Totul despre Dubai
Raspunsuri - Pagina 8
Annie80 spune:
delphin dar ce s-a intamplat? ce te-a dezamagit
may si eu stiu o tipa romanaca, personal navigant, dar nu mai retin compania, parca etihad, o cheama elena de pe forum , aici ne cunoastem
si piciului, unde i-a placut mai mult... aquapark?
cea mica... emirates au agentie in buc, ca ei nu au zbor dubai- buc, si ar prinde tare bine, eu as alege emirates ul in loc de tarom ...
delphin spune:
Nu s-a intamplat nimic, doar ca, cred eu, l-am vazut prea des si m-am intors tare obosita. Sincer, shoppingul ma oboseste, m-am dezobisnuit. In fr. imi fac cumparaturile pe net, chiar si la haine.
Piciului i-a placut la zapada, cel mai mult. A fost si vanatoare de oua si ia placut, in schimb eu am mancat un frig...aoleu!Si cica vrem sa mergem in Canada!
Cred ca e aceeasi Elena atunci.Am vrut sa o intreb, caci si eu stiam ca e o fata personal navigant la voi la cafeluta, dar nu am indraznit. Nu am vorbit prea mult, caci fiind scurt, 3 ore, avea treaba.Poate intra pe la cafeluta!
valentinag spune:
Teo,cu multa placere!De fapt te duci in Maldive?Daca n-ai fost,am vazut ca si rep dominicana au niste super preturi,aproape de Antalya.
Cat despre Dubai si haine,eu consider ca trebuie sa te imbraci decent si atat.Nu cu abaya,da nici in pantaloni scurti,,cand te duci la cumparaturi.La plaja poti sa porti si costum de baie,da si abaya!Am vaz't io o tipa in apa,cu abaya pe ea.
Delphin,te-am urmarit de cand cereai informatii prima oara,chiar ma intrebam cand o sa spui ca nu mai vrei!Spun asta prin prisma prietenei mele,care a zis ca nu-i mai trebuie a 2-a oara
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Annie80 spune:
delphin, ai avertisment
daca e blanda si slabuta ea e, pe la cafeluta nu mai intra nimeni :(
si unde ai fost in dubai? unde a fost frig, cand???? zapada sigur la emirates mall, si acolo tot frigul l-ai intalnit?
noi nu am mers la ski, pt ca eu nu vreau sa intru, din cauza celor -4 grade, si daca eu nu vreau nci al meu, desi ar putea pt cupil
eu vad dubaiul aproape saptamanal, mi s-a ajuns de el, desi nu mergem numai la shopping, mai cascam si gura, se mai joaca piciu, ca aici la noi nu prea sunt si.... oboseala si rupt picioare la greu
pup u!
delphin spune:
Annie
Am zis ca am mancat frig la zapada. Si in Mall of emirates, prin zona aia cam strange! Nota proasta resto-ului St. Moritz, aviz amatorilor.
Am fost si la Outlet, nu-i rau, nu mai stiu ce am luat, erau insa reduceri destul de bune, mai ales la haine de copii si la blugi ESPRIT.
Apoi am fost la IBN Battuta sau cu ii spune, acolo am luata jucarii. Fain mall, pacat ca e departe, dar cu metroul se ajunge relativ usor.
Am fost la muzeu, am fost cu wonderbus-ul, merita facut pt. pici, din fata de la Burjuman, nu depatre de statia de metro.
Apoi am fost doua seri in DubaiMall, la acvariu si la gradina nu stiu cum, si bine',teles la fantani! A si ne-am jucat destul de mult prin MagicPlanet!
Voila!
Da, ea e Elena, blonduta, blanda si slabuta!
cristina1974 spune:
Lara, stiu ca poate nu mai e de actualitate,insa as vrea sa iti spun si eu ca tinuta decenta in Emiratele Arabe conteaza mult, daca vrei sa ai o sedere placuta, fara surprize. Eu merg de mult timp in Dubai,de peste zece ani,si pot spune ca lucrurile se schimba mereu. Tu poate ai avut noroc, pur si simplu, in vara trecuta.Insa eu stiu persoane din Uk chiar, care au avut probleme ,chiar mari, cu autoritatile din Dubai vis-a-vis de comportament,tinuta etc. Si crede-ma, nici una dintre persoanele astea nu au facut nimic din ce ar parea anormal in Uk.
Si mai e ceva: sunt tari in care personalitatea ta nu prea conteaza, cand vine vorba de reguli. Vezi Arabia saudita sau Iran. In Iran eu nu am vrut sa ma acopar,insa mi s-a atras atentia chiar din avion ca ar fi bine sa o fac, pentru mine. Si e pacat sa nu mergi in Arabia Saudita sau Iran, macar ca turist, doar pe motiv ca nu vrei sa faci niste compromisuri. Sunt locuri superbe in ambele tari,pe care se merita sa le vezi. Nu te pune nimeni sa crezi in islam,ci doar sa respecti niste reguli ce tin de tara respectiva. Si asta e normal,dupa parerea mea. In Iran nu tine faza cu imunitate diplomatica,nici nu se uita aia la tine.
Nu am vrut sa te supar ,si te rog sa nu ma intelegi gresit, Lara,insa uneori trebuie sa lasi la o parte chestia asta legata de meseria ta,cand vine vorba de tari un pic mai extremiste.
Oricum, sper sa te distrezi bine in Nepal si sper ca totul sa fie asa cum doresti tu, in privinta bebicului.
teo1970 spune:
Valentina,
ma duc in Mauritius.
Maldivele sunt prea mici pentru mine , cre' ca as muri de plictisela pe un atol de-ala de 100/200 m. Nu e genul meu si nici nu-mi place turismul de resort, eu merg doar pe cont propriu.
edit: sincer, nici eu nu cred ca Dubaiul e genul nostru (al meu si al sotului), dar daca tot trecem pe-acolo ... zisei sa ne oprim o tzara ... fac rezervare la Teatime la Burj al Arab intr-o zi si intr-o zi ma duc la safari prin desert, ca-n alta tara araba/africana nu cred ca o sa mai merg vreodata.
maru spune:
am ajuns la pagina 6 si sunt confuza, rau de tot:
delphin ne sfatuieste sa ne imbracam decent (zice ea), sa respectam tara pe care o vizitam si sa fim atenti la legile locale.
lara vine si zice: eu nu am de gand sa vizitez Dubaiul, dar ma imbrac decent indiferent cum, si oricum nu-mi pasa ca am imunitate diplomatica!
Acum lamuriti-ma si pe mine, care am de gand sa vizitez Dubaiul anul viitor: sa imi iau haine previzibile pentru o tara musulmana sau sa imi fac rost de imunitate dipplomatica?
lara, fara suparare, postarile tale sunt din categoria: desteapta, frumoasa, 90-60-90, cu masina si sofer, cu picioare lungi si vila, nu vand/cumpar nimic, doar ma laud!
pitilache spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina1974 Lara, stiu ca poate nu mai e de actualitate,insa as vrea sa iti spun si eu ca tinuta decenta in Emiratele Arabe conteaza mult, daca vrei sa ai o sedere placuta, fara surprize. Eu merg de mult timp in Dubai,de peste zece ani,si pot spune ca lucrurile se schimba mereu. Tu poate ai avut noroc, pur si simplu, in vara trecuta.Insa eu stiu persoane din Uk chiar, care au avut probleme ,chiar mari, cu autoritatile din Dubai vis-a-vis de comportament,tinuta etc. Si crede-ma, nici una dintre persoanele astea nu au facut nimic din ce ar parea anormal in Uk. Si mai e ceva: sunt tari in care personalitatea ta nu prea conteaza, cand vine vorba de reguli. Vezi Arabia saudita sau Iran. In Iran eu nu am vrut sa ma acopar,insa mi s-a atras atentia chiar din avion ca ar fi bine sa o fac, pentru mine. Si e pacat sa nu mergi in Arabia Saudita sau Iran, macar ca turist, doar pe motiv ca nu vrei sa faci niste compromisuri. Sunt locuri superbe in ambele tari,pe care se merita sa le vezi. Nu te pune nimeni sa crezi in islam,ci doar sa respecti niste reguli ce tin de tara respectiva. Si asta e normal,dupa parerea mea. In Iran nu tine faza cu imunitate diplomatica,nici nu se uita aia la tine. Nu am vrut sa te supar ,si te rog sa nu ma intelegi gresit, Lara,insa uneori trebuie sa lasi la o parte chestia asta legata de meseria ta,cand vine vorba de tari un pic mai extremiste. Oricum, sper sa te distrezi bine in Nepal si sper ca totul sa fie asa cum doresti tu, in privinta bebicului. Cristina ,Iasmina Timeea si Georgia Helia |
Cristina subscriu mesajului tau 100%. Fratele meu e diplomat in Iran si sotia si fetele lui se acopera pe cap cand ies din casa. Nu exista nici o abatere pentru nimeni, sunt reguli care trebuie respectate de toti cei care traiesc acolo indiferent de pozitie sau rang social...
Annie80 spune:
maru tinuta decenta ... bluze nu foarte decoltate, fuste ...nu foarte scurte, pt malluri recomand oricum ceva mai cu manecuta si pantalon lung , pt ca e rece (eu sunt mai friguroasa).... nu-ti cere nimeni sa porti shall si abaya, eu port maieuri cu breteluta, ..dar nu la mall , ca tremur
delphin scuze, sunt aeroplana ! resto Morits e cel chiar langa ski? ca noi mai mancam acolo ....dar nu le stiu numele, anyway noi preferam cele libaneze chiar si la food court
la Burj Khalifa ai fost? ground floor -> etj 124 intr-un minut, sau pe-acolo *ninonino* ametesti
propos fetelor , daca veniti , nu veniti in perioada Ramadhanului ! e si mai strict, adica, fara apa, mancare pe strada si majoritatea restaurantelor sunt inchise !
Apropos de Iran si strictete, un dr a fost spanzurat , in stada, pe loc, doar pt ca un pacient ar fi mirosit fum de tigara in cabinetul lui...si era in ramadhan, confirmat de prietena mea iranianca.... ( care , aici la emirate , nu posteste, nu se acopera, nu ...nimic)