Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (339)
Raspunsuri - Pagina 15
andiaroro spune:
Bianca-am inteles…Tu nu ai inteles nimic din ce au incercat sa-ti spuna fetele. Si imi e clar ca nu o sa accepti vreodata o parère contrara parerilor tale. Reactiile Giovei si ale Lilianei arata efectule ultimelor tale mesaje, in care in loc sa admiti ca s-ar putea sa existe o mica urma de adevar in ce iti spun asa multe persoane, tu o ti in continuare pe a ta. Oare tu crezi ca lumea a pierdut asa mult timp ca sa-ti explice cum ar trebui sa stea lucrurile ca sa se distreze sau fiindca nu aveau ce face cu timpul si mai are si « majoritatea » aceiasi parère. …
Nu discutia ta cu Cosmi e problema (in mod normal nimeni nu s-ar fi amestecat in dicutiile voastre particulare) ci faptul ca ai tot provocat conflicte de genul asta de-a lungul timpului si din cauza manusilor cu care ai fost tratata totul e doar chestiune de timp pana cand apare iarasi Bianca ca parte activa intr-un nou scandal si lumea s-a cam saturât. Ideea e ca noi vrem discutiile noastre cu « prea multa liniste » nu scandaluri fara sens in care intoarce Bianca lucrurile dupa cum e starea ei de spirit.Din pacate, comportamentul tau pe « internet » intra in sfera patologicului (vezi scandalurile de pe forumul de unde ai fost alungata). Ex tau cu birourile si colegele nu are nici ce-a mai mica legatura cu realitatea. Ai avut intotdeauna grija sa aduci cumva in piata publica conflictele tale si, fara a ne dori, ne-am trezit amestecate in scenariile tale. Atunci cand nu ai fost tu initiatoarea , nu te-ai jenat sa participi si nu ai incercat macar o singura data sa aplanezi la modul sincer sau sa iti ceri scuze cand te-ai inselat.Daca erai la grupul X de pe forum nu miscam un singur deget pe tastatura ca nu as fi citit sau, daca ,intamplator, as fi aflat nu m-as fi bagat ca mi-as fi zis ca e pb lor sa se spele cu ea pe cap. Dar, din pacate, esti aici si cum e vb de comfortul tuturor ne obligi sa intervenim, fiindca nu ne dai o alta sansa : ori spunem ce avem de spus, ori plecam(cum au facut-o multe fete), fiindca cu tine e o istorie fara sfarsit …cu mici pauze,e drept, cand simti ca se impute prea rau treaba….Si aici nu e vb de Bianca-mama lui Dani ci de Bianca, adultul care nu stie sa-si gereze relatiile cu ceilalti adulti si provoaca conflicte.
Imi pare atat de rau ca nu ai stiut sa apreciezi faptul ca lumea te-a primit aici cu bratele deschise si toate eforturile facute de fete de a te integra, chiar daca erai o persoana mai speciala.
Nu consider ca as fi fost sau ca sunt in conflict cu tine, nu am votat impotriva ta atunci cand s-a discutat asta (m-am abtinut), nu regret incercarile de a te aduce "pe calea buna"(dadaceli, cum le-ai interpretat tu), am doar un gust amar si sunt putin dezamagita.Atat! Punct. .....
Liliana-iti admir sinceritatea si sa stii ca aceleasi senzatii le-am avut si eu de-a lungul timpului. Am ales sa raman si nu imi pare rau…Taman discutiile astea aiuristice arata ce fete minunate sunt aici , indiferent ca au fost sau nu de la odisee(Silvi, Miha)…Te asteptam !!!!Cu povesti burticesti si ...nu numai.
Maraki-tu esti inteleapta… Ai un tempérament mai « vulcanic », dar ai si coloana vertebrala . Si nu amestec aici alte lucruri pentru care imi esti tare draga.
Giova-sper macar sa aiba faimosul gel efectul scontat (cand o sa-l aveti) ca numai de peripetii avuserati parte.
Bee la voi e gradinita adevarata…tr sa fie tare dulci…ai grija de tine ca iti tr multa putere cu trupa.
Silvia o sa-ti trimit link-ul…va pregatiti de gripa
Bumbi-pb mea sunt hota si frigi ca)s din inox slefuit….aaa, si bucata din spatele plitei.cu chiuveta si restul ma descurc. Dar merci pt sfat.am mai incercat asaeara intr-un colt un prod nou si parea intéressant.
Alzx si)a continuât séria : si-a julit si genunchiul la gradi
maraki spune:
Buna dimineata de la sv.
Am uitat sa scriu ieri, am avut o nemultumire la gradi. Pt. ca a lipsit educatoarea care este super cu copiii, a stat psiholoaga cu ei. La plecare Angelo se joaca putin in holul gradinitei la un cub de marimea unei casute care are niste gauri pe unde intri si iesi. De obicei il las putin si vine singur sa il imbrac. A trecut psiho de vreo 2 ori si tot spunea sa il iau de acolo iar a 3-a oara a insistat sa il luam cu forta
Ei mie asta nu mi se pare normal, stiam ca vine singur sa il imbrac, are si e placere sa imi arate ce locuri de joaca sant la gradinita, a fost corect sa il iau fortat, sa il ridice giorgos printr-o gaura de maini in sus impotriva vointei copilului? L-am pus intr-o situatie jenanta si nu mi-a convenit
Ideea lor este, citez: sa stie ca voi santeti sefii
Din ce am citit pe la generale, trebuie sa lasam copiii cat mai independeti si sa nu-i punem in situatii jenante pt ca sant oameni nu animale de companie. bine ca pleaca tipa din gradinita, de ea a depins acceptarea lui Angelo in gradinita dar nu ma asteptam sa fie asa mai ales ca este psiholog. Aaaa si cu florie nu stiu daca v-am scris atunci cand le-am dus
Aici nu se obisnuieste sa duci cadouri sau flori, a ramas tipa masca atunci cand le.a vazut, ne-a multumit de vreo 3 ori
si se vedea incantarea pe fatza ei![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Angi,iti urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI cu sanatate si fericire alaturi de familia ta frumoasa! Si eu ca si Giova te invidiez pt printesa Tami
, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
Liliana, multumesc mult, doamna
! Mie mi-e tare dor de tine si de stilul tau. Si mie mi-e dor de schimbul 3, de glumele si distractia de la odisee si nu numai. Imi amintesc de momente minunate, amuzante, de dragul si nerabdarea cu care deschideam calculatorul sa citesc ce face gashca, sa ma binedispun......din pacate acum vin cu emotii la subiectul spiridusilor! Ma gandesc la fetele, vorba Anei, care nu au fost de la inceput in grup dar care s-au integrat perfect, au dat dovada de spirit de gashca si mult bun simt si pe de alta parte ma gandesc cum a reusit Bianca sa dezbine grupul, sa le faca pe fetele care au fost de la inceput, cu bune si rele sa-si ia lumea in cap si nici macar sa nu mai citeasca. Pe mine daca m-ar fi alungat cineva de pe un alt forum si s-ar fi aflat lucrul asta m-ar fi macinat cumplit chestia, mi-ar fi fost jena, nu as fi indraznit sa fac sub nicio forma pe nebuna si sa ma impun cu forta undeva unde desi am fost acceptata mi s-a dat ulterior de inteles ca nu sunt dorita.....dar deh....toate ne-am facut deja o parere si stim cu ce fel de om avem de-a face! Mie mi-ar fi tare drag daca ai scrie 2-3 randuri si aici, strict despre voi, despre Nicholas, despre bebelusul mic (cum o sa-l cheme?) chiar daca nu nominalizezi fetele!Pupici si sper din suflet sa devii o prezenta constanta la subiect
, cine stie, poate incet-incet putem reinvia atmosfera din "tinerete"
!
Giova, as minti daca as spune ca nu te inteleg, desi scrisa negru pe alb e intr-adevar dureroasa constatarea ta! Totusi, sa nu uitam ca si la Colectie au fost mici conflicte, doar ca fetele de acolo au fost extrem de ferme si au separat graul de neghina in faza incipienta, nu au facut atatea compromisuri.... Sa inteleg ca nu are nici un efect homeopatia pt durerile dentare ale Gogoasei? Poti sa ne spui cat ii dai pana la urma lui M si ce face exact (as apela si eu la cineva pt curatenia generala dar nu sunt dispusa sa dau pielea de pe mine)?
Ana, ce pacat sa irosesti tu stilul tau frumos scriind in zadar mesaje asa lungi. Bietul Alex, sa inteleg ca pentru el chiar a fost ieri vineri 13?!
Bee, multa multa sanatate micutului Tavi! Inteleg ca Radu vine seara tarziu dar mi-a scapat ce s-a intamplat cu parintii tai (sunt plecati pe undeva?!). Ce draguti cred ca sunt Ana si Razvi jucand jocuri din astea tematice....merita filmati
!
Silvia, abia astept sa se termine examenul tau si sa scrii mai des. Toata ziua sunt pe site-ul tau sa vad ce noutati au mai aparut
. Ieri am incercat sa vad pozele din drop dar la mine nu a mers (am retinut parola
), o sa mai incerc si azi!
Bumbi, cum sunt copiii? Te asteptam diseara, nu?
Irina, tu in weekend esti indisponibila![]()
Miha, iti tin pumnii pentru inceperea dietei daca asta iti doresti! Cum mai merg treburile la voi la munca? Sper ca Tudor sa se acomodeze totusi....nu o fi vina educatoarelor sau a vreunui copil pt refuzul lui de a frecventa gradi?
Anasol, ma bucur ca ai bagat nasucul aici! Sper sa se rezolve cu bine problemele lui Ianis! In rest ce faceti (in afara de varicela
), cum sunt baietii, David merge la gradi? Ii place?
Tot circul asta imi aminteste de un film excelent cu Michael Keaton ("Pacific Heights" parca, dar nu sunt sigura) in care joaca rolul unui chirias ce ajunge sa-si terorizeze proprietarii si sa-i priveze de accesul in propria casa obtinand chiar un ordin de restrictie prin minciuni, siretlicuri si teroare fizica si psihologica...
Merg la treburile administrative, trebuie sa fac supa! Voiam sa il laud pe fi-miu ca a mancat aseara 6(!) sarmale cu smantana (fara frunza ca oricum era varza murata dar medii ca marime) si a spus ca sunt "gelicioase!"
. Seamana cu mine, mare amator de sarmale!
Ioana
13+ si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
Giova spune:

acum un an mi-au aparut cele 2 liniute si odata cu ele toate framantarile si nelinistea mea ce a urmat.
Multumesc lui DD ca nu m-a lasat sa fac o greseala mare, ca am mers mai departe si mi-a dat un bb sanatos si frumos, o gogoasa pufoasa, numai buna de papat
.
Imi cer scuze daca postarea mea a fost cam "bruta" si av-am dertanjat. Nu asta a fost intentia mea, chiar nu ma refeream la voi. Imi sunteti foarte dragi, cu multe vb. in privat si de multe m-am atasat. Nu mai nominalizez, ca va stitit voi
. sper ca am spsu totul si
daca v-ati simtit in aceeasi oala cu celelalte.
Noi am fost dupa plic. am luat vestitul gel, sper sa merite efortul/nervi si tel. date. pana la urma am rezolvat-o cum am vrut...dar totusi...Fan Courier e sters din agenda mea. am mai patit-o cu patul in forma de masina, tot asa...cand e graba si trebuie sa ajunga, ba se pierde coletul, ba e trilulilu curierul...of...
Lili eu sper sa mai intri pe aici sa ne mai zici de Nicolas, de strumful din burtica si de tine. Foarte frumoase pozele, arati tare bine...sper sa am timp sa las si comantarii.
Maraki vazut pozele. e putin ciudata reactia psiholoagei. la marco la gradi asta se incearca si se vrea...sunt lasati mai liberi, mai creativi, fiecare isi exprima pdv si personalitatea. ei...parca nici asa nu e bine, acasa nu am chef de toanele lui, nu am rabdare si timp sa las dupa cum vrea el.
Mie mi-ar palce la stat, ca e mai "armata". de multe ori zic ca Marco are nevoie de asa ceva...ca e prea lasa-ma sa te las.
Ioana m-am inteles ca-i dau 50 lei/zi, curatenie si calcat. nu conteaza daca sta 2 ore sau 4, sa-si faca treaba.
ei bine azi a stat vreo 5, a spalat geamuri, a tras totul de la loc, mi-a spalat 3 farfurii din chiuveta, mobila de bucatarie, plita de la aragaz si Clau i-a dat 70 lei, dar i-a si precizat ca e pt. efortul mai mare de la inceput
.
Bine ca l-a schimbat pe Edi, a vazut de Marco, a spalat dupa ce a mancat el,
.
Mie imi convine, ca e de incredere, la gradi are grija de pitic, vad ca si de edi...si incet-incet o introduc in familie. sper sa fie multumita, poate la anul cand se pensioneaza o iau cu norma intreaga la gogoasa.
Mi-a zis ca ea mai sta cu copiii si pe timpul zilei(in weekend) sa ne mai facem noi treaba. mi-e ciuda ca vine tarziu de la gradi ca il mai plasam pe Edi si eu mai vedeam de marco, o iesire in 2 cum mi-a propus si Ana.
Bee haiosi tare cei mari ai tai. of dragul de Tavi...sper sa nu fie iar o viroza de a facut febra, sa scapati repede.
Bianca iti raspund aici. chestia cu costumul a fost ultuima ce o aveam in minte. si chiar daca in urmatorul mesaj ai pus zambete si ai zis ca ai glumit, din primul nu se intelegea asta. Ai un ton cu care ranesti multa lume. Mai sunt si comentariile de pe blogul Silviei si la cat te-ai legat cu subtilitati de site si multe altele.
of...doamne....
si weekend fain sa aveti.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Am o surpriza pt voi
Cine vrea sa o vada pe Ana de Spania la o emisiune radio din Spania, sa intre asa cum explica ea
Cine vrea sa vada emisiune (e lunga are 51 de min ) o gaseste aici :
http://www.antenacaro.cat/
In partea de sus scrie PROGRAMES, click selectati LA ROSA DEL DESERT
In partea dreapta selectati VIDEO , iar apoi din partea stanga selectati LA CULTURA DE ROMANIA. si apoi Play
E simplu . Si merge f bine site-ul .
super tare, bravo Ana
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Irinutza La multi anis i tot ce iti doresti ! 
Fetelor haideti la cafea
acum la ora pranzului ca eu una abia la 10 m-am trezit.
Giova ce frumoase amintiri
foarte bine ai facut cu sarcina si uite ce minunatie de bb ai, doi baieti e nota zece
vei fi cea mai rasfatata domana peste cativa ani
numai sa ii pui la bucatarie. Cu comentariile Biancai am inteles eu foarte bine si la momentul respectiv despre ce e vorba dar nu am sperat ca e ceva ce trece eu una sincer m-am lamurit si mi-au ajuns toate, adunate asa incet, incet ma deranjeaza la maxim faza ca bunavointa cuiva poate fi luata drept naivitate si prostie poate. Si eu pot fi ironica sau taioasa in replici si combativa dar nu in admosfera asta vreau sa fiu cu prietenii mei mai bine nu imi fac prieteni din astia..concluzia mea. Eu am preferat sa mai reglez unele chestii pe privat cu Bianca de dragul vostru ca nu trebuie carata aici toata discordia. Am inteles si faza cu site-ul si impresia tampita de concurenta
dar am vrut sa o ignor pentru ca mi se parea stupida in cazul in care sunt mii de site-uri de profil , eu neavand intentia sa fac concurenta sau sa ma afirm in fata cuiva ci doar sa imi manifest o pasiune, sa ma apuc sa ma cert cu Bianca pe tema asta.
Ti-am raspuns aici pentru ca vreau sa lamuresc lucrurile, nu vreau sa se creada ca sunt naiva daca am bun simt...mi-e pe terminate si ala
ca m-am saturat de astea, eu una i-am spus Biancai punctual si in masura in care m-am amintit ( pe privat ) tot ce m-a deranjat la ea si am terminat cu faza asta nu mai vreau sa discut
de acum inainte mi-am propus sa vorbesc numai cu oameni cu care se dovedeste ca am puncte comune si ma inteleg in rest eu una nu mai fac compromisuri si nu mai am asteptari ca tot la un mare...NIMIC se ajunge, mai bine de la inceput asa, este strict decizia mea.
Maraki eu una nu pot vedea ce zici tu si nici nu am rabdare acum sa dichisesc, o pup pe Ana de Spania si o felcit
spune-ne tu ce emisiune e si despre ce era vb ca sunt curioasa
, ma bucur pt ea poate mai intra si pe la noi sa ne mai zica de Clarita
.
Doamnelor daca va zic meniul de ieri va apuca rasul
am vazut in oferta la ceva mag pui de balta
cum e denumirea de restaurant, picioare de broasca in realitate
si am mers si am luat ca nu mai mancasem din tinerete
au iesit super, sunt ca si minipulpitzele de pui
cu un gust intre peste si pui, o sa pun reteta cand am timp. Am mai inaugurat si ceva tava luata de minitarte si am facut minitarte cu piersici tare bune au iesit. Ioana de Bistrita de bucatarit bucataresc eu
dar nu am apucat sa pun pe site dar promit ca o fac este o draguta
merci mult de aprecieri si de comentarii.Multumesc tuturor fetelor pentru comentariile lasate si pentru vizitele pe site, in ultima vreme am fost cam habauca si am uitat sa va multumesc
mai am cateva zile si scap la libertate
abia astept.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
MIHA78 spune:
Intru si eu ca-mi dorm iubirile si am putin timp.
Giova, bine c-a ajuns pana la urma gelul ptr. Edi, sunt curioasa ce ne spui de efectele lui. Ma bucur si eu ptr. voi ca acum un an ati luat decizia buna, aveti un baiat superb, e atat de dulce ca de cate ori ma uit la poze de l;a serviciu il arat si colegelor. Poza aceea in patut pe canapea ne-a cucerit pe yoate.
Silvia, draga mea, te inteleg cu invatatul, asa ma simteam ininte de ex ptr. post, doamne ajuta sa fie cu noroc ptr. tine. M-am uitat la pozele cu A;lain, e un dulce cu ochisorii lui mari. De talentele tale culinare eu ma minunez de fiecare data, sa nu mai zic de rabdarea ta ptr. a le orna asa estetic.
Bee, nu ti-e usor tie cu puiutii, dar eu simt ca esti tare fericita, sunt o echipa asa frumoasa. Si Tudor se sperie uneori si de cate o imagine mai ciudata.
Ana si eu sunt fericita ca v-am cunoscut si cred cu tarie ca e si aici o mana de femei minunate. Mie nu-mi permite nici serviciul(de unde e f. riscant sa intru), nici timpul de acasa sa intru cat ar tb, de multe ori ma simt vinovata ca trec zile in care nu scriu ca nu-i felicit pe toti cei care ar tb. in diverse ocazii.
MIHA78 spune:
Ieri am fost la ziua finutului care e tot Tudor, mai mic cu 9 luni ca al nostru. Am stat si i-am studiat comportamentul puiului meu. Mi-am dat seama de ceva vreme ca-i place sa se joace mult singur, adica el daca are 2 soldati si inca ceva pe langa el, isi face im. o poveste sau un mic scenariu si nu-i mai tb. altceva. Cred ca si asat e o pb., nu-l preocupa f. atre ce fac alti copii, pb. si la gradi e la fel. Nu stiu, sotul meu a zis ca-mi fac griji degeaba ca asa era si el, avea placerile lui, jucariile cu care se juca, si-si facea singur povesti fara sa-l intereseze daca se joaca sau nu alt copil cu el. Cu verisorul lui se joaca si e tare atent la tot ce face, dar daca nu cunoaste, nu incearca sa se imprieteneasca.
Im ii trezesc ca mergem la un nepotel la ziua de nastere.
Giova spune:

Noi am fost azi in mall...Marco la spatiul de joaca, eu cu edi la plimbareala, Clau la tuns. pe urma l-am tuns si pe Marco, era si cazul.
Edi e marait, parca nici orajelul ala nu-si prea face efectul...of...sa fim noi exceptia? Mie mi-a amortit limba cand am pus un picur pe ea....
Mi-am descongelat o punga de lapte sa vad daca-l bea si surpriza: NU
. ce naiba fac eu cu escapada din ianuarie?
Inca nu stiu daca refuza laptewle sau bibe...caci nu a mai pus gura pe o sticla de cateva luni. laptele e bun la gust, dulce, cica dupa descongelare, la unele mame are un gust rau, din cauza unei enzime secretate de pancreas.
maraki mersi de link, am vazut-o pe Ana, am inteles si eu cam tot, usoara limba. Felicitari doamna. asteptam si emisiunea urmatoare sa pui linkul. Mi-ai facut pofta cu cozonacul ala.
Lili m-am uitat la emisiune sa vad ap. ala luxos, l-am vazut si pe Robert, Clau l-a mai vazut acum cateva zile la stiri. mare ne-a fost surpriza cand am vazut cine e constructorul
. irina d-nul damaschin e mare constructor!!! sa vezi ce bloc a facut! La Clau nu-i vine sa creada...
Miha sa stii ca si marco se joaca mult singur, lk-am vazut si in parc, sau in colectivitate. prefera mai mult sa-si faca el jocuri si tare se necajeste cand intervin alti copii.
Silvia
si nu te mai stresa, baga mare cu invatatul sa iei examenul.
fug la gogoasa, prea fain rade in hohote de stranuturile lui Clau.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
bumbita spune:
buna!!!
...scriu repede...nu am timp sa citesc din urma....vreau numai sa va zic si voua...de azi am varicela...una langa alta...cel mai nasol e in cap unde imi vine sa iau furculita sa ma scarpin....revin mai tarziu....dupa ce ii culc....
pupiiii
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)