Albinutze de Mai-Iunie 2009(34)
Raspunsuri - Pagina 5
yuppi spune:
Buna dimineata, albinute harnicute! Ati scris ceva de ieri dupa-amiaza...
Raportam o noapte minunata! A dormit de la ora 21 pana la ora 5 si 10 azi dimineata!!! Eu m-am trezit pe la 4.30 si ma uitam la ea cum doarme. NU-mi venea sa cred! Cand a facut ochisori avea o foame... Si-a facut plinul apoi iar pana pe la 7 si ceva. Sper sa mai repete experienta, ca tare bine a fost, fata de noptile in care se trezea plangand de vreo 3 ori.
Nu stiu cum e pe la voi, dar aici e o vreme sa nu dai nici macar o coada de caine afara. Ceata cat incape plus ca pica ceva din ea, si o atmosfera apasatoare...
La multe lunite!
Robert de Ramonarosca
Mara de Adriana80
Alexia Gabriela de Raluca_Ioana
Razvan Andrei de Clodyac
Alexandru de Aqua80
Sa fiti snatosi in primul rand, sa cresteti mari, frumosi si fericiti!
---------------''--------------''-----------------
Gabriela, de Sabiutza iubita
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink
ertina spune:
neatza !
uram si noi sarbatoritilor zilei , iar pt mamici
Multumim tuturor pt urarile primite
Am fost si noi la vaccin ieri....Pana acum venea pediatra acasa, insa Athina plangea de mama focului cand venea ea, asa k ne-a chemat la cabinetul ei ieri. Si credeti k n-a mai plans?...a urlaaat mititik, nush ce are de urla la pediatra asta.
Avem la 5 lunitze si o zi 7,960 si 67 cm....noi o tinem constant, cate 1kg si 2 cm / luna. Sper sa nu ajunga mastodont
M-a palit pediatra asta cu diversificarea. Cik incepem in 2-3 saptamani sa degustam cereale de orez iotis ( firma greceasca..cik sunt fara zahar ), iar apoi vom continua cu fructe si abia apoi legumele. Bineinteles k am vazut rosu inaintea ochilor si am intrebat-o dak ea crede k dandu-i fructe imi va accepta apoi legumele. Ea a fost f optimista...a zis k in Gr asa se incepe div.
Pnm, deci dupa ce mi-am innegrit ochii cu atata cautat despre div si ajungand, in sfarsit ,la o concluzie cu ce sa incep.......tare trista am fost ieri, dar cum e vorba ...k noaptea e un sfetnic bun...m-am trezit azi si am hotarat s-o schimbam, sa mai cerem si alta parere. Sunt curioasa dak si urmatorul pediatru imi va recomanda la fel. Intrebarea mea este : dak si el imi va recomanda la fel, ce sa fac? Sa le urmez sfatul sau sa fac dupa capul meu ?. Dak incep eu cu legume si va avea probleme fetitza cu vreo leguma si sun la dr o sa-mi zik : Ti-am spus eu ?
Nush ce sa fac..sunt in dilema.
Relusha, felicitari pt masuratori
coraly, mare dreptate ai..degeaba sunt mai tineri k la fack tot dupa principiile vechi ii invatza.
daniella,am ras cu lacrimi la postarea ta Spor la sport !
O zi buna!
mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009
Relusha spune:
gabi78, multumim de felicitari....
ertina, multumim si felicitari si voua....e inaltuta domnisoara voastra.... eu asa am inceput, cu fructele, la masa de la ora 10 si de saptamana asta vreau sa incep si cu supica si legume....sper sa-i placa si legumele ca si fructele...
tot stupul si sa aveti o zi superba....
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)
yuppi spune:
alynta si multa sanatate baietilor!
daniella Bine ca nu e grav. Sigur vor trece repede bubutele. F dragute hainutele! Sa le poarte sanatoasa tititza!
gabi78 sorry, dar nu te pot ajuta cu pastilutele. Am avut o experienta naspa cu anticonceptionalele mai demult si m-am hotarat sa nu mai iau niciodata.
luckyblue bine ca s-a adaptat la cresa!
relusha multam de cafea! Felicitari pt masuratori! Si la mai mare!
yioanna felicitari Stefaniei ca a scapat de problemuta!
ana micu Azi depui lucrarea! Bafta! Si mai multa sa fie la examen!
tot stupul
---------------''--------------''-----------------
Gabriela, de Sabiutza iubita
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink
coraly spune:
Neata. Noi suntem la categoria pana. Maine facem 6 luni si avem 6700 g.
Lavinia, merci! La care din ei te referi?. Si noi avem scaunel miniblu, exact la fel, ramas de la primul copil.
Ertina, de ce-ti faci atatea probleme? Si mie mi-a zis dr de familie a copilului cum sa incep diversificarea, cu sucuri si apoi sa ii dau pulpa... blabla. Si am tacut si am lasat-o sa creada ca asa fac, si apoi fac cum vreau.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
clodyac spune:
fetele va multumesc de urari sa dea dumnezeu sa fim sanatosi ca altceva nu imi doresc
razvi este bine se trezeste la fel de 3-4 ori pe noapte dar asta e sper si eu sa vina perioada in care va dormi toata noaptea
eu ma simt groaznic ma dor ochii in cap cred ca am si temperatura sper sa nu fie gripa asta noua bag lamaie si fervex sa vedem ce se intampla
irina tare ma bucur ca sunteti bine si ca bebita s-a acomodat pupici
ma intreba cineva ce fac : eu va citesc zi de zi si imi notez de diversificare dar sunt in ceata nu stiu de unde sa incep
va pup sa aveti o zi frumoasa
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
cris_82 spune:
neata si de la noi...
Pe mine de sambata ma tampeste lumea cu "dai apa la copil dau macar cateva guri de ceiut ca ii e sete si ei"imi vine sa dau cu toti de pamant.
La noi e a doua noapte in care brotacul doarme pana dimineata fara nici o trezire,dar seara isi incarca rezervorul bine ca papa 180-200ml nan
alynta....sanatate la flacai sa se faca bine cat mai repede
cuscra....ce tol faino sa ai o finuta sexy.Si eu tot cerazzete iau si ma simt ok,dar oricum..luna asta as vrea sa merg la un control de rutina sa va dcum se prezinta si "dansa"
ramona....azi o sa incerc sa tin pasul cu voi.De craciun noi avem in plan ffffffff multe jucarii si ceva si pentru finutz
lavinia....inca mai am crema,asa ca o sa pot sa va trimit si voua aicea..asta pana nu fine fina(greierasul bortos)ca daca intra in bol,nu mai ramane nici macar miros felicitari pentru scaunel si sa-l folositi cu placere
relusha....multamd de cafeluta ce grasan e Radozefelicitari pentru masuratori
cuscra....esti criminala..o gura de bere cu alcoohol as pofti si eu,sun soata ca in seara asta sa se prezinte cu bere acasa..asta daca nu vrea sa doarma pe un pat de baleeee
yuppi....felicitari pentru noaptea linistita;la fel de urat e si la noisi bate vantul..dar in casa e cald
ertina....felicitari pentru cm si kg.Mie daca nu-mi convine ceva,tot dupa capul meu fac,ca nimeni in afara de mine nu stie ce-i mai bine pentru terorista mea
coraly....felicitari pentru greutatedaca vrei ti-o dau pe fi-mea o tura sa vezi ce 'usoara" e dupa o zi ce carat in brate o sa ajungi halterofilaba unde pui ca nici nu mai are stare
clody....sa nu fie de la oboseala;eu asa patesc cand sunt foarte obosita..mi-e rau de nu mai pot si ma dor ochii in cap
mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
Picky_toto spune:
Neata,
Uram si noi la mai multe lunite sarbatoritilor de astazi: Robert, Mara, Alexia, Alexandru si nu in ultimul rand lui Razvan...sa cresteti mari, sanatosi si mumosi .
Relusha felicitari ptr masuratori, pai Radu e mare deja...si tare frumos
Ertina felicitari ptr masuratori, asa plange si a mea cand o vede pe pediatra
Cris fi sigura ca ne vom intalni in gasca, ca doar trebuie sa mergem la plaja, sa vedem copilele in nisip ...
Yuppi felicitari ptr somnul bun pe care l-a avut
Kiralina, na ca ieri am uitat sa iti scriu....sincer da m-a cam deranjat ceea ce tu ai afirmat legat de laptele de vaca si am fost socata ca tocmai tu ai postat asa ceva. Pai de ce? ! Ptr ca tu esti pentru cat mai multe produse eco si preparate bio, iar daca laptele de vaca nu e bio, atunci ce sa mai zic.... traiasca borcanelele, preparatele din soia, laptele praf ca doar sunt bio.......Sincer acum inteleg si eu de ce produsele adevarate si bio nu mai sunt la mare cautare si inteleg de ce agricultura Romaniei e in stadiul in care este...am ajuns sa importam totul, de la fructe, legume, la carnuri, lapte, etc...PACAT...mentalitatea strica totul.
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
alynta27 spune:
Salutare!
Va multumsc din suflet ca ne sunteti alaturi!
Matei a adormit greudin cauza mucilor! S-a trezit peste noapte si sotul i-a mai scos! Ca sa poata respira i-am facut aerosol cu ser si apoi aspirat cu baTISTA BEBELUSULUI SI PICATURI DE NETTACIN! Si am repetat!
Tusesc tare!
Picky.....tu esti recasatorita-"copii sotului"?! Nici eu nu am folosit si nici nu voi folosi AC!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Dani...........faine achizitii! Sa le purtati cu placere!
Eu dau brtanzica calcica si i-am dat si iaurt! La David i-AM DAT DIRECT branza de vaci!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!