Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (339)
Raspunsuri - Pagina 17
maraki spune:
vai ca daca ar fi dupa mine, as comanda un sfert din carticica
Au bagat si posibilitatea sa faci rate si sa platesti 10 euro pe luna
tentant .....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Bonjour si eu din nou, am intart sa ii raspund Anei ![]()
Ana nu e asa simplu cu astia de la trezorerie
dupa ce am stat dupa 30 pers noroc ca a mers repede la 2 ghisee u conteaza ca stam aici din oct tercut ca cica putem sta si dincolo
sacer dovada ca nu mai stam aoclo o a rezolve JP la spital la el sa ceara de la afaire medicale de acolo
.
Cu presiunea eu una am terminat pentru ca tocmai am vb pe mess cu Bianca (ce-mi lasase ceva offline evident pe tema ei...) si pentru aca oricum suntem pe planete diferite
cu toate si nu avem cum sa cadem deacord cu scuzele si cu modul de a fi intr-un grup eu una i-am propus sa nu mai vb never nici pe aceasta tema nici pe alta si i-am inchis si contul pe mess gata. Mai bine asa decat sa ajun sa ma cert cu ea sau ceva nu e obligatoriu sa vb sua sa fim deacord cu ceva.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
revin ca am vazut mesajul lui Maraki.
maraki sta de la 8,30 la 16,30 de obicei acum il las pana pe la 17-17,30 la garderie dupa ca am de invatat si e coada la 4,30
sunt pete 100 ed parinti si nu am chef de stat. Ei au la ora 10 gustare ceva biscuite si fructe si la ora 12 masa la acntina la vreo 200 m de scoala
mers prin poaie si bala bla...Si la noi a fost teroare maia les cu meniurile de aici ca nici eu nu stiam ce le da
soté ed kangouru
de x si alte alea dar acum se obisnuieste si mananac tot ca il invinge foamea, stai linsitita ca asa va face si Angelo
se ia dupa copii si mofturosul tau ca avem 2 la fel
si Alain a slabit iar e la 17,5 kg si nu mananca...ma tenteaza sa comandd peritol pe cand vine soacra mea in dec.
Ana nu conteaza am vrut sa zic ca nu mai editez 
A si am scris de faza cu Bianca eu pt ca ea a zis ca nu mai scrie....o vreme ca ii e lehamite de ce s-a intamplat si revine ea cand o sa aiba iar chef de scris la noi...
Eu una am incheiat subiectul, i- am promis ca nu o sa ii mai scriu sua sa ma adresez ei ca nu are rost oricum nu intelege ce vreau eu sa zic si invers si mai bine sa stea fiecare linistit in treaba lui, de asta i-am sters si contul fara supaarre ca nu am ramas certate sau ceva dar e mai bine asa. Sincer prefer si eu liniste si spatiu...i sa am focusez pe ale mele sa ma relaxez cand intru la voi ac am eu o gramada acum
chiar nua m energie de asta 
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Giova scuze ca cu toate magariile astea am uitat sa iti zic de urechea lui Edy
nu e de la faptul ca a intrat apa...adica nu asta e cauza directa ci ca are otita din nou
sa mergi cu el la medic sa va dea tratament off Doamne ca murim cu copii atia si Alain cred ca va trebui sa ia iar antib si s aii fac investigatii daca nu eok saptamana viitoare
sanatate multa si pupici 
Bumbi
si tie sa te faci bine, e aiurea tare bine ca e macar bona sate ajute, sa va faceti bine repede
.
Giova spune:
Silvia vad ca de cand ii curge urechiusa nu are nimic, curat puroiul ala sau ce o fi secretia aia
si gata. rade, e vesel, mananca, doarme. I-am bagat otocalm picaturi si i-am dat Belladonna. as mai sta pana maine sa vedem cum va fii. crezi ca e nevoie de antibiotic?
of doamne...greu e cu copiii ASTIA. SANATATE LUI aLAIN SI SA SCAPATI FARA ANTIBIOTIC.(scuze majusculele).
Revin mai tarziu putin....
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
toanca spune:
Nu stiu cum se face ca tot Bianca tine nasul pe sus si zice ca nu mai scrie….
Dar macar sa se tina si ea de cuvant …..ca de fiecare data zice ca nu mai scrie si…..cand ti-e lumea mai draga te trezesti cu ea pe forum.
Eu personal recunosc ca este unul din motivele pentru care nu am mai scris …...
Mi-e lehamite sa citesc de fiecare data ce cadouri minunate primeste (departe de mine ca as fi invidioasa), dar nu ma intereseaza, cum se duce la ITM si sa-si faca manichiura.
Stau si ma intreb daca in afara de a scrie pe forum (si din cate observ e omni-prezenta si pe mess – noroc ca nu am mess- ) mai are timp si de altceva (ca de ex. de copii).
Am stat si am citit postarile celorlalte fete pentru ca vroiam sa vad ce fac spiridusii si daca sunt ok.
In rest….am preferat sa nu mai scriu….
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
teolinda spune:
Buna fetelor!
Vad ca multe dintre voi ati inceput saptamana cu stangul.Uff
BUMBI- cred ca e groaznic sa faci o boala a copilariei la varsta adulta... mai ales ca trebuie sa te mai ocupi si de copilasii tai, in plus... ce-ai povestit cu mancarimea
...cat te chinuie m-au trecut fiori. Nu stiai ca tu n-ai facut boala? Sau te asteptai sa te "paleasca" si pe tine de la copilasi?
Sanatate multa si sa-ti calmeze mixtura ranile. Spor la mancare... nu stiu de unde mai ai chef sa faci si asta.
GIO - nasol cu sensibilitatea urechilor la copilasi. Nu cred ca doar de la baia de-aseara are Edi probleme... cine stie decand astepata puroiul ala sa-si faca de cap. Mititelul ce dureri groaznice dau urechile
.Si eu eram abonata in copilarie la asa ceva.
Despre costructorul de la apartamentul ala de fitze... sa-nteleg ca a avut Clau ceva "experiente" naso cu el?
Si asa cum a zis Clau.. Robert a mai aparut si acum vreo 2-3 sapt la stiri dar am vazut ca l-au bagat si la stirile de-aseara dar de alea nu stia nici el ca o sa apara
. Sapt. trecuta filmase apartamentul cu pricina si stia ca il vor prezenta in cadrul emisiunii "Romania Te iubesc".
Spor la calcat si tie si sa se faca Edi bine cu urechiusele cat mai repede.
SILVI- deci la voi e nasoala vremea iar voi sunteti bolnaviori la unison
. Sanatate multa si voua.
ANA de France -misto faza cu bucatareala la gradi. Iar acasa... si Nicolas e amator sa il pun responsabil cu mixerul cand bat ouale cu zaharul pt praji dar cel mai mult ii place sa inmoaie piscoturile in cafea.. pt tiramisu. Si ei au facut la gradi salata de fructe... din fructele pe care le-au studiat sapt. trecuta.
IOANA -
ai grija de tine si de samburelul din burtica. Razvanel ce zice? I-ati spus ca o sa aiba un bebe?
MARAKI - f aiurea cum a procedat psiholoaga de la gradi ... mai bine ca pleaca daca tot era asa intoleranta. Bine macar ca s-a adaptat Angelos si ca merge cu drag acolo. O sa fie bine si la program lung, cu siguranta.
Nicolas decand merge la gradinita... cand venim acasa nu vrea sa mai vina copii la el in vizita ca e tare dornic sa-si vada de jocurile si jucariile lui. Evident singura pe care si-o doreste mereu la el este verisoara-sa Maria care e cu aproape 1 an mai mare decat el.
La gradinita si-a facut un cerc de prieteni... baieti din ceea ce povesteste el. De fetite nu spune ca i-ar placea vreuna in schimb acum o sapt. mi-a zis ca fata ei vrea sa se marite cu Nicolas
.
Eh... gata ca m-am intins cam mult...
Pupici si toate cele bune tuturor si in primul rand MULTA SANATATE.
LILIANA
27+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
silvi_2005 spune:
Giova daca esti sigura ca e puroi inseamna ac e infectie...din pacate, se simte mai bine ca s-a detensionat dar nu garanteaza nimeni ca o sa fie ok fara antib .... f bine ca i-ai pus otocalm. Ai aruncat betisorul? sa il fi aratata dace mergi la dr. te sun daca esti acasa sa nu ma mai lungesc aici
habar nu am cu alain ca tare urat tuseste.
Toanca chiar maintrebam de voi si de piticul tau cum e cu colectivitatea si racelile . Nu stiam de ce ai disparut am crezu ca esti super ocupata . Ma bucur ca ai scris si sper sa o faci mai des, sper sa fie linsite si pace sa ramana cine se poate intelege aici in zona
.
Teolinda sarcina usoara nu stiu daca ti-am urat
. Aici e aiurea atre tuseste lumea pe starzi e plin spitalul
al meu sot are la el in sectie cel mai grav caz de gripa HN1 confirmat ventilat 100%...ce sa mai mir ca ma doare gatul, sper sa fe bune mastile alea ale lor si echipamentul sa nu o adupa si pe aia acasa
pana la examenul meu macar ![]()
toanca spune:
Matei, slava Domnului e bine.
Din septembrie si pana acum nu am lipsit nicio zi de la gradi.
De cand i-am dat polimod sistemul lui imunitar s-a intarit f. bine, asftel ca pana acum nu s-a prins nicio raceala de el.
Sa speram ca o sa fie asa si in continuare.
Giova, stii ca eu sunt patita cu Matei (5 otite la activ).
Sfatul meu e sa te duci cu gogoasa mica la un control.
Daca cumva e puroi (asa cum spui) ala nu trece cu Otocalm.
Eu saptamana asta sunt numai cu Matei acasa.
Tati e plecat in delegatie toata saptamana (la Londra) deci ne facemd e cap![]()
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
probabil apa intrata in urechi a ajutat la iesirea dopului si implicit a puroiului...caci doamne mult a fost. am foklosit vreo 7 betigase la ambele capete.
Silvia, Lili, Toanca mersi. stiu ca otocalm nu e pe baza de antibiotic. din pacate asta am acum in casa. sun imediat pediatra sa vedem ce zice, poate scapam fara vizita la ea ca e la naiba in praznic si se sta cu orele in sala de asteptare.
Toanca stiu ca Matei a facut otita mai des, la fel Diana de Ingrid...speram sa nu trecem prin experienta asta...dar uite.
Ce mai face blondinul? asteptam vesti si poze cu Mateias.
Lili nu a avut experiente nasoale, noi o cunosteam pe sora lui, pe urma pe el...dar nu ne-am imaginat ca auzim de el in asemenea sector...dar se pare ca e si istet baiatul, caci smecher este/a fost destul.
Asa e si marco...nu e interesat de fete, ambele din grupa lui sunt moarte dupa el, el le da flit pe fata. singura lui iubita e MAMA
. asa ca tare bine ma simt deocamdata. sa vedem cand decad de pe primul loc?
Maraki sunt curioasa cum a fost la gradi si daca a mancat spiridusul. ciudat ca nu e carne, or fi astia pe bio si tot ce e mai bun, dar si carne trebuie frate.
Cosmi bine ai revenit.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)