Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (339)
Raspunsuri - Pagina 6
bumbita spune:
giova hai la cafea , mami!!! cum ati petrecut noaptea? a mai plans edi? 
irina se pare ca da, deocamdata-temporar, lui sebi i-a trecut ..."cafteala". chiar a fost rusinos aseara - cu tot tacamul: rosit in obraji si acuns in spatele meu!
in rest, sincer, no comment!
ce mai stiti de iuliana? ali? tare dor imi este si de ele...
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
Neatza!
Am avut o noapte super, nicio trezire...asa ca nu stiu ce a avut ieri noapte....pitici pe creier poate.
Bumbi sunt curioasa cum va fi Edi al meu...dar cred ca in urma lui Marco. Spiridusul a fost super ca bb, si in dezv./motricitate/vorbire
. Edi cred ca e contrarul....asa ca la noi nu cred sa fie o regula. De acum se vede ca e mai calm, nu e asa agitat.
Nu sunt din Buc., masina e in leasing, ca a noastra, si noi avem la Touareg numere de Buc. Tipul e din Alba, ea din Dej, el e prietenul lui Clau din generala, parca.
Super ca v-ati distrat ieri si ca i-a facut biju prietenei lui. ce dulce este Iris....se vede ca tine la Sebi si o durea ca era lovita de el.
cu scotocitul...chiar zicea al meu sot aseara ca nu avem de ce sa ne fie rusine, sincer si eu la lenjerie intima ma gandeam
, actele si banii nici eu nu ii las la vedere, nu ca mi-e frica sa-i fure, dar tot asa...nu trebuie sa stie ea prea multe. Nici parintilor nu le mai zicem chestii legate de sume de bani, caci se socheaza mai mereu.
Ana of...ati bolit toti? mica purtatoare de virusi incepe sa vorbeasca?
Asta vreau si eu sa petrec macar o dupa amiaza cu el...dar nu am cu cine-l lasa pe Edi. si cand am putut de abia l-am dezlipit de frate-su, caci il vroia si pe el cu noi
.
Are perioade si asta cred ca e si specific varstei, am mai vb. si cu alti parinti din grupa lui si la fel sunt, ca au sau nu frati.
Ieri a fost foarte cuminte, alaltaieri dezastru...e si vremea asta pacatoasa si uite...nu-si consuma toata energia la gradi, nici chiar inotul nu reuseste.
Ieri am condus Fordul dupa 2 luni...si l-am zgariat cand l-am parcat la subsol. Obisnuita cu senzorii de la cealalata, uite ce-am facut
. M-am indobitocit cu senzori, cutie automata...in curand trebuie sa-mi revin si sa-mi preiau masina
, si nu vreau.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
d_melli spune:
Bumbi o sa iti zic dc a mea Carlita va fi mai dezvoltata...sper sa fie asa cum vezi tu la tine
.Sa stii ca si Mario se rusineaza asa cand iti e lumea mai draga, dar in general fata de persoanele la prima vedere.Cat despre no coment, exact asta ma deranjeaza...pacifist , pacifist dar cand vezi ca ceva nu e in regula facem ca strutul?
Giova sa inteleg ca a dat examenul pentru permis si gata ramai fara masina.De dezvoltare second bebe cred ca tb sa mai astepti sa mai creasca si apoi ai sa vezi. Si eu inclin sa cred ca e mai usor pt al doilea insa vom vedea.
Sa inteleg ca si tu dai ignore? Pai hai sa dam toti atunci , ma gandesc eu
...
Irina
30+ cu 
Giova spune:
la ce sa dau IGNORE? la cearta dintre Bianca si Cosmi?
Pai ce vrei sa zic? eu nu am vazut ce s-a scris pe mess., nici nu ma intereseaza. I-am zis odata Biancai ca pe mine sa nu ma deranjeze cu astea...asa ca habar n-am ce s-a intamplat si nu pot sa-mi exprim o opinie.
Clau nu a dat inca examenul, pana in 15 dec. trebuie sa-l dea. Dar musai sa si citeasca ceva, ca de-l pica, ii mai prelungeste cu 30 zile
si zau ca sunt satula sa fac pe soferul. mai vine si iarna, polei, gheata, zapada si o fi masina 4x4, dar tot mi-e frica sa conduc.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
d_melli spune:
Mda..eu imi mentin parerea ca o data si o data tb luata atitudine fata de aceste situatii , nu se poate la nesfarsit sa ne facem ca ploua.Eu cred ca tb facut ceva.Sunt ferm convinda ca o descatusare ar prinde bine tuturor.Mai avem foarte putin si plecam si de la clubul scutecelor.Doua luni si un pic.Si acolo o sa o tinem asa? Pana cand?Dar dc va place, atunci...asta ne e nivelul.
Cosmi imi pare rau , sper sa nu te fii suparat.Sper sa ai treaba doar.
Irina
30+ cu 
bumbita spune:
irina, aici pe DC si in acest caz, da, prefer sa fiu un strut pacifist!![]()
referitor la ce ai zis mai sus " Cat despre no coment, exact asta ma deranjeaza...pacifist , pacifist dar cand vezi ca ceva nu e in regula facem ca strutul?"
cand am vazut ca cosmi ma acuza ca am vb eu cu bianca pe PM si ca am sustinut-o si ca am zis si ca am facut...normal, am reactionat frumos si i-am explicat mai voalata ca nu sunt eu ( ea e fata desteapta si inteles ), chiar am trecut cu vederea "acuzele" ( imi vine sa si rad cand le numesc asa ) aduse, nu stiu daca ai observat asta....
daca te referi ca nu am nicio reactie cand sunt pe aici, pe la noi, scandaluri in care e implicata si bianca, mami de dani,
iti pot zice f clar ca nu am de ce. motivele:
1. mie, personal, nu mi-a zis si nu mi-a facut nimic. si nici nu cred sa ma supere vreodata.
oadata pentru ca din cate am cunoscut-o eu ( life
) e pasnica, nu musca ![]()
![]()
si in al doilea rand, nimeni si nimic din ce se " vb" aici pe DC nu are cum sa ma supere/enerveze...pur si simplu...prefer sa aleg partile bune din aceasta comunitate....
ce vrei acuma? nu suntem inconjurati mereu - chiar si in viata de zi cu zi - numai de persoane care sa fie in total de acord cu noi, cu ce facem noi, cu ce zicem noi si sa ne placa mereu...asta e! cel putin eu, sunt inconjurata si de astfel persoane care nu sunt 100 % in acord cu persoana mea si cu ce fac si ce zic eu, dar cu care am invatat/ au invatat sa ii/ma accept/accepte asa cum sunt... nu avem incotro, trebuie sa facem si compromisuri...si nu-ti vine sa crezi, dar uneori facem si glume si ne intelegem super...asta e, fiecare cu nervii, cu stresul si cu " gargaunii " lui...trebuie doar sa-i acceptam!!
dar oricum, e clar, fiecare persoana are, sigur, si parti bune!!!
2. asa cum a zis si bianca, cui nu-i plac postarile ei, sa nu le citeasca.
asa ca...DA SUNT UN STRUT PACIFIST, cum zici tu!!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Biancas spune:
Buna si de la mine. A fost luat curentul si de asta nu am putut intra.
Eu vad ca se discuta despre mine ca si cand nu as exista aici...si mai ales de o persoana anume pe care o sfatuiesc sa isi vada de treaba ei, de viata ei si sa nu mai comenteze atata daca are o problema cu mine.
Irina, toti spun pe cel mai frumos ton, termina cu instigarea, termina cu prostiile si parerile tale . Zau asa cum iti permiti sa jignesti fetele? Iar vrei sa fie scandal aici? Chiar te crezi deosebita daca nu ai avut coflicte? Cu nimeni? Adica ai avut...si inca serioase. Chiar crezi ca daca iti scriu si raspund 3 persoane la mesaje sunt de partea ta intr-u totul?
Ana, nu te supara ca iti spun dar cu ce drept imi dai tu mie sfaturi? Tu stii cu cine vorbesc eu pe mess sau nu? Tu stii ca eu cu Cosmi discutam zilnic pe mess pana la cearta ce am avut-o cu Irina cand a sarit calul bine de tot? Stii lucrul asta? Am vorbit mai mult de un an pe mesenger!!!!Credeam ca suntem prietene virtuale (eu cu Cosmi)...adica am fost pana la acea cearta. Si nu ne-am certat noi, pur si simplu am avut opinii diferite la o problema... pe care nu am chef sa o scriu aici ca nu intereseaza pe nimeni discutia mea cu ea. Si nu inteleg de ce sunt eu de vina? Eu am venit sa strig pe forum despre o conversatie avuta pe mesenger? Nu te supara dar m-am cam saturat sa ma dadacesti si habar nu ai ce s-a intamplat de fapt.
Probabil ca am o parte din vina ca nu trebuia sa ii spun doamnei in cauza ca mai incurca literele dar nu am facut-o ca o jignitre ci i-am explicat ca din cauza asta cateodata nu se intelege ce scrie. Si chestia e ca Giova a fost sincera si a spus ca si ea citeste uneori de 2 ori mesajul sa inteleaga.
Zau ca asa m-am saturat..............................................
................................................
......................................................
....................................................................
.....................................................
Biancas spune:
Bumbi, sa iti raspund la intrebarea cu fratii...la noi e asa, Dani nu vad deocamdata sa fie mai dezvoltat ca Sandra, mai istet poate dar asa sunt toti copiii in ziua de azi ma gandesc. Poeziile le invata mult mai greu decat o facea Sandra careia i le citeam de 2-3 ori si le stia. Cu Dani e mult mai greu..e distrat, nu ii sta capul..of of.
Iti multumesc pentru vorbele frumoase, pentru faptul ca te-am cunoscut si m-ai cunoscut si ca nu ma blamezi si tu ca unele de aici.

Le multumesc lui Maraki, Giovei si Silviei si altora
pentru sustinerea si increderea ce mi-au acordat-o si pentru faptul ca ma cunosc mai bine decat se vede pe un forum.
Nu am inteles de ce probleme de pe mesenger trebuie discutate pe forum!!
Multumesc 
T_Ioana spune:
Salutare si de la noi!
O zi de kko pe aici, si Razvan e trist si cand il intreb de ce e suparat zice "De la ploaie si frigut...nu-mi place!", meteosensibilu' lui mama
.
Vad ca iar isi baga dracu coada in subiect....Cosmi draga, nu merita, nu merita deloc, da cu ignore la greu ca e cea mai adaptata arma pentru genul acesta de persoana!
Ana, vad ca la voi e valabila zicala cu "toate bubele alea rele...". Va doresc multa multa sanatate! Ca vorbeati de operatii la ochi: aum doi ani o prietena de a mea a venit sin Germania in vacanta si si-a facut operatia cu laser la Cluj si era incantata ca a costat doar 50 de milioane
ca in Germania a zis ca e intre 5000-7000 euro. Ei i-a reusit foarte bine, acum are doar la citit si tv ochelari cu dioptrii 0.25, mai mult pt confortul ochiului....si inainte de operatie purta saraca -8
.
Giova, felicitari pentru micutul rostogolicios. Incepe distractia
! Masina e zgariata rau, trebuie bagata in service? Cu examenul lui Clau din cate stiu eu trebuie sa se inscrie la o scoala de sofer si sa faca ceva cursuri de legislatie. Oricum, examenul pe care il va da el va fi altfel, adica grila nu este 22 din 26 de intrebari ci 12 (sau 13) din 15 intrebari si sunt intrebariu numai din contraventii si infractiuni. Asa a fost acum cateva luni cand a dat un prieten de al nostru....poate s-au mai schimbat lucrurile de atunci! Bafta lui Clau oricum!
Bumbi, cred ca o sa preiau si eu ideea cu datul mobilierului altor copii
ca vad ca ideea cu aplicarea Calendarului cuminteniei la noi este un mare mare succes. Nu stiu ce ne facem dupa Craciun ca acum functioneaza pe principiul daca ai mai multe fete albastre suparate nu mai vine Moshu....si imediat executa cupilu de frica lipsei de cadouri si e extaziat seara cand vede ca ii lipesc o fata rosie, zambitoare. Dupa asta cred ca incercam cu Iepurasul de Pasti
. Si noi avem masina in leasing cu numere de B si mai urla dupa mine cate un taximetrist "bucuresteanca imputita" daca imi permit sa-l depasesc sau sa nu ii dau prioritate (indiferent ca are dreptul sau nu!!!)
.
Irina, eu te invidiez sincer pt cele 5 kg puse pana acum. Nu inseamna deloc ca va fi micuta Carla, vorba Cosminei, facem pariu? Eu la 13 s am 3+ kg si prevad ca voi urca vertiginos. Mi-e ciuda ca mananc mizerabil, adica imi trebuie niste tampenii de mancaruri care nu au nici un rost. M-am trezit la 5 azi dimineata ca nu mai puteam de pofta de ciorba de burta....dar nu orice ciorba de burta, ci din aia in plic de la Knorr, plina de chimicale si E-uri. Acum, dupa ce am mancat imi pare rau dar inainte de masa as fi omorat pe oricine nu m-ar fi lasat sa mananc
! Cat despre ignorat si eu zic ca e cea mai buna metoda. De ce sa ne facem nervi si sa ne consumam aiurea ca este complet inutil. Crezi ca mai e vreo fata in grup care dupa ce i s-ar fi cerut imperios sa plece de la subiect s-ar fi umilit si injosit si ar fi ingrosat obrazul revenind in forta si cu tupeu, pe principiul "daca voi nu ma vreti, eu va vreu!"???? Oricum, in ritmul asta in curand vor ajunge sa-i citeasca postarile si sa-i raspunda doar Maraki, Bumbita si uneori Giova....asta pana da cu bata in balta si le jigneste pe vreuna dintre ele...deci nu mai e mult!
Silvia, am facut ieri supa de legume cu taitei si sotul meu a fost tare incantata...imi venea sa i-o torn in cap ca sambata am facut ciorba de perisoare cu legumele taiate cubulete, ciorba laborioasa si care ia mult timp, plus ca era cu carne si l-a lasat cam rece....iar acum..
si este carnivor inrait! Si mie mi s-a parut delicioasa supa iar faza cu turb=natul in cap era strict pt ca nu mi-a apreciat suficient efortul de la cea de perisoare
!
Despre noi ce sa va zic, am fost marti la echo la alt medic, totul este ok, bb in grafic (ceva mai marisor), pliu nucal sub 3 mm, stomac, coloana, inima, ok, toate masuratorile perfecte, bebe cam somnoros dar totusi a dat putin din manute singura problema este ca la un moment dat m-a intrebat dr daca mi-a spus medicul care m-a urmarit pana acum ceva de sarcina initiala gemelara. Am zis ca nu, facusem niste ochi....se pare ca apare o membrana amniotica pe sub bebelus si el a crezut ca a mai fost un bebe care s-a resorbit si de acolo a ramas membrana (de la sacul lui amniotic). M-a incurajat si a zis ca sigur pana la urmatoarea echo se va lipi de peretele sacului si nu va mai flutura pe acolo. Ce sa zic, mi-a cam bagat morcovul dar sunt optimista ca va fi bine si bb va fi perfect si sanatos. Aceste membrane pot in timp sa se transforme in bride(benzi) amniotice si sa se infasoare in jurul membrelor in dezvoltare ale fatului ducand chiar la amputare (Doamne fereste!). Am scris explicatia pt cele care nu stiau ce sunt bridele amniotice. Se pare, din ce am mai citit pe site-ul lui Tutunaru, ca DUPA 15 s de sarcina membrana amniotica se lipeste complet de cea choriala. Sper sa fie totul bine si peste 4 saptamani sa nu mai apara membrana asta! M-am decis totusi sa merg in paralel la cei doi medici (si cel pe care l-am ales initial) si cel la care am fost marti. Motivul: medicul care m-a urmarit de la inceput are clinica privata, super conditii, aparatura excelenta, nasterea costa 1.350 lei (restul de 50% fiind suportat de CAS) totul e perfect mai putin faptul ca daca sunt probleme cu beeb nu are Terapie Intensiva si nu poate interveni asa ca te trimite su salvarea la SPitalul Judetean. Cel de-al doilea medic este seful sectiei obstretica-ginecologie din spital si am inteles ca lucrurile s-au schimbat in bine fata de acum 4 ani iar daca Doamne fereste ajung sa nasc la spital macar sa imi stie si mie cineva fata, sa am la cine apela
. In principiu sunt foarte optimista ca totul va fi bine si sunt destul de consolata cu ideea ca bb ar putea fi baietel
!
Mai am o "problema" cu Razvan, nu mai stiu daca v-am scris dar nu vrea sub nici o forma sa accepte ca bb ar putea fi baietel. De cate ori aduc in discutie probabilitatea zice "Eu (cu degetul in piept) sunt baietelul in casa, bebe mic din burtica e surioara, adica fetita, am zis!" Sper sa aiba dreptate
, Cristi zice sa las cupilu'in pace ca poate stie el ceva
. In rets e un lipicios si un pupacios umbla numai dupa fundul meu si ma tot mangaie, imbratiseaza, din "frumoasa mea" nu ma scoate. Acum 2 zile am fost la coafor, i-am spus ca ramane cu tati si sa fie cuminte si sa pape ca mami merge la coafor sa se faca frumoasa. Cand m-am intors, nici nu am intrat bine si a fost pe mine cu "Mami, ce bine ca ai venit!" dupa care s-a dat 2 pasi in spate si zice "Hei, de ce ai taiat parul?!!!" si cand a vazut ca m-am bosumflat cica "Lasa, nu fi suparata, creste iar!"
....si eu eram chiar incantata de freza mea
Va las ca merg in vizita la o colega cu bb de 2 luni jumate, abia astept sa-l vad
!
O zi faina tuturor!
Ioana
12+ si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
Giova spune:
Stiu ca-i frig afara si miroase din ce in ce mai mult a iarna, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne bucuram si sa rupem 5 minute din timpul nostru ca sa ne relaxam. Priviti aici si veti intelege ce inseamna bucuria spontana si colectiva:
Acest videoclip a fost inregistrat in 23 martie 2009 la ora 8 dimineata in Belgia la gara centrala din Antwerpen, unde la un moment dat, prin difuzoarele expuse, a inceput sa se difuzeze cantecul lui Julie Andrews "Do Re Mi" dupa care dintre pasageri au iesit aproximativ 200 de dansatori facand un spectacol fenomenal cu doar 2 probe in spatele lor.
Efectul se vede!
Poate mai sunt sperante si lumea, oamenii, nu sunt chiar asa de rautaciosi...
Va las sa savuratzi bucuria nevatamata!

am copiat de la o timisoreanca acest mesaj. ne prinde tare bine, in situatia creata.
revin imediat....
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)