Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (9)
Raspunsuri - Pagina 12
miha_obi spune:
Multumesc fetelor de incurajari si abia astept si eu sa nasc!
Dr B ca si noi de altfel a fost foarte surprins, pt ca nimeni nu se mai astepta sa se intoarca bebelusul la o "varsta " asa inaintata.
Speram sa fie bine cu nasterea, de orice fel va fi ea!
Motana spune:
miha_obi, succes, vad ca va tine in suspans bebe vostru, bine ca a luat directia buna, asteptam vesti.
Eu v-am mai citit din umbra, cred ca nici nu am scris pe aici anul asta, asa ca La Multi Ani!
Daris a mea a facut 6 luni si am inceput si noi diversificarea, nu pe cea clasica, ci una mai neconventionala, ii zice Baby-led Weaning, un fel de autodiversificare, adik bb mananca singur, nu ii dau deloc piureuri si nici cu lingurita. So far so good, e un mic mai multa mizeriee dar imi place tare ideea, Daris pare entuziasmata. Mananca de toate, ieri isi acuse singura un suflé adik a amestecat broccoli cu avocado si le baga pe amandoua in gura.
sovi, pe unde mai esti, ce mai fac copilasii?
Aurorra si Ana, ce mai faceti? va pup!
Am pus aici niste poze mai noi.
ana_micu83 spune:
Motana , este bestiala Motanita ta !
Sa va traiasca si sa va bucurati de ea...discut cu fiu`miu sa vina la "curtat" cu si bombonele
Noi suntem bine, crestem, facem tot felul de "scheme" , ma uimeste pe zi ce trece...nu-mi vine sa cred cat de repede se trasforma..mergem corect si perfect om 4 labute, ne ridicam pe mobila , patut, picioarele parintilor..jefuim flori si aranjamente din casa...papam si noi ca voi cateodata ..adica il las pe el ..si cam atat.
Va pupam si va imbratisamm cu mare drag!
AnaMaria,posesoarea comorii ANDREI~RAZVAN /Blogul meu cu hainute
ana_micu83 spune:
Cine este eroul lumii?
Acesta este un cadou de la tati pentru mine si Razvan!
Sper sa va placa
Salutari, imbratisari, pupici pentru toate mamicile, burticile si pt toti piticii!
Motana spune:
Ana, super tare cadoul lui tati, haha am ras tare.
Va asteptam, cum sa nu, cine rezista uor bomboane? eu sigur nu!
Hai ca m-am pus la vazut pozele voastre, demult nu o mai facusem, ce scump si mare e Raz', pup!
Aurorra spune:
Salutare fete dragi,
ce mai faceti?
Motana,super printesa ta,vad ca tare hranace,bravo voua! Bravo si pentru metoda de diversificare,foarte interesant si stimulant pentru copil! Sa cresteti mari,voioase si sanatoase!
Si noi suntem bine,multumim de intrebare! Suntem tot mai neastamparati,tregem tot,stricam tot,nimic nu mai e la locul lui in casa,toate usile din casa,de la mobile si toate sertarele sunt baricadate,toate plintele de la parchet sunt scoase,asa i s-a parut lui Matei ca ar fi mai cool! Toata ziua se zbantuie,nu are stare o secunda, e foarte curios si are o personalitate extrem de puternica! Nu se lasa pana nu face ce vrea el si cum vrea el! Toata ziua sta langa usa si imi zice Pa,pa! Pot sa stau toata ziua afara, cand intram in casa el tot pa vrea! Intelege tot ce ii spun,daca vreau sa-mi aduca ceva sau sa faca ceva intelege si face,numai daca ii zic ca nu are voie acolo si sa nu faca aia sau aialalta nu mai intelege,asa ca eu inteleg ca este un mare smecher si intelege numai ce vrea si ii convine lui. As mai avea muulte de spus,dar nu ma mai intind!
Pup toate mamicile,burticilesi bebicii!!
P.S. Miha,ce mai faci,nu ne mai dai nici o veste??
Ana,foarte tare filmuletul,bravo lui tati!!
Cris,Sovi,Vioo,Alina si restul va pupicesc si mai dati un semn de viata!
Aurora de duracell neastamparat Robert Matei
Ajutor pentru Robi
Robert Matei
Pozici
Mateut
miha_obi spune:
N-am mai nascut fetelor!.....astept, astept si iar astept
luni se implineste termenul...
o sa va anunt, fiti fara grija
ana_micu83 spune:
Miha, oricand s-ar intampla sa ai parte de o nastere usoara si toate cele bune de la noi!
Fie ca bb sa fie sanatos, frumos, mancacios si tu sa te refaci rapid!
Tinem pumnii si scoatem agitatele!
alina_k spune:
Pentru viitoarele mamici din Bucuresti:
Tocmai am citit pe un alt site ca, in sfarsit, a avut loc prima nastere naturala-naturala, in apa, la CMU in Bucuresti. Stiu si cine a nascut si am sa ii pun cateva intrebari. Daca va intereseaza, va povestesc si voua.
In continuare mi se pare extrem de scump, dar pe de alta parte e la cinci minute de casa mea...
LilianaR spune:
Si mie imi pare scump, dar eu am fost la CMYU anul trecut si mi-au spus ca pana acum au avut numai 2 cazuri de nasteri in apa.
Asta era in toamna.
Nu stiu ce sa spun, cert e ca sunt putine.
Pe mine ma intereseaza cele din Bucuresti sau din alte parti, mai departe de Bv, cum faceti? Stati acolo cateva sapt inainte de termen sau cum?
Ma tenteaza tare mult clinica Eva sau Isis, dar nu stiu cum sa fac si cu drumul... Spunea cineva de salvari, stiti daca Eva asigura transportul cu salvare Buc-Bv?
Nu stiu, ma gandesc la toate, ca nu de alta, dar sotul meu e fparte sensibil la durerea altuia si ma indoiesc sa aiba curajul sa ma vada 2-3 ore in travaliu...