Buna fetelor,
Sotia unui prieten a nascut de 2 saptamani si dupa un travaliu de 38 de ore a nascut prin cezariana pt ca bebe a avut 4,150 kg si nu s-a putut altfel in final ( a nascut la 41 de saptamani)
Alapteaza, bebe e sanatos, are si ajutr din partea sotului.
Problema e ca de cateva zile mamica are probleme cu ochii, nu mai focalizeaza bine, pe o raza de 3-5 metri se chinuie sa nu vada dublu si din cauza asta (cred) a inceput sa aiba dureri de cap.
Eu nu am patit asa ceva si nu am auzit pe nimeni sa se planga dup nastere in anturajul meu.
Aveti idee daca e normal asa ceva?
Maine va merge si la oftalmolog.
Rog moderatorii sa mute subiectul unde e mai bine, eu am deschis aici pentru ca m-am gandit ca intra mai multe mamici.
Multumesc
da, efortul la nastere poate agrava afectiuni pre-existente ale vederii, miopia de exemplu
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olina87 da, efortul la nastere poate agrava afectiuni pre-existente ale vederii, miopia de exemplu |
Am uitat sa va spun ca nu a avut niciun fel de probleme cu vederea, nu poarta ochelari.
Sa se duca urgent la oftalmolog. Din cauza efortului (care inteleg ca a fost de lunga durata si intensitate) putea sa faca o dezlipire de retina. Trebuie controlat cat mai repede ca sa nu ramana cu probleme.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
S-ar putea sa aiba si o usoara anemie. Sa mearga la oftalmolog, dar si la dr. de familie sa faca niste analize si sa ia vitamine.
Si eu am patit asa si nu purtam ochelari inainte de nastere. Acum port.