Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (9)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_micu83 spune:
Neata!!!
Va dau la toate , va doresc o saptamana de vis si multa sanatate!!!
Sovi, pe unde mai esti?ce fac minunile mici?
AnaMaria,posesoarea comorii ANDREI~RAZVAN /Blogul meu cu hainute
alina_k spune:
Liliana, eu am unde sa stau la Constanta, deci teoretic pot sa plec mai devreme. Totusi, nu as vrea sa stau acolo 2-3 saptamani; asa ca, daca nu am nici un fel de semne, am sa plec doar cu cateva zile inainte.
Si mie mi-e putin teama de drumul facut noaptea, in timp ce eu sunt in travaliu. Sunt convinsa ca nici un sot din lume nu o sa se simta foarte in largul lui sa conduca in conditiile astea. Dar asta e situatia, daca se intampla, e mai important sa ne chinuim doua ore si sa ajungem, decat sa raman pe la vreun spital prin Bucuresti.
Nu stiu nimic de salvare, banuiesc ca poti plati o salvare privata sau poti sa vorbesti inclusiv cu un taximetrist.
La CMU am inteles ca s-a schimbat echipa, e un doctor nou sef de sectie si o moasa noua, amandoi foarte hotarati sa promoveze nasterea naturala. Daca nu ar fi atat de nejustificat de scump, as avea incredere sa ma duc la ei, cred ca stiu ce fac.
Succes in a face o alegere!
AnkaG spune:
Ma inscriu si eu in clubul viitoarelor mamici de delfinashi.
Cu ajutorul Anei Micu, am avut increderea sa merg la dr. Baiulescu si sunt foarte multumita de el pana acum. DPN este 6 aprilie si sper din tot sufletul ca va fi la clinica Eva in apa :)
Va urmaresc mai mult din umbra, pentru ca nu sunt eu asa o forumista convinsa, si promit sa imi impart temerile si parerile, sau sfaturile daca o sa am, cu voi.
Pupici la burtici, si copilasi vioi si iubitori!
ana_micu83 spune:
Anka, ma bucur mult ca Dr B ti-a placut si asteptam cu nerabdare ca "iepurasul" sa va aduca cea mai frumoasa bebelina si tu sa ne spui cea mai frumoasa poveste a nasterii in apa!
Sarcina usoara in continuare si multi de la noi!
Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute
roxx26 spune:
alina_k..cred ca suntem vecine:) si eu stau cam la 5 minute de maternitatea Regina Maria, nu pot sa-ti spun cat m-am bucurat cand am descoperit ca s-a deschis aici langa noi maternitate si mai ales cu posibilitatea de a naste in apa, ceea ce eu visez de multi ani...dar cu preturile este cam nasol. Eu abia sunt in perioada de preconceptie...adica asteptam rezultatele analizelor intr-o sapt, si apoi ne apucam de treaba..dar ma intereseaza tare mult subiectul, si inca mai cochetez cu ideea de a naste la CMU (poate cu un credit la banca Pana atunci, va mai citesc pe voi si mai adun pareri..pupici pt toate mamicile de delfinasi!
vioo spune:
Buna fetelor... Nu am mai scris demult, va urmaresc din umbra ;) Miha_obi, nastere usoara si sa ai un bebe sanatos si frumos! asta e cel mai important. Cu adevarat greu o sa fie in primele saptamani cu bebe, nu in ziua aceea in care il aduci pe lume.. o sa treaca repede ;) Succes cu adaptarea la noul statut!
Liliana, eu am nascut la clinica Eva, desi locuiesc in Buc; ne-am dus de la 37 sapt in Bv, in gazda. chiar daca m-am dus acolo sa nasc sub apa si am ajuns sa fac cezariana nu imi pare rau deloc, timpul petrecut in asteptarea lui bebe si conditiile din clinica au meritat tot.
Carmen are acum 2 luni jumate, tocmai ne-am botezat.. suntem bine si sper ca si voi la fel.Va pup si succes viitoarelor mamici!
alina_k spune:
Roxx, daca esti in perioada de pre-conceptie, ai vreme sa strangi bani si pentru CMU... intrebarea este daca merita sa dai toti banii aia, nu daca ii ai! Succes la analize si sper sa ne auzim in curand cu vesti bune de la tine!
Eu stau in Pajura, tu unde stai?
ana_micu83 spune:
Vioo, felicitari pentru botez! uau ce repede a trecut timpul si ce maricica s-a facut deja Carmen.
Asteptam cu sufletul la gura pozute de la fericitul eveniment!
Milioane de pupici de la noi si o zi de vis!
Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute
roxx26 spune:
Alina, eu stau in baneasa, exact pe strada cu CMU. Astept impresii de la tine in legatura cu clinica din Constanta si poate cine stie...