Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Dyana, fii diplomata!
Daca tot nu-i poti evita si te viziteaza atat de des, intampina-i cu zambetul pe buze, poarta-te ca si cum n-ai avea nimic cu ei si cand au spus sau au facut ceva care te deranjeaza pune-i la punct zambind; si daca e sotul de fata, cu atat mai bine.
Spun din experienta proprie... nu dati cu rosii!!!

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

LA MULTI ANI GHIOCEILOR SARBATORITI ASTAZI!!!
Robert Andrei, bebe de Plici Plici
Damian Serban, bebe de Eseea
Marina Alexandra, bebe de Alexa101
Albert Gabriel, bebe de Ciresica5
Amalia, bebe de danadelia
Radu Stefan, bebe de bubulina
Petru, bebe de Shasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

LA MULTI ANI GHIOCEILOR SARBATORITI ASTAZI!!!
Robert Andrei, bebe de Plici Plici
Petru, bebe de Shasa

LMA si de la noi!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
Citat:
citat din mesajul lui koko_1
LA MULTI ANI GHIOCEILOR SARBATORITI ASTAZI!!!Robert Andrei, bebe de Plici PliciDamian Serban, bebe de Eseea Marina Alexandra, bebe de Alexa101 Albert Gabriel, bebe de Ciresica5Amalia, bebe de danadeliaRadu Stefan, bebe de bubulinaPetru, bebe de Shasamama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
LMA si de la noi!!Mami fericita!!!Crestem mari!!!"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
Si de la noi!Sanatate multa fetelorMai puteti pune linkul de la sapunuri si bombite?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Azi junioru' meu a papat 200 gr. de para cu banana...Doamne, ce era la gura lui, in 10 minute a terminat tot (la noi de regula masa dureaza juma' de ora cel putin si cu cantece: "pupaza din tei" si prin padurea cu alune").
Vorbind de dintisori, o prietena are un bebelush care la 9 luni jumatate nu are nici unul iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetele! Multumesc mamicilor de raspunsuri si incurajari. Nu stau mult pt ca vrem sa figim in parc. Asa ca intr-o ora suntem in Herastrau daca mai sunt doritoare ne vedem acolo

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Salutare fetele,

de vreo 3 zile cred ca am descoperit scretul noptilor cu o singura trezire in loc de "fara numar". Il imbrac pe Vladimir cu o pijama dintr-o bucata, cu capse pe fata, din bumbac, cu picior si maneca lunga si nu il mai invelesc cu nimic. Lui oricum nu ii place invelit dar insistam eu ca daca mie mi-e frig ii e si lui. Asa ca eu zic sa nu ii mai stresam noi cu saci de dormit...noi sa fim in locul loc, ne-ar placea ca in fiecare noapte sa dormim intr-un sac de nici 60 cm?nu cred.

ma duc acum sa recuperez ca am ramas pe la pagina 8 si ati avut spor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Salutare fetele,

de vreo 3 zile cred ca am descoperit scretul noptilor cu o singura trezire in loc de "fara numar". Il imbrac pe Vladimir cu o pijama dintr-o bucata, cu capse pe fata, din bumbac, cu picior si maneca lunga si nu il mai invelesc cu nimic. Lui oricum nu ii place invelit dar insistam eu ca daca mie mi-e frig ii e si lui.
ma duc acum sa recuperez ca am ramas pe la pagina 8 si ati avut spor

Al meu doarme doar cu body cu maneca lunga si pantalonasi, fara sosete, invelit cu un cearceaf putin mai grosut...eu dorm cu pilota:d.
Daca il invelesc cu pilota transpira foarte tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

LA MULTI ANI GHIOCEILOR:
Robert Andrei, bebe de Plici Plici care speram ca ne va vizita cat de curand macar sa ne lase un link cu poze!
Petru-cu ochi albastri-hihi, bebe de Shasa

Se pare ca si Sophiphi a hotarat ca nu-i rau pentru ea sa doarma cate 4-5 ore legate. Cred ca varsta e cauza, totusi; ca nici ea nu doarme invelita ci exact cum zicea Bianca, in pijama de-aia intreaga, dar asta n-a impiedicat-o sa aiba nopti in care sa ma tortureze din ora-n ora Da' nu conteaza, chiar m-am obisnuit!
Dodo-pui, sa speram sa se infirme diagnosticul; daca nu, ce posibilitati de tratare, recuperare exista?
Aici ploua-ntr-una si de la vremea asta ma copleseste un somn...dar Sophiphi are Duracell azi, abia m-am putut dezlipi de ea cateva minute, tre sa ne jucam, sa dam cu mainile si picioarele-n minge, sa chiuim si sa cantam (io cant si ea rade, va dati seama ce voce am!)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

hai cam am terminat de citit din urma.

Aris- din cate stiu Herghelegiu e ok si il gasesti la Sanador-ul de la Piata Victoriei (Buzesti)

Dodo- mai consulta un medic si asa cum zicea si Aris nu dispera, pentru ca exista solutii.

Dyana- sa zicem ca nu te inteleg ca nu am soacra. adica am dar nu o cunosc. nici Robert nu mai vb cu ea de ceva timp. Inteleg insa partea in care spui ca esti cea mai fericita, pentru ca si am momente cand gandesc la fel. Dar apoi scutur din cap si zic ca e o chestie de moment, ca pana la urma copilul se face mare si oricat de mare e dragostea tot isi pune "palma-n c*r si pleaca" si tot singure ramanem.
Intr-adevar sunt parintii lui, dar cine ii invita la voi in fiecare zi? Sau in momentul in care stii ca vin, de ce nu il iei pe David si iesitit afara? sau mergeti la o pritena, sau la altcineva cu copii, la o ruda? suna-i pe la pranz si spune-le ca te duci intr-o vizita azi si nu esti, in alta zi ca te duci la plimbare, il alta ca te intalnesti cu nu-stiu-cine....si tot asa.

Legat de gandurile negre, nu stiu cum sunt ale voastra dar eu am scenarii de genul ca il scap pe Vladimir pe geam, ca ne claca masina, ca il scap pe scarizici ca-s dusa.

Mergi la inceput