Vitamine romänesti de pretutindeni(35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudi@
Eu mi-am gasit de munca la o bijuterie, dar doar pana la sfarsitul lui Dec.

felicitari. Iti doresc sa-ti faca placere sa lucrezi acolo .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Kea, in Ludwigsburg e un doctor ginecolog roman foarte bun, Dr. Anton, spune-mi daca ii convine locatzia si-tzi dau si eu detalii pe privat.

Yasmine, si eu stiam ca esti stomatolog , chiar ca m-ai bagat in ceatza, ce face burtica?

monik, bine-ai revenit!

Mai fetelor, nu ne mai gasesc nemtzoaicele cu noul titlu al capitolului ...

Eu tot probleme am cu o educatoare, azi am aflat de la o mamica , faptul ca l-a inchis (nu cu cheia) pe Fabi singur in bucataria grupei, fiindca n-a vrut sa dea mana unei fetitze in cerc , deci maine o iau de freza, si uite asa fac cu ea :

Noapte buna, daca mai avetzi idei de torturi (cu accentul pe "U", le astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

hi

Haideti la o sau un ceai .
Mariana - inca sunt in Ro .
Ce zici ieri am primit o oferta de loc de munca la o firma de asigurari ca manager junior dar din pacate nu pot accepta ar trebui sa incep deja de acuma dar noi mergem in decembrie in De. Daca intrebi de ce mergem de aia ca suntem invitati de sarbatori acolo si vreau sa-i fac la Jamie niste analize si precis pt analizele pe care le vreau sa le fac ne vor interna in spital . Nu e nimic grav dar sti cum e,acolo sunt aparate mai performante si pe langa asta mai am de rezolvat niste chestii .
Noi suntem bine, eu fiecare zi merg la dentist la control .
Azi mai trebuie sa merg la Marghita la faculta , ultimul an de masterat
Claudia - andi cum e ? si tu ? te simti mai bine
AdinaF - ma bucur ma vam regasit .
Va doresc o zi buna , ca frumoasa nu e , aici tot ploua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Kea, eu am dat branza din comert, fara probleme, iar lapte de vaca ai voie in jur de 200ml pe zi, din cel slab. Eu faceam grisul si breiurile cu lapte de vaca fiert.
Mariana mersi mult, chiar imi place ce fac. Astazi am fost a doua oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Kea, eu le mai dadeam magerquark amestecat cu fructe sau cu mus facut de mine din mere si pere de exemplu. Ai pm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

helau

Monicule iubita suntem mai bine multam de intrebare,dar a fost groaznic cateva zile imi pare rau ca trebuie sa respingi oferta de munca, ti-ar fi prins bine, ai mai fi uitat de probleme daca avei altceva de facut,lasa ca poate se mai iveste vreo ocazie la inceputul anului viitor
Claudia felicitari ptr job precis iti prinde bine.
Adina fata tu ce ai mai rezolvat la gradinita,sper sa limpezeasca apele pe acolo sa nu aibe copiii tai de suferit in vreun fel, parerea mea e c a trebuie sa vb deschis cu educatoarele si sa spui ce nu-ti place nu sa spui la alte mame, ai grija pe viitor si torturi gasesti cate vrei pe la semnaturile mele.
Kea ai primit destule sfaturi asa ca numai dau si eu numai sa mance keliutu tau de toate
Corina nu a fost atenta e medic stomatolog ieri am vazut burtoiul ca burtica numai e in rest radiaza si face planuri cand vrea sa nasca, ca de! e medic.
Celesta cum te mai simti?
Cuscrele pe unde va ascundeti?
Miki love u si stiu ca ti-a fost greu dar m-am gandit la tine.
Ale cum mai sunteti,v-ati mutat definitiv,ai reusit cu fostul proprietar, hai sa spun uite ca imi vad visul cu ochii mai repede decat credeam in ianuarie cu ajutorul lui Dumnezeu si a unor oameni cu suflet minunati voi face primul trasport umanitar spre Romania, primul va fi destinat copiilor, vreau sa amenajez scoala si gradinita din satul unde am copilarit, sa fie intr-un ces bun!.
si acu copilasiilor de Corina si Mira

LA MULTI ANI FERICITI CU SANATATE SI NUMAI BUCURII SA AVETI PARTE,SA FITI LUMINA SI ZAMBETUL PARINTILOR VOSTRI, PETRECERE FRUMOASA SA AVETI

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

La multi ani ANDREAS si DARIA!!!!!

Maine mergem la cuscrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare

La multi ani Daria si Andreas!

Adina, distractie placuta la cuscrii
Clau, multumesc ..a trecut o saptamana....
Claudia, felicitari pt. job

WE placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

La multi ani ANDREAS si DARIA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Doamne miluieste,acu zice Corina ca Andreas e pe 30.11 de Sf.Andrei logic, deci anul asta l-am felicitat pe bietul copil de l-am zapacit,nu-i bai creste mai mare.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput