Locul fetelor Nou-Venite (44)
Raspunsuri - Pagina 8
rox_dob spune:
Buna fetelor!
Ma numesc Roxana am 29 de ani,casatorita de aproape 7 ani,dar locuim impreuna de 10 ani.
Povestea mea incepe in iunie 2007,la 27 de ani, cand dupa ce ne-am realizat professional si ne-am realizat stabilitatea materiala si clasicele “masina si casa”,pe care le-am cumparat din prisma unei familii cu 4 membrii………..ne-am hotarat sa avem un copil.Timp de un an nu ne-am speriat prea tare ca nu apare,deoarece sotul meu calatorea foarte mult ,iar eu nu stiam prea bine cum ar fi trebuit sa imi calculez perioada fertila.
Dar dupa un an ,in iunie 2008,am inceput investigatiile sa vad ce se intampla de ce nu aparea minunea!Spermograma sotului era la cote maxime,totul cu mine parea ok ,pana in momentul in care am facut histerosalpingografia!
A fost o experienta dureroasa,traumatizanta fizic dar mai ales sufleteste,in momentul in care medicul mi-a spus ca am obstructie bilaterala a trompelor.Ramasesem muta !Imi curgeau lacrimile si simteam cum imi fuge pamantul de sub picioare!M-am dus acasa si desi imi veneau cele mai negre ganduri,am reusit sa ma adun si sa analizez variantele propuse de catre medic “:operatie pentru desfundarea trompelor sau FIV.Oricum sansele sunt cam 15% “.Si uite asa prin niste cunostinte am aflat nr de telefon de la Giulesti Dr Bogdan Marinescu.Am facut programare,am asteptat din iulie pana la sf lui noiembrie.M-a consultat si a decis :laparoscopie.Zis si facut ,la o saptamana de la consultatie eram deja operata si “reparata”.Moralul era sus si speranta nu mai avea limite
Dupa operatie am fost stresati ,fixati numai pe acet lucru “SA RAMANEM INSARCINATI”!Ne doream atat de mult incat totul devenise o obsesie!
In iunie ,a trebuit sa ma duc la controlul de 6 luni de la operatie-procedura clasica in caz ca nu apare sarcina.S-a refacut HSG,ok permeabiliate bilaterala,mi s-au facut si 2 perfuzii pentru control ,dozarile hormonale –ok
Nu intelegeam de ce nu se intampla,eram suparata,nervoasa,incrancenata!!!!!!!!Munceam mult din ce in ce mai mult 12-14 ore pe zi,la fel si sotul.!
Imi doream atat de mult,visam cum nasc,cum imi tineam bebele in brate!!!!!!
In septembrie am hotarat ca este bine sa ma detasez, am considerat ca este bine sa devin mai supusa cu toate aceste legi nescrise ale Universului-dar acum inteleg ca in subconstient nu-mi disparuse incrancenarea.Aparent eram linistita sufleteste ,da nu era deloc asa!!!!!!
In octombrie s-a implinit minunea !In ziua in care trebuia sa vina menstra ,am facut un test .Surpriza pozitiv!!!!!!!!!!!ERAM ATAT DE FERICITA!!!!!!!Am repetat testele in decurs de o saptamana.Nu puteam sa cred ca s-a intamplat miracolul!!!!!!!!!
Apoi deodata am inceput sa am niste scurgeri maronii foarte putine!Mi s-a spus ca este ok,si ca cel mai bine ar fi un control in saptama a 6-a .
Intr-o dimineata ,am observat ca surgerea maronie ,a devenit mai rosiatica!!!!!!!!M-am Alarmat,am sunat la spital,iar asistenta Dr Doctor ,mi-a zis sa ma urc imediat in masina sis a vin la Bucuresti.
Asta am si facut ,asta se intampla saptamana trecuta vineri!!!!!!Dupa ce vineri si sambata am fost monitorizata,ecografiata si de toate ,dr a hotarat sa ma opereze pt ca suspecteaza sarcina ectopica ,ca este ceva atipic,bebele nu se vede dar uterul este modificat ca pentru sarcina!!!!!!!.Aveam simptome normale de sarcina ,fara dureri.
Nu pot sa va spun cum am simtit ca pica cerul pe mine!!!!!!Dr mi-a zis ca face ceva exploratoriu ,ca exista 3 var :
1 .sarcina normala care inca nu se vede si atunci este ok ,o lasa sa se dezvolte
,2 .2 sarcini una normala si una exrauterina
3 .sarcina extrauterina
Bineinteles era a 3-a varianta,era foarte dezvoltata,trompa era dilatata3.5 cm,era violacee si in tensiune-nu a avut cum sa o salveze si nici sa impinga “puiutul” in uter ,deoarece se afla exact intre trompa si uter si era f bine prins,si mai erau cateva sute de ml de sange care a trebuit aspirat!!!!!!
Cand m-am trezit nu am simtit nici o durere fizica,dar durerea din suflet!!!!!!!Doare doare tare !!!!!!!!!!!!Nu stiu poate o sa treaca doar in momentul in care o sa imi tin copilul in brate!!!!!!!!!!!!!
Nu m-am simtit intreaga!Nu ma simt intreaga!!!!!!Dar sunt puternica si trebuie sa merg mai departe,pentru a ne realiza visul!
Am un mare noroc ,ca am un sot care ma sprijina si care ma ajuta enorm ,ca sa pot trece peste toate aceste momente!!!!!!
Stiu ca nu am pierdut o sarcina,am pierdut un copil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Acum dupa o saptamana cu moralul cazut si ridicat ,cu sufletul rupt in mii si mii de bucati sunt dispusa sa o iau de la inceput cu o mentalitate noua si cu increderea ca va fi bine,iar puiul pe care ni-l dorim va fi conceput cu dragoste-chiar daca va fi natural sau prin fertilizare ,
Dr mi-a sugerat sa mergem in continuare pe cale naturala deoarece corpul meu este tanar si sanatos si este capapil sa tina o sarcina,dar oare pshihicul meu ar mai putea duce o asemenea trauma,inca o data?
De aceea luam foarte mult in considerare FIV.!!!!!!!
Va multumesc din suflet ca m-ati primit in aceasta comunitate si in sufletele voastre
Cam asta sunt eu ,iar daca aveti sa imi da-ti vre-un sfat astept cu mare interes mesajele voastre
Toate cele bune
Roxana
babiela spune:
salutare fetelor, cam greu dar mai ajung si eu pe forum, va pupacesc 
flori sunt socata de ce-am citit, dar ma bucur ca esti optimista si mergi mai departe 
polo multumesc frumos 

alefelicitari pt flacaul de 2 cm, sa creasca mare si sa se nasca la termen 
draga relaxeaza-te si gandeste pozitiv si o sa fie bine 
jesia sa inteleg ca te bucuri de z1, atunci spor la treaba la timpul potrivit si sa vina
repede 
lorrin mai bine sa fie bine mirunica si sa te agiti tu degeaba 
cora, trutzi, mvb, eleia, liasi restul fetelor 

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
babiela spune:
si acum sa va spun ca sunt si eu in z1 

am sperat sa nu mai vina ca nu avcaem nici un simptom, dar a venit, sunt atat de trista...
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
trutzi spune:
Bine ai venit! Roxana
Imi pare tare rau, nu am cuvinte 
FIV-ul nu este o procedura atat de usoara asa cum iti inchipui tu. Poate ar fi mai bine sa mai astepti asa cum ti-a sugerat doctorul.
p.s Scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fie moderate.
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
babiela spune:
roxanabine ai venit, imi pare rau pt ca treci prin aceste momente 
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babiela salutare fetelor, cam greu dar mai ajung si eu pe forum, va pupacesc ![]() flori sunt socata de ce-am citit, dar ma bucur ca esti optimista si mergi mai departe ![]() polo multumesc frumos ![]() ![]() alefelicitari pt flacaul de 2 cm, sa creasca mare si sa se nasca la termen ![]() draga relaxeaza-te si gandeste pozitiv si o sa fie bine ![]() jesia sa inteleg ca te bucuri de z1, atunci spor la treaba la timpul potrivit si sa vina repede ![]() lorrin mai bine sa fie bine mirunica si sa te agiti tu degeaba ![]() cora, trutzi, mvb, eleia, liasi restul fetelor ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare |

Imi pare rau pentru Z1

Dragaica spune:
Babiela
lasa mama ca trec repede zilele astea si urmeaza cele de fertilitate 
abia astept sa vina ziua de 19 pentru ecografie 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
cora79 spune:
Salutarrreeee fete dragi,pupicei pentru toate
,cam slabuta miscarea pe aici![]()
Roxana,bine ai venit si sper sa ramai graviduta pe cale naturala,fara FIV,nu e deloc o experienta placuta
Draga,incearca cu ceai de tei,si eu aveam vesnic ionsomnii in perioada FIV,dar va fii bine si de sarbatori nici nu iti vei mai aminti aceste momente,vei fii ocupata cu organizarea pentru nastere![]()
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Salutarrreeee fete dragi,pupicei pentru toate ,cam slabuta miscarea pe aiciRoxana,bine ai venit si sper sa ramai graviduta pe cale naturala,fara FIV,nu e deloc o experienta placuta ![]() Draga,incearca cu ceai de tei,si eu aveam vesnic ionsomnii in perioada FIV,dar va fii bine si de sarbatori nici nu iti vei mai aminti aceste momente,vei fii ocupata cu organizarea pentru nastere "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |

cora79 spune:
Trutzi,cum a fost ziua ta de astazi?
Eu am fost cam aglomerata astazi,asa ca nu prea am avut timp de stat pe forum
,iar acum au disparut toate fetele,isi maseaza sotii cred![]()
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"