A avut si voinicelul meu un canal lacrimal infundat inca din prima zi de viata si i-a trecut la 11 luni de la sine.
Ne-au recomandat si noua oftalmologii antibiotice (panaceu in Romania), operatii (bineinteles), dar le-am refuzat fara ezitare.
I-am facut masaj, i-am dat si homeopate, vreo 3 feluri, pe la 8 luni am cedat si i-am pus si niste picaturi cu antibiotic, cu toate doar i s-a redus secretia temporar.
La 11 luni a disparut pur si simplu.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Fetita noastra, la 2 saptamani de la nastere, a avut canale lacrimare infundate. Am mers la dr Burloiu, care a recomandat masaj si ser. La trei luni nu mai avea nimic.
La un an am mers din nou la dr Burloiu, pentru ca avea la un ochi aspect lacrimos. L-am intrebat daca este posibil sa aiba din nou canale lacrimare infundate si a spus ca este imposibil, ca doar la batranete se mai poate. A spus ca are conjuctivita.
I-am pus o luna picaturi antibiotice si ser, insa ochiul are in continuare aspect lacrimos, chiar daca in unele zile pare ca e mai bine.
Am fost la Oftapro, unde ni s-a spus ca are canale lacrimare infundate si ca trebuie operata.
Nu stiu ce sa mai cred. Voi ce ziceti? E posibila o revenire a infundarii canalelor, la aproape un an distanta?
Va rog sa continuati aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159312&whichpage=5www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa