Fulgusori (159)-Bravo LauraG, Katy, hai Coquelicot

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Eu stiu ca reactiile la durere pot duce la nastere. Ma gandesc la un epilat cu ceara. Daca nici ala nu doare, mai ales acum, in perioada asta, atunci ce?
Deci, Andrutza ai 3 posibilitati:
- asternut la drum de noapte
- epilat cu ceara (auch!)
- mancare picanta.
Incerca-le pe toate, poate merge macar una.
Mi-am dat si eu cu parerea.

34+ moi si Cezara Maria
AMR 5+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Dankutza, in afara de mancarea picanta, pe care n-o incerc ca am niste arsuri de ma ustura non stop gatul, le-am incercat pe celelalte doua . Ce sa mai, mai trebuie sa mut mobila prin casa, ca in rest le-am facut pe toate. Asa sunt eu, tin copiii in mine pana ii ajuta cineva sa iasa, indiferent ce fac.

Monis, Ionela, Simionette, Andre, si toate celelalte fete care ma incurajeaza si sunt alaturi de mine (va rog sa ma iertati ca nu mai am timp sa ma uit inapoi sa va scriu numele), va pup mult si va iubesc

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 39+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Acum ne bagam la culcare ca maine avem gradinita

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 39+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

HAI, KATIE!

My_Lady, nu stiu cum e cu stimularea lactatiei inainte de nastere dar parca tot pe forum am citi, parca la "ce ati fi vrut sa stiti inainte de nastere" despre o mamica care a stimulat cu ceai+pompa lactatia imediat dupa nastere si apoi a regretat... nu mai stiu de ce, o fi fost mastita, nu stiu, doar ca am retinut sa nu fac asta (ca imi trecea si mie prin cap) si ca mai bine astept cele 3 zile dupa cezariana.

Magda 34+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 6-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

andrutzapt tine si pt printesa Simona... sigur isi va iubi mult fratiorul... dar cred ca nu iti place ca o simti trista... incearca sa-ti mai faci curaj putin... ma bucur ca azi ai o stare ceva mai buna

dienutze, replica lui tati e cea mai tare .... abia astept sa-i spun si sotului

krelia, nu te-am uitat. Normal ca nu. Ne lipsesti... dar stim ca e pt o cauza nobila.

Noi suntem bine.... fost cu tati la o pizza... acum trec la nani... ca el deja doarme ( i-am dat desteptarea prea devreme....) Nu mai spun ca ma enerveaza ca e asa somnoros.... deja..... si daca bebe e ca tati.... imi iau campii. Na ... eu sunt din categoria celor care se tem de liniste nu de nesomn
Va pupic... noapte buna ( sper ca am citit tot... si nu am omis prea multe chestii)
Hai Katy!

36+ AMR 3 sapt( de fapt maxim 19 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Uah...PIZZA...deja imi ploua in gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

HAI KATY!!!
HAI LAURA G!!!

Lili 39 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

HAI, KATIE!

My_Lady, nu stiu cum e cu stimularea lactatiei inainte de nastere dar parca tot pe forum am citi, parca la "ce ati fi vrut sa stiti inainte de nastere" despre o mamica care a stimulat cu ceai+pompa lactatia imediat dupa nastere si apoi a regretat... nu mai stiu de ce, o fi fost mastita, nu stiu, doar ca am retinut sa nu fac asta (ca imi trecea si mie prin cap) si ca mai bine astept cele 3 zile dupa cezariana.

Magda 34+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 6-

aha.ce ar mai fi sa curga lapte si sa nu aiba cine sa il bea ink....

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

LAURA...BAFTA...SA FIE FULGER...TUNDER LIGHT

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Felicitari LauraB!!! Bine ai venit, bebelusha Sophia!!!

Felicitari Alinush25!!!! Bine ai venit,bebe Dragos!!!!

Felicitari Ralucib!!! Bine ai venit,bebe Remus!!!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard?locked=true#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Felicitari LauraB!!! Bine ai venit, bebelusha Sophia!!!

Felicitari Alinush25!!!! Bine ai venit,bebe Dragos!!!!

Felicitari Ralucib!!! Bine ai venit,bebe Remus!!!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard?locked=true#

AI UN BEBE FRUMOS...FELICITARI

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput