Albinutze de Mai-Iunie 2009(34)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

La Multe Lunite inainte sarbatoritilor zilei de azi.....

bebe Sofia Ioana de Mamica Oana
bebe Dominic Antoniu de Coraly ]
bebe Catalin-George de alinutza23
bebe Mircea de cristinamaria
bebe Bianca Maria de Ramona_P
bebe Ada Ruxandra de kiralina
bebe Andra Ioana de Nicuratze

sa cresteti mari, sanatosi si frumosi

La Multi Ani mamici sarbatorite azi....

strunfita, mami de Bogdan si Andreea

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

La multi ani si din partea noastra !
Relusha

Se vede k a venit frigul si stati mai mult prin case, fetelor....aveti o logoree...

Dar e bine k tura de dimineatza are ce citi la , pe care apropos, v-o ofer cu drag ..

coraly, a mea doarme numai la san , dar avand timp liber am zis why not ?..nu ma deranjeaza, chiar imi place .Oricum, ea nu stie ce este ala leganat sau plimbat in bratze. Astea sunt as-ul meu din manek, atunci cand va da tzatzika faliment.

Am incercat odata s-o las fara san si statea foarte cuminte in patutzul ei, numai k nu dormea...si mie-mi era dor de ea , asa k m-am dus repede, repede si-am luat-o langa mine. Posibil sa-mi fie greu dupa, insa....fiind la primul copil sper k mi se iarta.

De doua ori am gustat crema de zahar ars, insa acum dupa ce-am citit cat zahar se pune....wow !...o sa-i zic pas. Cu zaharina nu merge, fetelor ?

Carla, se pare k se naste o idila intre cei doi porumbei ...am vazut k si la ziua ei el era favoritul no 1.
Uram "lapte-n tzatze" !

Ioana, esti o dulce !

Andreea, vacantza placuta ! Felicitari pt stat in funduletz.

Daniella, botosul blond !

Ramona, m-am distrat copios cu filmuletzele Biancai..mai ales cel cu mancarik

Cris, asteptam noi peripetii d-ale brotacului

PickyToto, eu am afirmat k-mi plac postarile tale k sunt lungi si detaliate. Nicio urma de gand rau in afirmatia mea. Dupa cum vezi exista si un neuron post gravid care ne joak feste...deci eu zic k nu ai de ce sa te superi pt k nu ti s-a raspuns la unele intrabari. Si eu am pus intrebari la care nu mi s-a raspuns pe loc, ci doar dupa o insistare. Asta nu m-a facut sa cred k cineva are ceva cu mine, ci doar k sunt prea multe postari peste zi si fiecare are ceva de intrebat...si uite asa lantzul slabiciunilor. " Nu te supara, frate !"

mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

VA INVIT HARNICUTELOR LA UN NOU CAPITOL

CAPITOL NOU

Mergi la inceput