Albinutze de Mai-Iunie 2009(34)
Raspunsuri - Pagina 24
ertina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Relusha La Multe Lunite inainte sarbatoritilor zilei de azi..... bebe Sofia Ioana de Mamica Oana ![]() bebe Dominic Antoniu de Coraly ] bebe Catalin-George de alinutza23 ![]() bebe Mircea de cristinamaria ![]() bebe Bianca Maria de Ramona_P ![]() bebe Ada Ruxandra de kiralina ![]() bebe Andra Ioana de Nicuratze ![]() sa cresteti mari, sanatosi si frumosi ![]() ![]() ![]() La Multi Ani mamici sarbatorite azi.... strunfita, mami de Bogdan si Andreea ![]() Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) |
La multi ani si din partea noastra !

Relusha

Se vede k a venit frigul si stati mai mult prin case, fetelor....aveti o logoree...
Dar e bine k tura de dimineatza are ce citi la
, pe care apropos, v-o ofer cu drag
..coraly, a mea doarme numai la san
, dar avand timp liber am zis why not ?..nu ma deranjeaza, chiar imi place
.Oricum, ea nu stie ce este ala leganat sau plimbat in bratze. Astea sunt as-ul meu din manek, atunci cand va da tzatzika faliment.Am incercat odata s-o las fara san si statea foarte cuminte in patutzul ei, numai k nu dormea...si mie-mi era dor de ea
De doua ori am gustat crema de zahar ars, insa acum dupa ce-am citit cat zahar se pune....wow !...o sa-i zic pas. Cu zaharina nu merge, fetelor ?
Carla, se pare k se naste o idila intre cei doi porumbei
...am vazut k si la ziua ei el era favoritul no 1. Uram "lapte-n tzatze" !

Ioana, esti o dulce !

Andreea, vacantza placuta !
Felicitari pt stat in funduletz. Daniella,
botosul blond ! Ramona, m-am distrat copios cu filmuletzele Biancai..mai ales cel cu mancarik

Cris, asteptam noi peripetii d-ale brotacului

PickyToto, eu am afirmat k-mi plac postarile tale k sunt lungi si detaliate. Nicio urma de gand rau in afirmatia mea. Dupa cum vezi exista si un neuron post gravid care ne joak feste...deci eu zic k nu ai de ce sa te superi pt k nu ti s-a raspuns la unele intrabari. Si eu am pus intrebari la care nu mi s-a raspuns pe loc, ci doar dupa o insistare. Asta nu m-a facut sa cred k cineva are ceva cu mine, ci doar k sunt prea multe postari peste zi si fiecare are ceva de intrebat...si uite asa lantzul slabiciunilor. " Nu te supara, frate !"

mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009

bebe Sofia Ioana de Mamica Oana
RADU-DEIAN (07.06.2009)