Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha_obi spune:

Imi doresc foarte mult sa nasc in apa, intradevar, insa daca nu se va putea, asta e, nu-i bai, important e sa fie sanatos bebita si eu, bineinteles!
Nu ma indoiesc de clinica eva, insa am luat in calcul si varianta ca doct. B sa fie de garda in Fagars si atunci chiar ca nu poate sa vina sa ma asiste si daca va fi cazul sa nasc pe uscat sau prin cezarina nu voi face o depresie din cauza asta! Totusi pana la Constanta mi-e imposibil sa merg asa ca intre clinica Eva si spitalul de la mine din oras, cu certitudine am sa merg la Eva. Sper insa sa nu ma apuce nasterea prea devreme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1980 spune:

Miha nu doresc nimanui sa afle cum este sa ai o depresie postpartum. Pentru mine a fost ceva ingrozitor. Si eu credeam ca niciodata nu am sa trec printr-o depresie, dar m-am inselat (chiar citisem mult despre asta).
Iar faptul ca mi-am spus parerea PERSONALA in legatura cu Dr.B nu inseamna ca am dat in cap nimanui. Nu trebuie sa fii ironica.

Mamica fericita de Printesa Cosmina-Ioana
Ea e : http://img257.imageshack.us/g/55722673.jpg/

Mergi la inceput

Imi cer mii de scuze daca te-ai simtit jignita Cri, nici pe departe n-am avut intentia asta! Abia acum cand ti-am citit raspunsul si am citit si din urma din nou mi-am adus aminte ca tu ai fost cea care erai foarte suparata ca nu ai putut naste in apa si chiar ai facut o mica depresie postpartum. Stiu ca se poate intampla oricui si crede-ma ca chiar nu a fost vorba de ironie! Si parerea personala ti-o respect la fel cum le respect si pe cele ale celorlate fete ca doar de-aia scriem aici pe forum ca sa ne spunem parerile, nu? Si eu am destule nemultumiri in ceea cel priveste pe dr B, dar il accept ca si dr pt ca altul n-am de unde sa iau!
Inca o data scuze si o sa fiu mai atenta data viitoare cand am sa mai postez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Buna fetele
De ce asa liniste pe aici? Nu mai zice nimeni nimic!
Hai veniti si mai povestiti despre piticii mici!
Vioo,draga mea,nu vii sa ne povestesti de nastere si de printesa? Te asteptam!
Cris,imi pare rau,nu am vrut sa te supar!de la Matei pentru Cosmina.
Restul fetelor,veniti la apel
Va pupicim!

Aurora si duracell mic Robert Matei

Ajutor pentru Robi

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Eu sunt suparta fetelor ca deja sunt in sapt 34 si bebelusul meu nu s-a intors cu caputul in jos.... Ai vostri la cate sapt s-au intors? Oare mai are timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Uff , ma fetelor sa nu va suparati una pe alta ca eu mor de ciuda cand vad mamici suparate! Stiu ca sunteti toate niste dragute si ca noi aici nu se suparam! Da?x1000

Miha, la mine bebe era intors la 29 de saptamani..nu stiu cand s-a produs miscarea in sine, dar la ecograful de la 29 de saptamani era intors. Nu stiu ce sa-ti spun de sansele de a se intoarce de acum inainte...am auzit si poveti in care bebe s-a intors si in ultimele zile.Ce zice Dr B?

Bafta multa! Abia astept sa cunosc si povestea ta..si pe tine ca esti tot sibianca!

AnaMaria,posesoarea comorii ***RAZVAN***
Pentru cei care sarbatoresc azi:
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!

Mergi la inceput

La 29 sapt am fost si eu la dr B si nu era intors, dar a zis ca inca mai este timp pana pe la 34-35 sapt. Sapt asta, adica sapt 34 am fost aici in sibiu la ecograf si dr mi-a zis ca sansele sa se mai intoarca sunt destul de mici si mi-a recomandat sa merg la Brasov sa fac cezariana daca nu se intoarce, sa nu ma duc aici la spital ca o sa ma chinui rau si eu si bebele!
Eu inca mai sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor,
Miha bebele meu s-a intors la 37 w cu o zi inainte sa ma programeze la cezariana dar din pacate nu am putut naste normal si am ajuns tot la cezariana si inca una cu probleme.
Nu-ti pierde speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1980 spune:

Unde, cine-i suparat? Eu nu!!!
Miha stai linistita, poate bebe te smechereste si-ti da emotii. Dupa cum a zis Raluca mai e timp. Oricum sa nu ramai la Sibiu nici macar daca trebuie cezariana. Mergi la Brasov, acolo macar ai siguranta ca si tu si bebe veti fi bine sanatosi. Mai ales ca toata lumea este super draguta.
Si eu la al 2 lea bebe tot la Eva am sa merg si tot cezariana o aleg. Doamne ajuta!!!

Iti doresc tot binele din lume (ce-mi doresc mie iti doresc si tie) si sa dea Doamne Doamne sa fie totul bine cu voi amandoi. Curaj si s-auzim povestea...

Mamica fericita de Printesa Cosmina-Ioana
Ea e : http://img257.imageshack.us/g/55722673.jpg/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusha spune:

Servus dragele mele,

mi-a fost tare dor de voi si de dimineata m-am asezat hotarata sa va scriu ca nu se mai poate; n-am apucat sa mai citesc din urma , ca atunci nu mai apuc sa va scriu dar promit sa recuperez .

Noi suntem bine, crestem mari, avem 7 luni jumate si spunem ma-ma, ta-ta da-da-da di di , pa-papa, nu stiu inca daca le constientizeaza ea prea bine dar oricum e unprogres mare si e minunat sa traiesti momentele astea. Alexia a inceput sa se joace tot mai mult singurica simai doarme si toata noaptea , mai ales de cand am inceput diversificarea (de vreo o luna jumate), asta spre bucuria lui maica-sa .

de saptamana asta mami a inceput munca fara ea (ca pana acum mergeam toti 3 la servici :mama, tata si ea) dar am hotarat ca nu se maipoate ca-i dau un pic programul peste cap, asa ca l-am cam lasat pe tati baby sitter full time. e un pic mai greu cu somnul de amiaza ca e obisnuita sa adoarma la san, si nici acum nu stie sa suga din biberon,dar incet incet ne obisnuim....prima zi mititica cand m-a vazut seara acasa nu stia ce sa faca, sa rada , sa planga, era un amalgam de stari.....asa de dulce a fost.

Sovitica sa nu uit, m-am bucurat enorm pentru tine cand am citit cum ai nascut la Isis, m-au dat lacrimile....sper ca esti bine si ca si ingerasii tai sunt minunati si sanatosi si va bucurati de ei. Chiar cred ca esti o eroina cu 2 asa mici si iti apreciez foarte mult si atitudinea si felul tau de a fi, eu in afara de munca si Alexia nu mai fac nimic si nici pe astea am impresia nu le fac cum trebuie.

Aurora mi-am adus aminte ca mi-ai scris inainte de a plecain Anglia. te rog mult sa ma suni oricand ca ma bucura foarte mult (eu din greseala am sters mesajul cu nr tau de tel - ca nu apucasem sa-l salvez in ideea ca il am in mesaje)

Si va mai zic si de Londra si gata : Alexia a fost minunata .... am plimbat-o toata ziua (plecam de dimineata la 9 de acasa si ne intorceam seara la 9 )iar noaptea de la atata plimbare nici mac nu zicea pana dimineata; am avut si noroc de vreme frumoasa. A fost chiar o vacanta reusita.....iar de Londra ce sa mai zic ....m-a incantat enorm-chiar nu ma asteptam sa-mi placa asa de mult

Acum chiar inchei dar nu fara sa va urez un an nou minunat cu multe bucurii alaturi de copiii vostri si nastere usoara viitoarelor mamici!!!

Sarbatori fericite!!!!

va pup cu mult drag si dor ,

lulusha mamica Alexiei 7 luni jumate

Mergi la inceput