Albinutze de Mai-Iunie 2009(34)
Raspunsuri - Pagina 9
yuppi spune:
Fetelor pentru toate! Ganditi-va ca acusi vine Craciunul! Ce ati vrea sa va aduca? Eu ma binedispun intotdeauna cand ma gandesc la asta!
deea Nu stiai ca caest site creeaza dependenta? bine ca te-ai hotarat sa ramai!
maria bunica Ne-ai lipsit! Asteptam pozici cu noua casuta!
alynta Asa e... :( Dumnezeu sa-l ierte!
clody Sanatate multa!
beca
yioanna Incercati mai tarziu cu papita, poate n-avea chef atunci
---------------''--------------''-----------------
Gabriela, de Sabiutza iubita
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink
dani3lla spune:
In legatura cu programul de masa sunt de acord cu ioana si o sa-i urmez exemplul...de fapt am incxeput cam de 2 saptamani chiar daca alaptez exclusiv.Pana atunci ii dadeam copilului sa suga la max 3 ore ca....trebuie sa manance bebe dar de 2 sapt incoace ii dau la cerere.Nu de alta dar il cam "fortam" cu mancatul la 3 ore maxim si incepuse sa cam dea afara.Mie si fratelui meu asa ne facea si mama.Ti-e foame mananci nu ti-e foame...la revedere.Si sa stii ca suntem ordonati,punctuali,stim sa respectam un program si ....un pic modesti
Carla baga niste ceiut de chimen si anason.Eu ieri m-am chinuit 3 ore sa mulg niste laptic sa aiba piciu pana vin de la dr si am reusit doar 50ml.Am baut ceiut si azi am schimbat 3 tricouri pt ca pustiu doarme si eu nu ma mai inteleg cu "silicoanele" astea.De m-ai vedea ai zice ca Pamela Anderson e pistol cu apa la bust pe langa mine. si bafta. de noua garderoba, sa le poarte Saby sanatoasa
DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei
COPILUL MEU SCUMP
CarlaV spune:
sarbatoritilor de astazi si un mare pupic cavalerului Claudiei!
Dani3lla, multumesc, asa o sa fac. Am admirat achizitiile pentru finutza, ai gusturi foarte bune, purple e si culoarea noastra preferata. Esti o nasica perfecta!
Coraly, ti-as spune multe, dar le rezum in
Maria, bine ai revenit, ti-am simtit lipsa.
Deea, ma bucur ca ai revenit. Eu cred ca ar fi bine sa spui daca te-a suparat cineva de aici, nu de alta, dar sa nu-si faca procese de constiinta toate fetele.
Otilia, avocado trebuie sa fie untos si nu se prepara termic.
Ioana, Oanaalex, si fetele mele mananca atunci cand le este foame, dar destul de regulat. Nu avem ora fixa de masa, ci un interval cam de o ora in care mancam cu totii. Pentru Sabina incercam sa respectam cele 3 mese si 2 snack-uri, dar o lasam sa creada ca a fost ideea ei sa manance .
Agnes, te invidiez ca va plateste casa de asigurari niste ore de gimnastica .
Trimit ca sa nu se piarda si mai scriu.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Bebe Beca spune:
Oana draga, acelasi lucru l-am afirmat si eu in cadrul unui subiect. Exact ce spui tu, cu 3 mese si 2 gustari, cat se poate la aceleasi ore. Ciurentul asta, attachment parenting cica zice sa ii dai copilului sa manance numai atunci cand ii este foame si m-am gandit sa incerc si eu pentru astazi. rezultatul? Prost. De obicei ii dadeam masa de dimineata cam la 3 ore dupa trezirea de la 8. In jur de 11. Uneori 11 jumate, alteori 12... Ba a fost si 10, daca se trezea la 7. Uneori manca bine, alteori mai putin, oricum ii dadeam fix cat vroia. Astazi i-am dat pe la 1 si jumatate, tot asteptand sa ceara ea sa manance. ete na! Teapa. Ca nu a cerut si tot prost a mancat, cu toate ca ar fi trebuit sa ii fie foame dupa atatea ore. Asa ca voi continua cu programul de pana acum, asta cel putin acum cat e bebelus. mai incolo, cand o avea gura sa vorbeasca, vom vedea.
carla, las' ca vine laptele, stii tu ce ai de facut
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
CarlaV spune:
Alynta, imi pare foarte rau, multa sanatate copiilor!
Yuppi, felicitari pentru asa o noapte.
Larisa dormea fara trezire de la 8 la 6... acum se trezeste de 4-5 ori in intervalul asta, sper sa se regleze repede ca eu nu sunt obisnuita asa .
Philip, eu am vazut la voi cottage cheese, poate gasesti una mai fina sau o pui in blender.
Luckyblue, felicitari pentru alaptare .
Relusha, felicitari pentru kilograme si centimetri!
Ertina, felicitari pentru masuratori! Cu diversificarea eu zic sa faci cum crezi tu ca e mai bine, nu vad ce probleme ar putea fi daca incepi cu legumele si nu cu fructele. Daca nu tolereaza vreo leguma (desi ma indoiesc), pur si simplu nu i-o mai dai, incerci dupa 1-2 luni. Asta e si ideea pentru care se introduce cate un aliment o data si altul nou la 3-7 zile distanta, ca sa stii de la ce sunt probleme in caz ca apar. Eu zic ca n-ai ce sa gresesti.
Ma surprinde ca sunt fete care s-au gandit sa nu mai scrie aici in urma unor discutii in contradictoriu. Nu cred ca s-au incins atat de tare spiritele, mi se parea ca ne simtim bine impreuna chiar daca avem pareri diferite uneori.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Deea_24 spune:
picky, cosminica, cris, alynta, Ioana multumesc!
coraly exact asa cred si eu fiecare isi poate spune parerea, si noi la randul nostru ne-am spus parerea
dani3lla nu am apucat sa iti spun... bine ai revenit!
Maria bine ati revenit!
Ioana ai mare dreptate! nu suntem copii asa ca aici stam si ne spunem si bucuriile si of-urile.
CUM SE FACE CREMA AIA DE ZAHAR?
Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete
aqua80 spune:
buna fetelor.in sfarsit am reusit si eu sa revin printre voi dupa o lunga absenta.baietelul meu alexandru are azi 5 luni, 8 kg si 70 de cm.este sanatos tun si papa in continuare san,cam des spun eu.noapte din 2 in 2 ore si ziua la 3 --3 ore si jumatate.doctora a zis ca-i ok , ca asta inseamna san la cerere dar mie mi se pare ca-i cam des.cum sa-i raresc mesele noapte? de multe ori suge o data sau de doua ori si adoareme.cred ca a prins drag de tataica lui si de asta se scoala des.am incercat sa nu-l pun la san dar plange iar suzeta nu o accepta si nici ceai.am san din abundenta.
ma bucur ca sunteti bine si mi-a fost dor de voi.
alexandru 10.06.2009
cris_82 spune:
picky...
cuscra....hihihi..se cunoaste ca ai reaparutchiar trebuia un pic atmosfera mai destinsa pe aicea ca prea se incinsesera spiriteleP.S..veniti la mare sa va faca Miru crema de zaharde,trebuie sa se puna si ea bine cu soacra ..
carla....baga niste ceaiuri si ceva stare de bine si las ca vine si lapticul
mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
CarlaV spune:
Ioana, multumesc, stiu ce am de facut pentru lapte, din pacate nu am 2 conditii esentiale: timp sa dorm si lipsa de stress.
Sa-ti zic ce stiu eu despre mancare, sa nu te superi . Un copil care se odihneste bine si suficient noaptea trebuie sa se trezeasca infometat si sa manance in prima ora de dupa trezire. Daca nu ii este foame sau mananca la 2-3 ore dupa aceea, inseamna ca ceva nu este in regula si cu somnul. Sper ca am fost suficient de coerenta.
Deea_24 spune:
Carla dar va rog eu nu va mai faceti griji si procese de constiinta ca nu am de aratat pe nimeni cu degetul...
au fost piticii mei pe care i-am inchis bine si nu o sa mai iasa
Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete