ca nu avem de unde scoate 1000 euro/luna pt. masina.
Ioana examenul il da acasa, are carnet de Alba. Nu trebuie sa se mai inscrie la scoala de soferi, doar sa se prezinte la ex. cu decizia de la pol. sunt 13 intrebari parca, dar nu poate sa mearga necitit.
Stiu ce e aia brida, doamne fereste sa nu se absoarba sau sa creasca. au avut ceva fete de la zmeurici, dar pana la urma a fost totul ok.
Eu zic ca cel mai bine e sa nasti unde au aparatura pt. nou nascut, in caz de ceva sa poata interveni repede. la fel vroiam si eu la privat, dar pe langa suma enorma, dr. mi-a zis ca in caz de ceva, nu au ap. necesara. el ma sfatuia sa nasc la mat. si bine am facut. La 10 min. dupa ce am nascut, val. lui Edi au scazut brusc, de a trebuit sa-l tina la oxigen....bine, nu a fost foarte grav, dar fereasca sfantul de alte complicatii.
Cum e Razvan al tau, asa era si Marco...nici nu concepea sa aiba un fratior. Ne zicea mereu ca in burtica e surioara lui, de am ajuns chiar si eu sa cred, cu toate ca se vedea super la eco
. Insa timpul si venirea pe lume a ;lui Edi au schimbat totul. Noi nu am mai insistat pe faza cu sexul, cand l-a vazut prima data, a uitat ca vroia "fratiaora" si uite ce mult il iubeste si greu il mai dezlipesc de langa el. Stai linistita ca asa va face si Razvan, sunt ferm convinsa.
irina eu te-am inteles si sunt de acord cu tine, ca si cu Bumbi.
de cand am fost bagata in tot felul de rahaturi, fara stiinta mea si fara participarea mea, am zis ca nu mai comnetez nimic. Nu mai are rost sa ma enerv, sa-mi stric eu sanatatea...nu merita.
e drept ca Bianca are asa un ton mai...nu stiu cum...parca tot timpul te trage la raspundere, chiar daca poate nu asta e intentia ei...cel putin asa cred. cand m-a deranjat ceva i-am spus, pe forum, sau pe mess.
am recunoscut ca nu inteleg tot timpul ce zice Cosmi, face unele prescurtari mai dubioase. la fel nu am inteles nici azi o fraza din postarea Anei tot asa o prescurtare ciudata. dar nu ma deranjeaza...daca nu inteleg, intreb pers. in cauza. Timpul e asa de scurt si de multe ori suntem asa de grabite, incat nu mai putem sa recitim ce am scris (aici ma includ si pe mine, caci am auzit ca si eu sunt catastrofa dpv gramatical
), sa scrie frumos si corect din toate punctele de vedere.
Eu niciodata nu mi-am recitit mesajele, nu am timp pt. asa ceva. mai fac si eu dezacorduri, nu cred sa fie pers. care a scris perfect, dar eu nu caut noduri in papura si ma leg de postarile fiecaruia. Nu am nici timp si nici nu ma caracterizeaza asa ceva.
v-a placut videoclipul? sau nici nu l-ati vazut?
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Si uitasem: Ana imi pare rau pt ca ati fost bolnavi, bine ca v-ati insanatosit si totusi ca ai reusit sa ai grija de toti chiar daca si tu erai terminata. Rau e sa fim departe si singuri...eu daca apuc sa bolesc, nu ma mai ridic din pat.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumbita giova si unde ai zgariat masina? in spate , dar unde? se vede rau, ma gandesc ca poate la un service se rezolva una doua si nu trebuie sa o lasi acolo....offf, asa-i cu senzorii si cutia manuala...uitam sa sofam....eu una, recunsoc ca si eu am cam uitat sa conduc audi - o tot turam....e super cu cutia manuala, mai aici in bucuresti!!! mare noroc am avut ca am luat masina asta...nu m-as fii descurcat altfel cu cronometrarea minutelor serviciu-gradi-casa si invers...in plus, nu as fii putut ajunge asa lejer in parc, palatul copiilor...si in multe alte locuri. si eu am emotii la iarna cu inghetul si zapada cum fac fata traficului, dar mabazez pe faptul ca drumurile vor fii deja deszapezite imediat de traficul intens de aici din bucuresti azi mergeti sa o cunoasteti oficial pe noua edu, nu? ai emotii? sa ne zici de ea .... www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006) |
Bumbi nu am inteles eu bine? preferi sa schimbi vitezele cand conduci in Bucuresti? aia e cutia manuala...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Maraki ma bucur enorm pt. Angelos. asa e si la noi...daca pleaca unul dintre parinti in afara cu copilul, trebuie acord de la celalalt, facut la notar.
Ana super act. de muzica, ce chestii faine se fac la voi. te cred ca e incantat Alex. Pe marco il tenteaza chitara, tobele si pianul. ma omoara cu orga cand mergem in Alba, evit sa o aduc aici, iar la cumnata ii zapaceste chitara.
Irina pofat buna sa ai.
Ioana cu poftele...imi amintesc ca asa erai si cu razvan, mancai la greu noaptea...vad ca se repeta istoria...auzi ciorba de burta din plic la 5 dimineata
. bine ca ai avut in casa si nu l-ai trimit teleleu pe Cristi sa-ti cumpere
.
peste 10 min. se deschide Auchanul din mall, mare deschidere. si eu astept sa se trezeasca bebe sa pape, poate dam si noi o fuga in multime
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)